Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak abbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youtube dan izlediğim kadarıyla çokta üstün bir futbolcu gibi görünmedi bana zaten Gabric. Bizim kadromuzdakilerden fazlası yok bence...
    Kedi ile ciğer meselesine benzedi bu
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Diğer transferlere geçilmesi lazım acilen öncelik SAĞ BEK daha sonra Santrafor hatta diyorum ki Golcü'yü sonraya bırakıp hazırlık maçlarından sonra karar verilse iyi olur
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada bmn ye üyeliğimin 1. ayını kutluyorum..
        aferin....
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Ya ben anlamıyorum gerçekten. Forvet ve sağ bek eksiğimiz çok açık. Ama hala Gabric peşindeyiz...

+

Bu oyuncuyu tanıyomusunuz gerçekten arkadaşlar. Herkes Gabric i 4 gözle beklermiş gibi duruyor. Ben tanımadığım için soruyorum?
          sürmene

Yorum

• Eger tek Forvet oynanilacaksa Forvete gerek yok
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şimdi bu adam Ağustosta gelecekse ilk maçta forma giyemeyebilir giyse bile yedek olur peki gelirse avrupa ligi için listemizde yer alabilecekmi..?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kedi ile ciğer meselesine benzedi bu
                Neden öyle söylüyorsun ki arkadaş gayet haklı. Allah için izlemedik bilmiyoruz elemanı videolardan falan gördük ama çok büyük bir artısı yok. Mevkii oyuncusudur bilemem ama bana Engin Baytar Alanzinho daha çok heyecan veriyor. Yabancı hakkımızı oraya kullanmaktansa sağ beke kullanmak daha mantıklıydı
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Hajduk'un 6 Ağustos'ta Avrupa Ligi maçı var.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eger tek Forvet oynanilacaksa Forvete gerek yok
                    ne olucağı belli olmaz
                    allah korusun birisi bi sakatlandımı kaldık bir forvetle onunda yedeği olmayacak demek ,bu sene de dışarıda oynayacağız bence kesin şart
                    ~Twitter ~

Yorum

• needen bizim transferlerimizde böyle garip garip aksaklıklar yaşanır? bir tane şöyle adam gibi gidip parasını verip hemen aldığımız bir oyuncu olmayacakmı..
                      görülüyorki vefat olayıyla ilgisi yok bitmemesinin,başkanlık değişimi ve imza yetkisi olmayışı yüzünden deniyor..
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne olucağı belli olmaz
                        allah korusun birisi bi sakatlandımı kaldık bir forvetle onunda yedeği olmayacak demek ,bu sene de dışarıda oynayacağız bence kesin şart
                        Alan zinho forvet oynuyabilyor yattara zaferde forvet oynuyabiliyor

Benim bildigim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hajduk'un 6 Ağustos'ta Avrupa Ligi maçı var.
                          Onlar listelerine alırsalar biz oynatamayacaz herhalde.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alan zinho forvet oynuyabilyor yattara zaferde forvet oynuyabiliyor

Benim bildigim
                            ortasahada kim oynayacak
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden öyle söylüyorsun ki arkadaş gayet haklı. Allah için izlemedik bilmiyoruz elemanı videolardan falan gördük ama çok büyük bir artısı yok. Mevkii oyuncusudur bilemem ama bana Engin Baytar Alanzinho daha çok heyecan veriyor. Yabancı hakkımızı oraya kullanmaktansa sağ beke kullanmak daha mantıklıydı
                              Sağbeke Vanden Borre yada ne bilim sağlam bi oyuncu alınacaksa eyvallah ben onu söylerken art niyetli bi şekilde söylemedim maksat biraz kötü hava dağılsın ama yetenekli bi oyuncuya benziyo adamların forumlarında hiç kötü diyen yokmuş onun için başkanlarıda vermek istemiyodu bakalım hayırlısı olsun..

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                needen bizim transferlerimizde böyle garip garip aksaklıklar yaşanır? bir tane şöyle adam gibi gidip parasını verip hemen aldığımız bir oyuncu olmayacakmı..
                                görülüyorki vefat olayıyla ilgisi yok bitmemesinin,başkanlık değişimi ve imza yetkisi olmayışı yüzünden deniyor..
                                Geçen sene adı bizimle anılanı hemen getiriyordu Başkan. Bu sene demek ki kemer sıkma politikası izliyoruz. Önemli değil bence çok büyük eksiklerimiz yok. Bu kadro oynar her türlü... İki tane adam alınacaksa ince elensin sık dokunsun kesinlikle...
                                sürmene

Yorum

Yükleniyor...
                                X