Arkadaşlar hemen alevlenmeyin yahu illa ki bugün olmak zorunda değil. Başkanımıza da başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar batuhan anteplen anlaşmış diye bi duyum aldım bilmiyorum kesinmi bi bakalım bence doğrumu diye yeni duydum bende...
Yorgan gitti kavga bitti.
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan gitti mi ??antepe.....
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Hafta'da BomBoş Oturacağız Anlaşılan ."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep e gitti kiralık şansızlığa bak biz çok rahat kiralar belkide alırdık....anlamıyorum şu yönetimi.....
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize kiralık oyuncu lazım değil. Çünkü burası oyuncu yetiştirme kulübü değil.
Oyuncu alamıyorsan napıcaksın.....Kiralamayıp sölermisiniz??farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki başkan yokken daha rahat çalışırlar ..
Aksine, başkan pazalık yaparken üçüne beşine bakmıyor. Veiryor parayı alıyor. Hatta Gökhan Ünal'da Faruk Özak'ı özellikle beklememiş pazarlık yapıp işi bozmasın diye..
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu alamıyorsan napıcaksın.....Kiralamayıp sölermisiniz??
Yorum
Yorum