Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi çıkar çıkmaz bilmiyorum da,febe naletinin brezilya ya gidip 3 günde en flaş 2 adamı alıp getirmesi bizim brezilya seferlerimizi aklıma getirdi ve içim ürperdi
    bazen çok uzatıyoruz diye düşünüyorum,gabriç işi de öyle olmaz umarım...
    (bu ara da gabriç i tanımam,almaya yeltendiğimiz için diyorum)
    hangi flaş arkadaşım ,

ben ki 10 senedir FM , CM oynarım , brezilyadan Çin'e bütün ligleri takip ederim ; konfederasyon kupasına kadar dos santos'u duymadım , diğerini saymıyorum bile

gittiLer panikle alıp geldiler , iyide yaptılar yani
    7
    Cngz_61

Yorum

• Gerekli Açıklama Yapılmalı ; Aldık , Alamadık , Erteledik .

Yorum

• Bilinmez yinede bakalım aldıkları topçular oynayınca yorum yapmak lazım...
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• matrix nerde yaw?

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hangi flaş arkadaşım ,

ben ki 10 senedir FM , CM oynarım , brezilyadan Çin'e bütün ligleri takip ederim ; konfederasyon kupasına kadar dos santos'u duymadım , diğerini saymıyorum bile

Zaten son yillarda bunu zaten cok iyi beceriyor brezilya milli takimi dikkat edin son yollarda 3-4 mac oynamis brezilyali oyuncu sayisi ne kadar cogaldi.
            Brezilya milli takimina cagrilmak 1-2 bi mac oynamak 3-4 milyon deger kazandiriyor adama yeterki menejerin saglam olsun

Yorum

• Matrix bu aralar yazıcı değil okuyucu heralde....

Yorum

• Bu tip transferler gerçekten çok zor olur Hajduk da biliyor ki bu oyuncu 1 sene takımda kalsa daha fazla paraya satacaklar neticede sürekli gelişme kaydeden bir oyuncu daha tam olarak patlama zamanı gelmedi. Geçen ay Portsmouth kulübü Kalinic için 6,5 milyon euro teklif etti ve bu teklifi geri çevirdiler ve satmadılar ellerinde de satılık tek oyuncuları Kalinic düşünün artık nasıl bir kulüp olduklarını.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Matrix bu aralar yazıcı değil okuyucu heralde....
                  en doğru bilgiyi ondan alırız.Şu an pc başında değil heralde.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hangi flaş arkadaşım ,

fm-cm ney ben bilmem,ama senin beğenmediğin adamın birisi milli takıma kadar yükselmiş diğeri birçok kulubün transfer listesinde
                    ama benim anlatmak istediğim o değil sen yanlış yerden baktın
                    biz 4-5 sefer brezilya seferi düzenledik film konusu çıkar nerdeyse 1 tek adam alıp gelemedik
                    bazen savsaklıyormuyuz acaba diyorum
                    gabriç iyiyse hoca da istediyse çekip almak lazım diyorum
                    yoksa febe eto'o yu alsa benim gözümde dünyanın en dandik takımı yani...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bilemem artık...kimden alıcaz belli değil....işler karışık...

Yorum

• transfer yapmayacakmışız gibi bir hava var hayırlısı olsun illaki kontenjanı doldururuz da forvet ve sağ bekten umutlar azalıyor gün geçtikçe

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en doğru bilgiyi ondan alırız.Şu an pc başında değil heralde.
                          forumun yeni efsanesi
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yorum

• Gabric klubünde kalacağını açıkladı arkadaşlar;

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Yürüyüş yapılmış...

Yorum

Yükleniyor...
                                X