bugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.
Zaten Ersun Yanal in begenmesine gerek yokki sen halen nerde kaldin bilmiyom ama suanki hocamiz Hugi Broos adinda belcika vatandasi bi adam
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacazİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.
tjukuzu yu ersun yanal beyenmedi ersun yanal gideli aylar oldu aslında sen gecmiste kaldın galiba abi sene 2009 oldu, 10 senedir takip etme olayı da biraz sallamasyon olmus sanırsam.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacaz...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ünal ligtvde dediki forvet oyuncusu alacazI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayet iyi bir futbolcu.Her şey gol ve asist değil.
Hüseyinin kaç golü ve asisti var onu da bi söyle o zaman.Seversiniz sevmezsiniz 9 sene banko top oynadı bizde.
Gattuso ne gol atıyor ne asist yapıyor.10 senedir kesen yok adamı İtalya ve Milan'da.
Bazı yorumlar şaka gibi geliyor.
Yorum
-
bir takımın sağ kanadında 2 tane hırvat mıllı oyuncu var ise o kanat uçar,bugun Uğur Melekede boyle soyledi..
kaldıki Hırvatıstan Avrupanın Brezilyasıdır,en çok topçuu Bul ulkeden İhraç edilir.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddimisin
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yüzden gönderildi ya.
Hüseyin için diyorsan iyi olmadığını, en azınadn yetersiz olduğunu düşünenlerdenim zaten.Ama bu 10 sene oynadığı gerçeğini değiştirmez.
Hüseyin'in 10 sene oynadığı yerde Tjikuzu 110 sene oynar."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yüzden gönderildi ya.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG.birliğinde forvet oyuncusu..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
arkadaşlar 4-5 gün önce bir bilgi geldiğini söylemiştim.hatta gabric değil demiştim çünkü ben kalinic için hajduk splitin yoklandıgını bılıyordum.
hatta özelden bazı arkadaşlara fiyatın yüksek oldugunu söyelmiştim...Ama şimdi anlıyorum ki bilgi biraz asparagas oldu çünkü basında hep gabric konusuldu.
ben hırvatistana kalinic için gidildi diye biliyordum.
transfer olmayacagına göre sımdı soylemekte fayda var.
Yorum
Yorum