Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar hemen alevlenmeyin yahu illa ki bugün olmak zorunda değil. Başkanımıza da başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yanlış olabilir.....
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar batuhan anteplen anlaşmış diye bi duyum aldım bilmiyorum kesinmi bi bakalım bence doğrumu diye yeni duydum bende ...
        1 yıllığına kiraladılar

Yorgan gitti kavga bitti
        .

Yorum

• Batuhan gitti mi ??antepe....

Yorum

• Bu Hafta'da BomBoş Oturacağız Anlaşılan .

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Batuhan gitti mi ??antepe....
              Gittii......
              .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Hafta'da BomBoş Oturacağız Anlaşılan .
                Hakkatten öyle galiba tam olacakken olumsuz bişeyler çıkıyo meydana ayrıca başkanımızın başı sağolsun..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Antep e gitti kiralık şansızlığa bak biz çok rahat kiralar belkide alırdık....anlamıyorum şu yönetimi.....

Yorum

Antep e gitti kiralık şansızlığa bak biz çok rahat kiralar belkide alırdık....anlamıyorum şu yönetimi.....
                    Bize kiralık oyuncu lazım değil. Çünkü burası oyuncu yetiştirme kulübü değil.

Yorum

• Geçer Mi Bu Hafta Bee Daha Çarşamba !!

Yorum

• madem öyle başsağlığı dileklerimizi içeren mailleri de kulübe yollayalım.
                        sırf transfer talebi için değil bu mailler...
                        İmza...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize kiralık oyuncu lazım değil. Çünkü burası oyuncu yetiştirme kulübü değil.

Oyuncu alamıyorsan napıcaksın.....Kiralamayıp sölermisiniz??

Yorum

• allah rahmet eylesin nedelim artik mahmut aksu alip gelecek

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki başkan yokken daha rahat çalışırlar ..

Aksine, başkan pazalık yaparken üçüne beşine bakmıyor. Veiryor parayı alıyor. Hatta Gökhan Ünal'da Faruk Özak'ı özellikle beklememiş pazarlık yapıp işi bozmasın diye..

Yorum

Oyuncu alamıyorsan napıcaksın.....Kiralamayıp sölermisiniz??
                                Almaktan vazgeçip, başka futbolcuya yöneleceksin. Batuhan'ı kiralık alıp yetiştirip napıcaksın söyler misiniz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X