Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeri degil ama en cok kişi burada var..
    Cumartesi günleri Kaymakamlık(Gaziosmanpasa) acık olur mu??

Yorum

• Bence de Gabric i alacagımıza Vederson u alalım. 29 yaşında daha. 3 sene daha oynar en az. Yabancı hakkımızı da sag bek de veya forvette kullanırız kullanırız. Ama bence öncelik sag bek te olmalı.
      Bu arada Vederson ile ilgili bi haber zaten çıkmıştı. Tam hatırlamıyorum ama şöyleydi. Sadri Şener Ugur boral ı takımda görmeyi çok istiyormuş. Hugo Broos da bu transfere onay vermiş. Fb de sol kanada transfer yaptığı için bu kanatta yığılma olmuş bu yüzden ucuza alınabilirmiş. Ugur Boral olmazsa Vederson a yönelecekmiş Trabzospor. Yanlış hatırlamıyorsam ki yanlış hatırlamıyorum haber böyleydi...
      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeri degil ama en cok kişi burada var..
        bence olmaz
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          GS Song'u satmadı. Sözleşmesi bitince düşük bir ücret teklif ettiler o da bizim teklifimizi kabul etti. Adam mutsuz falan değil. Biz göndermek istiyoruz. Yani gitmek isteyen Song değil. Sorun performansı falan da değil. Tamamen aldığı para. Bir oyuncuya, hem de yaşlı bir oyuncuya güveniyorsan ve parayı yazdıysan sözleşmeye ondan sonrasında onu elden çıkaramazsın. O yüzden Song bizdeki kontratından daha iyisini bulamayacağı için bir sene daha bizimledir. Seneye sözleşmesi bitince gider. Faydalı da olur bizim türkler gibi değildir, profesyonelliğinin gereğini yapar.

Satılma imkanı olsa eminim şu anda yönetim bedavaya bile gönderir ama Song bu kontrattan daha iyisini veya yakınını aradı bulamadı ve burada kalacaktır. Asıl bu saatten sonra Song olayını kaşımak beyhudedir.
          Gs sattı derken ben de bıraktı anlamında dedim zaten.
          Ana sorun para evet ama elden çıkaramazsın diye birşey yok.
          Kontenjanda bu kadar sıkıntı varken, Song'un yılda oynayacağı toplam maç 15'i geçmezken ve bunun karşılığında 1.3 milyon avro alırken, kritik hataları da rutine bağlamışken Song'u elden çıkarmamak çok yanlış olur.
          Song'un gitmesinin önündeki engel kendisinden çok Broos'tur. O ikna edilirse gerekirse 3-5 kuruş da kendisine verip Song yollanabilir.
          Bu saatten sonra diye birşey yok, benim de itirazım arayışların sona ermesine zaten, transferin bitmesine daha çok var, istenildikten sonra çok şey yapılır.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Bence Song'u bırakıp Zapo'yu alabilirdik..

Yorum

• Aha sizede kaynak;
              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel fenerde kadroya giremeyen adamı alalım çok başarılı,bizim kadro fenerinkinden daha değersiz ya gelsin burda barınır
                Daha düne kadar giriyordu..

Simdi Sol tarafa yeni bir oyuncu aldilar ve böylece ya Ugur Boral yada Vederson gidebilir ama ben aslinda Ugur'u tercih ederdim ama Vederson'da kötü degil.

Ayrica Colin Kazim Fener'de ilk 18'e alinmazken Milli Takim'da ilk 11'de basliyordu...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeri degil ama en cok kişi burada var..

öğlene kadar açık olabilir...
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• mehmet yıldız gündemde mi ben bu adamı hiç sevmiyorum bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha düne kadar giriyordu..

Simdi Sol tarafa yeni bir oyuncu aldilar ve böylece ya Ugur Boral yada Vederson gidebilir ama ben aslinda Ugur'u tercih ederdim ama Vederson'da kötü degil.

Ayrica Colin Kazim Fener'de ilk 18'e alinmazken Milli Takim'da ilk 11'de basliyordu...

Daha düne kadar hazırlık maçlarında giriyordu !

Evet sol tarafa yeni oyuncu aldılar çünkü Vederson yetersiz olduğu için ama biz alalım olsun bizde yeterli olur dimi?

Evet Colin Kazım Milli kadroya girer Fatih Terim olduğu sürece ama fenerde giremez...
                      .

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs sattı derken ben de bıraktı anlamında dedim zaten.
                        Ana sorun para evet ama elden çıkaramazsın diye birşey yok.
                        Kontenjanda bu kadar sıkıntı varken, Song'un yılda oynayacağı toplam maç 15'i geçmezken ve bunun karşılığında 1.3 milyon avro alırken, kritik hataları da rutine bağlamışken Song'u elden çıkarmamak çok yanlış olur.
                        Song'un gitmesinin önündeki engel kendisinden çok Broos'tur. O ikna edilirse gerekirse 3-5 kuruş da kendisine verip Song yollanabilir.
                        Bu saatten sonra diye birşey yok, benim de itirazım arayışların sona ermesine zaten, transferin bitmesine daha çok var, istenildikten sonra çok şey yapılır.
                        Bulmuşken sorarlım Mehmet Yıldız gündemde mi yönetimin
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Transfer beklentisi yerini saçmalamaya bırakmış...
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Takımın forvet ihtiyacı var olası bir Mehmet Yıldız transferi iyi olur.Daha iyi bir alternatif yok.Yabancı kontenjanımızda yer yok sola adam alınacak.Forvet mutlaka Türk olmalı.Mehmet Yıldız olabilir.

Yorum

• önceden duyumlar haberler olurdu şimdi iyice geyiğe sardı
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha düne kadar hazırlık maçlarında giriyordu !

Evet sol tarafa yeni oyuncu aldılar çünkü Vederson yetersiz olduğu için ama biz alalım olsun bizde yeterli olur dimi?

Evet Colin Kazım Milli kadroya girer Fatih Terim olduğu sürece ama fenerde giremez...

Peki Ugur Boral'dami yetersiz...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X