Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric kulübünde kaldı arkadaşlar. Geçmiş Olsun.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener Gitti Bitirdi Geldi . Şuan Gerçi Net Bişey Yok Ortada .
      Haber61 Diyor Apar Topar Döndüler Diye .

Hepsinin Kalkıp Gelmesi Saçma Olur . Bakalım Akşama Bi Haber Çıkar .
      belki fazla taninmayan birisi orda kalmis
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gabric kulübünde kaldı arkadaşlar. Geçmiş Olsun.
        Kesinmi..?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Hajduk Split'in orta saha oyuncusu Gabriç'in transferi Ağustos'a kaldı. Başkan Sadri Şener, başkan Yardımcısı Nejmettin Aytekin ve Mali Sayman Mahmut Aksu bu gün Hajduk Splitli yöneticilerle bir araya geldi. Hajd

Agustos'ta geliyormus

Yorum

• bu yeni başlanlarıda ne adammış gelir gelmez satıyo adamı bravo ona
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Youtube dan izlediğim kadarıyla çokta üstün bir futbolcu gibi görünmedi bana zaten Gabric. Bizim kadromuzdakilerden fazlası yok bence...
              sürmene

Yorum

• Gabric TS'ye ne zaman geliyor?
                22 Temmuz 2009 / 17:29
                Eski başkan Peros seçimleri kaybedince Gabriç'in transferine yeşil ışık yandı Ancak Yeni başkanda görevi Ağustos'ta devralacak.

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Hajduk Split'in orta saha oyuncusu Gabriç'in transferi Ağustos'a kaldı.

Başkan Sadri Şener, başkan Yardımcısı Nejmettin Aytekin ve Mali Sayman Mahmut Aksu bu gün Hajduk Splitli yöneticilerle bir araya geldi. Hajduk Split kulubünde yapılan kongrede Gabriç'i Trabzonspor'a vermek istemeyen eski başkan Mate Peros seçimleri kaybedince Gabric'in transferinin gerçekleşme olasılığı büyük oranda arttı.

Gabriç'in transferi için Hajduik Spilt'in yeni başkanı ile her konuda anlaşmaya varan Şener ve Yöneticiler bu kez de yeni başkanın görevi devralmaması nedeniyle yetki sorunuyla karşılaştı.

Eski yönetiminden görevi Ağustos'un ilk haftasında devralacak olan Hajduk Split'in yeni başkanının imza yetkisi olmadığı için transfer Ağustos ayının ilk haftasına kaldı

H.Split'in eski başkanı Mate Peros, taraftar baskısından korkarak Gabriç'i Trabzonspor'a vermek istemezken göreve yeni seçilen başkan ile ay sonunda yapılacak görüşmede Gabriç'in transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Şener ve yöneticilerin yeni başkan ile de bonservis bedeli konusunda anlaştıkları ve transferin gerçekleşmesi için arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi HABER61
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• Ohh Buda İyi Haber .

Büyük İhtimal Almışız Yane .

Gel Ağustos Gel ! . .

Yorum

• ya yeni gelen adam fiyatı yükseltirse yada satmazsa
                    garanti denemez..
                    ama büyük ihtimal bizde
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• Off Transfer hala olmadimi gerceklesmedi mi?
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Madem sol kanat Ağustos'a kalıyor sağ beki forveti bitirelim. Veya gidecekler belli olsun
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ben demedim mi belki 1 saat sonra iyi haber gelir diye

Yorum

• bir an önce forvet alınması lazım gabriç gelicekse song gönderilip yabancı forvet alınması lazım türk kalmadı çünkü..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ------------TONY----------
                              SERKAN-----GIRAY----EGEMEN----CALE VEYA FERHAT BENCE ARALARINDA COK FARK YOK
                              -------SELCUK----COLMAN------GABRIC
                              YATTARA------ALAN------------------
                              --------------GOKHAN----------------

Yattaranin yerine baris alanin yerine engin colman selcuk yerine zafer, ceyhun, kuzu, valla ben cikamadim bu isin icinden bence kadro gayet iyi sag bek ve forvet transferi yapmasak bile bu takim en az 2. dir seneye, 2 senede cok iyi isler basardi sadri sener bana gore....

Yorum

• bu arada bmn ye üyeliğimin 1. ayını kutluyorum..

Yorum

Yükleniyor...
                                X