Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok tepki alacağını adı gibi oda biliyor.
    İmzayı atsın bu atıp tutmaların hepsi unutulur.

Fatih Akyel'i bile taraftar karşılamıştı tesislerde.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Gabriç olmazsa Caner + Yabancı Forvet böyle mi düşünüyosunuz ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok tepki alacağını adı gibi oda biliyor.
        Evet o zaten ayri bir Konu, peki 5 Milyon Avro'yu kim verecek??

Güldürmeyin beni bu Haber yalan Haber...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet o zaten ayri bir Konu, peki 5 Milyon Avro'yu kim verecek??

Güldürmeyin beni bu Haber yalan Haber...
          o kadar fazla değildir ya

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabriç olmazsa Caner + Yabancı Forvet böyle mi düşünüyosunuz ?

Fatih'in Stilinde Yabanci Forvet olarak Miroslav Klose'yi taniyorum ama Adam 31 yasinda olmasina ragmen degeri 18 Milyon Avro...

Nerden baksan 25 Milyon Avro sadece Bonservisi...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

o kadar fazla değildir ya
              Adamin degeri sadece 4.5 Milyon Avro ama benim gözümde 1 Milyon bile degeri yok....

Yorum

• 5 milyon mu?

Mehmet kendisi bile güler buna.Sivas alçak dallarada konmuyor artık.Satmaya niyetleri yoksa o ayrı ki öyle gözüküyor, ş.l. öneleme maçları var.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Mehmet'i almayız arkadaşlar yormayın kafanızı.

Caner Erkin bence çok yerinde bir transfer olur.
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 milyon mu?

Mehmet kendisi bile güler buna.Sivas alçak dallarada konmuyor artık.Satmaya niyetleri yoksa o ayrı ki öyle gözüküyor, ş.l. öneleme maçları var.
                    Dedim ya benim gözümde 1 Milyon Avro kadar degeri yok bu adamin ama bazi Transfer Sitelerine göre 4.5 Milyon Avro degeri var ve Sivasin onu bu rakamin altinda birakacagini düsünmüyorum..

GS'de istemisti bu Adam'i bir ara ve Sivas 4 Milyon Avro arti iki Futbolcu istemisti...

Yorum

Gabriç olmazsa Caner + Yabancı Forvet böyle mi düşünüyosunuz ?
                      aynen..Gabric olmazsa değil,bence ilk seçenek böyle olmalı.

Ferhat ve Caner Milli takımın sol kanatını oluşturacak ilerde,Caner hazır satılık listesindeyken bu fırsat kullanılmalı.

Yorum

• Benim hatırladığım Sivasspor 2,5 milyon €'ya düşmüştü gs ise 2'den yukarıya çıkmayınca transfer gerçekleşmedi
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim hatırladığım Sivasspor 2,5 milyon €'ya düşmüştü gs ise 2'den yukarıya çıkmayınca transfer gerçekleşmedi
                          bende böyle hatırlıyorum.2 milyon euroya anlaşmışlardı galiba

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim hatırladığım Sivasspor 2,5 milyon €'ya düşmüştü gs ise 2'den yukarıya çıkmayınca transfer gerçekleşmedi
                            Adnan Polat, Mehmet Yıldız'ın çok beğendiği bir futbolcu olduğunu, kendisiyle uygun şartlar oluşursa ilerleyen transfer dönemlerinde de mutlaka ilgileneceklerini, bu transferin kendisi için kapanmadığını söylemişti ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen..Gabric olmazsa değil,bence ilk seçenek böyle olmalı.

Ferhat ve Caner Milli takımın sol kanatını oluşturacak ilerde,Caner hazır satılık listesindeyken bu fırsat kullanılmalı.
                              Bencede ama klüp görmüyoorki xD

Yorum

• Keirisson'u Barcelona tecrübe edinmesi icin baska bir ülkeye gönderiyor.. Ajax, FC porto, Benfica
                                gibi takimlar bekleyiste...

Sartlari zorlasak? Caner Erkin ile Keirisson?

Yorum

Yükleniyor...
                                X