Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacaz

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.

Zaten Ersun Yanal in begenmesine gerek yokki sen halen nerde kaldin bilmiyom ama suanki hocamiz Hugi Broos adinda belcika vatandasi bi adam

Yorum

bu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.
        Mehmet Aurelio'nun Namibya versiyonu. Aslında ben daha çok Appiah'a benzetiyorum. İnanın bana belkide bu yılki en iyi transferimiz. Ayrıca Tijikuzu sağbekte de oynayabilen ekstra özellikli, hem defansa hem hücuma destek verebilen, asla yorulmayan, son derece kuvvetli bir topçu. Lig başlasın ikinci hatta üçüncü hafta onun değeri anlaşılacak.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacaz
          kim olacak acaba?
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

tjukuzu yu ersun yanal beyenmedi ersun yanal gideli aylar oldu aslında sen gecmiste kaldın galiba abi sene 2009 oldu, 10 senedir takip etme olayı da biraz sallamasyon olmus sanırsam.

Yorum

direk öyle bisi söylemedi yada ??!?!
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

ciddimisin
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Zaten biz bu Tijikuzu'yu taaa Rizede oynarkende istemiştik ama o zamanın işbilir! yöneticileri taraftar baskısından korkup, vazgeçmişlerdi. Bana göre Türkiye'de yerinin en iyi futbolcusu.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gayet iyi bir futbolcu.Her şey gol ve asist değil.

Hüseyinin kaç golü ve asisti var onu da bi söyle o zaman.Seversiniz sevmezsiniz 9 sene banko top oynadı bizde.

Gattuso ne gol atıyor ne asist yapıyor.10 senedir kesen yok adamı İtalya ve Milan'da.

Bazı yorumlar şaka gibi geliyor.
                    o yüzden gönderildi ya.

Yorum

• bir takımın sağ kanadında 2 tane hırvat mıllı oyuncu var ise o kanat uçar,bugun Uğur Melekede boyle soyledi..

kaldıki Hırvatıstan Avrupanın Brezilyasıdır,en çok topçuu Bul ulkeden İhraç edilir.
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ciddimisin
                        sotalan bile röpörtaj vardi ünal da ordaydi sora söyle birsey dedi sanki sota biliyordu forvet aradimizi

Yorum

o yüzden gönderildi ya.
                          Evet İBB kovdu biz de üzreine konduk.

Hüseyin için diyorsan iyi olmadığını, en azınadn yetersiz olduğunu düşünenlerdenim zaten.Ama bu 10 sene oynadığı gerçeğini değiştirmez.

Hüseyin'in 10 sene oynadığı yerde Tjikuzu 110 sene oynar.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

o yüzden gönderildi ya.
                            Tjikuzu'yu lig başlayınca göreceğiz hep beraber, merak etmeyin sizi yanıltacak Tjikuzu, çok iyi bir futbolcu o ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              G.birliğinde forvet oyuncusu..
                              ..gençler mustafa pektemeği kendi kulubu olan hacettepeye verdi bu sene bank asyaya..
                              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• arkadaşlar 4-5 gün önce bir bilgi geldiğini söylemiştim.hatta gabric değil demiştim çünkü ben kalinic için hajduk splitin yoklandıgını bılıyordum.
                                hatta özelden bazı arkadaşlara fiyatın yüksek oldugunu söyelmiştim...Ama şimdi anlıyorum ki bilgi biraz asparagas oldu çünkü basında hep gabric konusuldu.
                                ben hırvatistana kalinic için gidildi diye biliyordum.

transfer olmayacagına göre sımdı soylemekte fayda var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X