Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada Portsmouth Kalinic için 8 milyon euro'luk teklifte bulundu Kalinic'i yönetim niye istemiyo diyenlere duyurulur.
    Niye isteyemediği şimdi anlaşıldı
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar var mı bir gelişme son sayfları okudum ama sırf geyik dönmüş desem yeridir
      Hayir .. gelisme yok.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar var mı bir gelişme son sayfları okudum ama sırf geyik dönmüş desem yeridir
        Hala aynı. Gabric i almaya çalışıyolar. Büyük ihtimalle Gabric alınıp transfer noktalanacak...
        Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• gabricin youtube'dan videolari izledim; gabricin hemen her asistini yapan bir 9 numara var; acikcasi onu daha cok bekledim.

gabric daha cok; hali saha maclarinda gol atmak icin ilerde bekleyen tipleri andiriyor.
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlgilenme falan yok abi şu anda kadro dışı bırakılmış Caner bizde alsak iyi olurdu dedik malum biz burda kimi konuşsak ertesi gün haber oluyo...
            haklısın kardeş
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gabricin youtube'dan videolari izledim; gabricin hemen her asistini yapan bir 9 numara var; acikcasi onu daha cok bekledim.

gabric daha cok; hali saha maclarinda gol atmak icin ilerde bekleyen tipleri andiriyor.
              Sol kanadın her yerinde oynayabiliyomuş nasıl bu kanıya varabildiniz
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

gabricin youtube'dan videolari izledim; gabricin hemen her asistini yapan bir 9 numara var; acikcasi onu daha cok bekledim.

Benim çok dikkatimi çekmedi ama kardeşim de öyledemişti

Yorum

O 9 numara dediğiniz Kaliniç. Biraz önce Futbolaski arkadaşımızın dediği gibi PortsMouth'un 8 milyon euro verdiği adam.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İllede forvet ise bence Lewandovski Kaliniç'ten daha etkili bir forvet. Ayrıca aynı takımdaki 14 numara var, Semir SİTİLİÇ. Muhteşem bir oyuncu. Satalım ne kadar kaliteli para eder adamımız varsa, alalım bu ikisini, kesinlikle söylüyorum muhteşem oluruz.

Yorum

• SİTİLİÇ tıpkı CSKA'daki Carvalho benzeri bir adam. Geçen sene alamamıştık yanılmıyorsam. Ayrıca aynı takımda başka bir Peru'lu bir forvet var. O da çok iyi. Daha öncede yazmıştım belki fiyatıda diğerlerine göre daha ucuzdur sanırım.

Yorum

Bu arada Portsmouth Kalinic için 8 milyon euro'luk teklifte bulundu Kalinic'i yönetim niye istemiyo diyenlere duyurulur.
                        Bu İngiliz kulüplerinin Arap kökenli zenginlere satılmasının önüne geçilmesi lazım

Bi Real Madrid, bir de bu zengin Araplar.

M.City Terry'e aylık 1 milyon pound teklif etmiş...
                        Paraya bak anasını satayım, biz o paraya 5 sene oynayacak cillop gibi adam alırız

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu İngiliz kulüplerinin Arap kökenli zenginlere satılmasının önüne geçilmesi lazım

Bi Real Madrid, bir de bu zengin Araplar.

M.City Terry'e aylık 1 milyon pound teklif etmiş...
                          Paraya bak anasını satayım, biz o paraya 5 sene oynayacak cillop gibi adam alırız
                          devir para devri
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

"İsteyemediğini" öğrenmiş olduk
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu tjikuzu yu kim aldi? ersun yanal beyendigini hic zanetmiyorum. adamin ne golü,ne de assisti var. adami 10 senedir taniyorum,ve hic hoslanmadigim futbolcularindan birisi.
                                Gayet iyi bir futbolcu.Her şey gol ve asist değil.

Hüseyinin kaç golü ve asisti var onu da bi söyle o zaman.Seversiniz sevmezsiniz 9 sene banko top oynadı bizde.

Gattuso ne gol atıyor ne asist yapıyor.10 senedir kesen yok adamı İtalya ve Milan'da.

Bazı yorumlar şaka gibi geliyor.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X