Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke Olayı Olmadı Bitti Kapansa Artık ?
    Benzetmeler FAlan
    Kıyaslamalar.
    Olmasa Artık Önümüze Baksak.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayenizde Fatih tekke'yi zidane falan zannetmeye basladim
      Türkiye çapında futbolculuğuyla(mevki özelliği olarak değil tabi) Zidane'dır kendisi tanıştırayım.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• necati kimdir ya Hu
        biz de forvet mevkiinde oynayacak..
        Şenol Güneş
        Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye çapında futbolculuğuyla(mevki özelliği olarak değil tabi) Zidane'dır kendisi tanıştırayım.
          Hakan Şükür de Ronaldoydu.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• necati güzel bir şaka da gabriç takımda kalacağını belirtmiş daha nasıl devam ediyor bu iş hadi yeni yönetim görevi devralmamış ya da transfer için anlaştığımız başkan adayı ,gabriç neden böyle bir açıklama yapsın, bana inandırıcı gelmedi şahsen bu mesele her işimiz yılan hikayesine dönüyor.

Yorum

• Dün Matrix'in verdiği isimlerden Abdülkadir Özgen de alt liglerde başarılı olmuş. Nedense forvet oyuncularının asist yapma özelliğinde olanları hoşuma gidiyor. Ama tabi sırf kağıttan bakıp almak yanıltır. Matrix Yattara satılabilir dedi. O halde onu beklememiz lazım. İlk önce o bitsin. Kimle masaya oturulacaksa oturulsun. Sürümcemede bırakılmasın ki biz de önümüze bakalım. Armutun düşmesini beklemeden ağaca tırmanıp almak lazım
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                necati güzel bir şaka da gabriç takımda kalacağını belirtmiş daha nasıl devam ediyor bu iş hadi yeni yönetim görevi devralmamış ya da transfer için anlaştığımız başkan adayı ,gabriç neden böyle bir açıklama yapsın, bana inandırıcı gelmedi şahsen bu mesele her işimiz yılan hikayesine dönüyor.
                Ben de Çözemedim. Adam Gibi Bi Sağlam Transfer Yapamadık

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün Matrix'in verdiği isimlerden Abdülkadir Özgen de alt liglerde başarılı olmuş. Nedense forvet oyuncularının asist yapma özelliğinde olanları hoşuma gidiyor. Ama tabi sırf kağıttan bakıp almak yanıltır. Matrix Yattara satılabilir dedi. O halde onu beklememiz lazım. İlk önce o bitsin. Kimle masaya oturulacaksa oturulsun. Sürümcemede bırakılmasın ki biz de önümüze bakalım. Armutun düşmesini beklemeden ağaca tırmanıp almak lazım
                  İyide abi ne zaman bitecek şunun şurasında ligin başlamasına ne kaldıki yapacağımız transfer ne zaman takıma alışacak bu iş iyiden iyiye sıkmaya başladı...
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• para yok..
                    transferde yok..
                    yönetim işi uzatıyor...

Yorum

• yine güreşçi dediğiniz necatiye kalcaz heralde bonservisi yok ya
                      ...

Yorum

• Gabric transferi harbiden yilan hikayesine döndü.

Ilk önce baskanin secimlerde kaybettigini söylediler. Ardindan baskanin Gabricle görüstügünü ve ikna ettigini. Sonrada Baskan bu is bitmedi diyor. Gabric cikiyor ben kalmak istiyorum diyor. Simdide Gabric bitti diye haberler cikiyor.

Valla bunu Einstein bile cözemez. Biz nasil cözelim.
                        En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 10:50.
                        .

Yorum

• 1-2 gündür burda geçen tüm isimleri medyatrabzon Trabzonspor'un transfer listesi diye yazmış...gülermisin, ağlarmısın...

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi
                            ben bu muhabbetlerı bıyerden hatırlıyorum sankiii ??? 2 sene oncesıne gerımı donduk gene ne ?
                            biryere döndüğümüz yok. abartmayın. kadromuz 1-2 eksiği hariç TSL'nin en iyi kadrosu...

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biryere döndüğümüz yok. abartmayın. kadromuz 1-2 eksiği hariç TSL'nin en iyi kadrosu...

tamam ona bısey dedıgımız yokda bu cımrılık nedır sımdı bırısı dıyecekkı bır santrofor bır sol acık al sampıyon olacaksın dese goruntu bumu olacak yaniii bu saatden sonra futbolcu almasınlar zaten hem takıma hem gelen topcuya zarar verırler kampa katılmayan futbolcu buguner kadar bızde hıc basarılı olamadı
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Sol açık için benim düşünceme göre cale-engin ikilisi yeterli..
                                Hoca ne düşünür bilemiyorum.

Benim için bir numaralı eksik sağ bek...

Savunma ve hücumu biir arada becerebilen, çok iyi orta yapmasın, sadece yattara ile ikiye birlere katılsın, ve savunmada ters kademeyi becerebilsin.

Cale ve ferhat diğer tarafta yetecektir.

Ama ne tayfun ne de serkan o bölgenin adamı değil.
                                İkisi de alternatif olurlar.

Oraya bir asil lazım.

Bana göre tek ivedi eksiklik sağ bekte.
                                Ve alınmadığı takdirde de hem hücum, hem de savunma anlamında o bölgeden çok sıkıntı çekeceğiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X