Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric'in açıklamalarına benzeyen bir haber dün de vardı, medyatrabzon bugün çevirebilmiş herhalde.

Sağ bek ve forvet, öncelikli ihtiyaçlarımız.

Yorum

• Medya trabzonda mı çıktı bu haber sadece yoksa başka kaynaklarda da var mı??
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Medya trabzonda mı çıktı bu haber sadece yoksa başka kaynaklarda da var mı??
        Şuanlık Medya Trabzon.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şampiyonluk maçına Kadıköye gideriz inşaallah
          Beklerim abi ben Kadıköydeyim...
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Su anki baskan satmiyor zaten. Diger Baskan Adayila anlasmislar. Yani anormal bir durum yok dünü gibi ayni
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hajduk'un resmi sitesindeki açıklamayı ben dün görmüştüm, yönetim satmıyor, oyuncu gitmek istiyor, ama kalırsa da çok üzülmeyecekmiş...

Ayrıca umarım transfer yapmış olmak için alınmıyordur bu oyuncu. 2,5 milyon o yaşta ve Hajduk gibi köklü bir takımda forma giyen bir oyuncu için fazla para değil, ilk izlenim iyi bir yatırım olacağı yönünde... Ama Jun da iyi bir yatırımdı güya, en az üç senede temizledik onun pisliğini...

Bu yönetimin transferlerine güveniyorum.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• O haber görüşmeler yapıldığı gün vardı Resmi Sitelerinde ..

Yeni bir haber değil yani.Gabriç suya felan düşmedi ..

'' Medyatrabzon '' ortalığı karıştırmaya çalışıyor yine ..

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hajduk Split’in Sitesine Konuştu
                  23 Temmuz 2009 / 12:16
                  Gabric, Trabzonspor’a ‘Hayır’ Dedi

Trabzonspor’un ısrarla istediği Drago Gabric, Hajduk Split’in sitesinde bordo-mavili ekibin teklifini kabul etmediğini açıkladı. Ancak Başkan Şener’e göre bu defter henüz kapanmadı

Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Drago Gabric, kulübü Hajduk Split’in resmi internet sitesine yaptığı açıklamada bordo-mavililerin teklifini reddettiğini açıkladı. “Trabzonspor bana çok iyi bir kontrat teklif etti. Bunu ciddi olarak düşündüm” diyen 22 yaşındaki Hırvat oyuncu, “Ama gencim ve önümde uzun bir zaman var. 15 yaşımdan beri Hajduk’tayım. Başkanımız Mate Peros ile konuştuktan sonra önemli bir futbolcu olduğumu ve herkesin benim kalmamı istediğini anladım” şeklinde konuştu. 24 Sata ve Index gibi ülkenin önemli yayın organlarındaki haberlerde, Trabzonspor’un Gabric’in bonservisi için 2,5 milyon euro, futbolcuya ise yıllık 600 bin euro önerdikleri belirtilirken, oyuncunun sözleşmesindeki özel bir madde gereği Trabzonspor’a transfer olması halinde Hajduk’tan ekstra 1 milyon euro alacağı ifade edildi.

Gelmez isede biz belki daha iyilerinde alabiliriz
                  Kalinice ne kadar isterler acaba..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu adamın transfer bedeli ne kadar bilen var mı ?

Gördüm özür dilerim yalnız bu adama o kadar para fazla bence .

Yorum

• Gabric'i Alacağız , Bakmayın MedyaTrabzon'a .
                      1 Hafta İçinde Resmi İmzayı Atacak İnşanlah .

Yorum

• matrixx haber var mı???

Yorum

• Ohh, bu Gabric işi de bu şekilde yatar inşallah ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ben bu adamın birebirde bir etkisini videolardan göremedim . 2.5 milyon euro ' ya çok daha iyiler alınabilir. Sol ayağı çok iyi , hırsıda iyi ama birebiri nasıl onu merak ediyorum . İyi olsaydı mutlaka videolara konulurdu diye düşünüyorum .

Yorum

• BATUHAN'IN TERCİHİ TRABZONSPOR'DU...
                              Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise Batuhan'ın Trabzonspor'u tercih ettiğini söyledi. Genç futbolcuyla her konuda anlaştıklarını ifade eden Yener, Beşiktaş'ın bu futbolcuyu satmayı düşünmediğini belirtmesi üzerine görüşmelerin tıkandığını açıkladı.
                              “Batuhan, bizde oynamak istiyordu. Kendisi Trabzon'ludur. Ailesi de bu nedenle Trabzon'da oynamasını çok istedi. Fakat biz kiralık oyuncu oynatma taraftarı değiliz Beşiktaş'tan bonservisini istedik. Olumlu yanıt alamadık, Oysa Batuhan'ın tercihi Trabzonspor'du” dedi.

Hürriyet

Helal olsun Yönetime, rakibimizden kiralık oyuncu almak bize yakışmazdı zaten, yetiştirme yurdu değiliz biz...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bize sol açıktan önce iyi bir sağ bek ve forvet lazım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X