Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene demekki gökdeniz sayesinde o kadar para harcamışız öbür gelirlerimiz yetersiz bu şartlarda rakiplerimiz o kadar güçlenmişken bizim bu kadroyla onlarla başetmemiz zor.
    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• en büyük eksiğimiz forvette iken hoca neden sol açığa oyuncu istiyor acaba?
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamamen akıl karı bir iş.Yattara satılmadan transfer yok.Bu kadar basit.

Kaderimiz Yattara'nın satılmasına kaldıysa çok daha bekleriz o zaman...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yerli Forvet Arayışları Sürüyormuş .
          Daha Kimi Alabiliriz Ki ?

Yorum

• Hoca 4-5-1 tarzı bir sistemle oynatacak takımı bu kesinleşti artık .

Gökhan Ünal kadroda yer aldığı sürece yedek kalmaz , bu yüzden forvet transferini unutun .

Sağ bek bence de çok gerekli ama maddi sıkıntı var .

Yorum

• MLADI Hajdukov veznjak Drago Gabrić kažnjen je sa čak 40 tisuća kuna od strane disciplinskog suca HNL-a Krešimira Vlajčevića zbog nasrtaja na Nikolu Pokrivača u polufinalu Dvoranskog prvenstva.

Gabriç'e de bakın nasıl kavga ediyor ..

Yorum

• GABRİÇ :HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM

Predsjednik Hajduka Mate Peroš je razgovarao u srijedu ujutro s Dragom Gabrićem i objasnio mu je stav kluba glede ponude Trabzonspora i važnost njegovog ostanka u splitskom klubu. Nitko na Poljudu ne želi da mladi Drago napusti bijele u ovom trenutku, jer je jedan od najbitnijih igrača u ostvarivanju ambicija, a to su plasman u Europsku ligu i borba s Dinamom za prvaka.

- U razgovor s predsjednikom Perošem sam osjetio da sam im važan i da svi u klubu žele moj ostanak. Shvaćam koliko je bitno da u prvenstvo uletimo u najboljem izdanju i da na europskoj sceni napravimo ono što čekamo godinama - prolaz u Europsku ligu. I ja sam motiviran i koncentriran na obveze koje slijede.

Ne možete ne priznati da vas je poljuljala ponuda turskog Trabzonspora?

- Normalno , imponira mi što su mi ponudili jaki ugovor. Ali, mlad sam ima vremena za mene, a s druge strane ponila me reakcija čelništva kluba i posebno navijača. Torcidi se posebno zahvaljujem na podršci od mojih prvih ulazak na prvoligašku scenu. Meni Hajduk puno znači, nije floskula, jer sam ovdje petnaest godina, od svoje osme godine, i ova želja svih da ostanem na Poljudu me dodatno motivira. Kao igrač Hajduka sam izborio poziv u reprezentaciju i ne mislim samo na tome stati - zaključio je Drago Gabrić.

(Cumhurbaşkanı Hajduk Mate Peroš Çarşamba sabah Drago Gabric konuştum ve konumu kulüp hakkında açıklama Trabzonspora ve Split takımında kalan önemini sunuyor. Çünkü bir hedeflerine ulaşmada en önemli oyuncu olduğunu Poljud yok biri değil, ve ben beyaz bu noktada bırakmak istiyorum genç, Avrupa lig olarak yerleşim ve şampiyonu için Dinamo ile mücadele. - Oturumu ile cumhurbaşkanı Ben onlar için önemli olduğunu düşündük Peroš ve kulüpte herkesin benim kalmak istiyorum. Ben en iyi ve ne kadar önemli olduğu uleti şampiyonluk anlamak, Avrupa sahnesinde biz yıl için ne bekliyor - Avrupa lig ve geçiş yaptı. Ben motive ve izlemesi sorumlulukları üzerinde duruldu. Sizi daha Trabzonspora Türk teklifi bozmak - Normalde, ne güçlü bir sözleşme sağladı empoze kabul edemeyiz. Olarak yaz ve özellikle taraftar kulüp čelništva geribildirim aldı Ama genç ediyorum benim için zaman vardır. Torcida özellikle prvoligašku sahnesinde ilk giriş destek için teşekkür ederiz. Hajduk bana boş değil ifade, bir çok demektir, çünkü burada on beş yıl oldu, onun sekizinci yıl, ve her isteği daha beni motive Poljud kalmak kadar. Takım bir oyuncu ben Hajduk izborio çağrı olarak ve sadece stand sanmıyorum - Drago Gabric söyledi.)BİRAZ YARIM YAMALAK CEVIRMISLER AMA ADAM GELMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞ RESMİ SİTELERİNDE
                Uprava i Nadzorni odbor su za jačanje, a ne slabljenje momčadi...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.index.hr/sport/clanak/vid...na/371197.aspx

Gabriç'e de bakın nasıl kavga ediyor ..
                  cale mi vardı orda ya

Yorum

• billly61 ,

Eski haber o ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1.Kadro ;
                      ---------------Sylva--------------
                      --Serkan--Giray--Egemen--Cale
                      ---------------Tjikuzu-------------
                      --Yattara-------------------Gabriç
                      -------Selçuk(yada)Colman------
                      ----------------------Alanzinho---
                      --------------Gökhan-------------

2.Kadro ;

---------------Sylva--------------
                      --Song--Giray--Egemen-Ferhat-
                      --------------Tjikuzu-------------
                      --Gabriç-----Selçuk------Engin---
                      ------------------------------------
                      ------------Alanzinho-------------
                      -------------Gökhan--------------

Yorumlarınızı merak ediyorum ..
                      Ben olsam (Yattara sakat, Gabric/Hutchinson gelirse)

-----------Sylva------------
                      Serkan--Song--Egemen--Cale
                      ---Tjikuzu--Selçuk--Gabric/H---
                      -----Alanzinho---Engin-------
                      -----------Gökhan-----------

Nasıl olsa ilerde top tutamayacağız, bari rebaundları (Dönen topları) alıp ortasahanın desteğiyle baskı kurup hazırlıksız yakalayabiliriz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cale mi vardı orda ya
                        Mandzukiç ve Gabriç ortalığı karıştıranlar heralde ..

Yorum

• Mustafa Pektemek forvet için yerli olarak olabilecek isimlerden bir tanesi.
                          tabiki şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci forveti olmayabilir ancak gökhan ve umutla bir sezona başlamak oldukça riskli.

mustafa oldukça iyi bir alternatif olacaktır
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• hep al hep al hep al ... biraz da biz biseler versek ... emege saygi, takima yardim filan ne bileyim gene siz bilirsiniz istemeye devam ... sabir olmadan istemeye devam, birazda takimdaki futbolcularimiza sabir gostersek.... ama kanimizda var yuhhhlamak... trabzon taraftarinin bildgigi 3 -4 tezaurat dan biri yuhhhhhhh... neyse kim nasil davranmak istiyorsa oyle davransin ... ben dipte olmaya aliskinim .... dipteki takimi tutarim ... benim icin farketmezde yarin obursugun ... bu tavirlarinizdan doalyi takim dibe vurursa o zaman siz bunu kaldirabilecekmisiniz onu merak ediyorum.... yuh lamaya dwm saygi deger ts taraftari....

Yorum

• Hoca ortasahadaki şişkinlik yüzünden 4-5-1 oynatıyo normalde 4-4-2 oynatan bir Hocadır.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Sol Acik kesin gelecek gibi su an. Umarim birtanede santrafor. sag bek olmasada olur tabi olsa iyi olur.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X