Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gabric'i benden başka istemeyen yok mu yahu ?

100.000 kere daha söylerim orta sahaya ihtiyacımız yok, Türkiye'de kesinlikle bizden iyi orta sahası olan takım yok, bu bölgeye yapılacak transfer yedek kalana, otomatikmen de kadroya giremeyene yazık eder .. Her çeşit dizilimi, her çeşit varyasyonu çok rahat ve çok üst düzey oynayabilir elimizdeki orta saha ..

Kalsın Gabric mi ne andırsa o, forvet alsınlar yahu ..

ben de orta saha istemiyorum
    haftalardır yazıyorum
    eski tarz klasik sol açık şart değil
    avrupada kafaya oynayan takımlarda(bkz. barca, inter, man utd, ispanya...)
    yok zaten bu tarz sol kanat adamları
    engin veya barış ters ayak rahatlıkla oynar bence
    ama hocanın aklında bir sistem varsa ve buna dayanarak istiyorsa
    saygı duymak lazım
    bence bir yabancı sağbek (faubert araştırılabilir)
    ve yerli forvet (batuhan veya mustafa pektemek tercihimdir)ile transfer kapatılabilir

Yorum

• matrix yok mu bir gelişme...
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• 3.hafta bursa avni aker egemen
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alanya medyasına göre, Yakup Bugün Alanyaspor ile prensip anlaşmasına varmış...
          GELENLER

1- MAHMUT HANÇERLİ (DİSKİ)
          2- SEMİH BÜLBÜL (SÜRMENE)
          3- MAHİR DEMİR (SÜRMENE)
          4- GÖKAY DİNÇ (HATAY)
          5- ÖNDER SERDAR (B.PETROL)
          6- MUBİN BIYIKOĞLU (KADRİYE)
          7- ALİ AKDEMİR (ÇANKIRI)
          8- SULTAN YILDIZ (Y.BOSNA)
          9- MUSTAFA DÖNGEZ (K.EREĞLİ)
          10- EMRAH KARADAĞ (MANAVGAT)
          11- OSMAN BARCIN (ISPARTA)
          12- CİHAN YEŞİIRMAK (ANKARA DEMİR)
          13- SONER ÇELEN ( DİSKİ)
          14- ÖMER DENİZ (İSKENDERUN)
          15- YAKUP BUGUN (TRABZONSPOR)xxxxxx
          16- İSMAİL DİNLER ( PURSAKLAR)

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben de orta saha istemiyorum
            haftalardır yazıyorum
            eski tarz klasik sol açık şart değil
            avrupada kafaya oynayan takımlarda(bkz. barca, inter, man utd, ispanya...)
            yok zaten bu tarz sol kanat adamları
            engin veya barış ters ayak rahatlıkla oynar bence
            ama hocanın aklında bir sistem varsa ve buna dayanarak istiyorsa
            saygı duymak lazım
            bence bir yabancı sağbek (faubert araştırılabilir)
            ve yerli forvet (batuhan veya mustafa pektemek tercihimdir)ile transfer kapatılabilir
            ama kardeşim o takımların adamlarının yaratıcılık gıbı bı sorunu yok. her turlu takır takır oynuyolar. nerde boşluk varsa orayı dolduruyolar. sen bizim oyunculardan bunu nasıl beklersın

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              matrix yok mu bir gelişme...
              dün söylediklerim geçerliliğini koruyo
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dün söylediklerim geçerliliğini koruyo
                matrix isim ver biraz ya forvet olsun...hiç mi forvet düşünmüyor bunlar batuhan dışında?

Yorum

• umarım yönetim Yattara'yı satma gibi bir hata yapmaz..giderse 61 ruhuda gider.Zaten Yattarada kalmak istiyorum demişti.

Yorum

• Herhalde yerşi bir forvet almayı düşünüyorlar.O yüzden Gabriç dene adamla ilgileniyoruz.

Yorum

• İlk olarak messut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ama kardeşim o takımların adamlarının yaratıcılık gıbı bı sorunu yok. her turlu takır takır oynuyolar. nerde boşluk varsa orayı dolduruyolar. sen bizim oyunculardan bunu nasıl beklersın
                      abi enginde bence o yetenek var
                      tamam bir iniesta bir henry değil
                      ama bizim rakibimiz de real madrid değil
                      rooney sol kanatta oynuyorsa
                      arda oynuyorsa hatta muntari bile oynadıysa
                      engin barış hatta göksu bile oynayabilir bence

ama hocanın sistemi başkadır
                      alınsın derim o zaman
                      ama kadroya selam bile vermeyecek adamları o zaman kadroda tutup küstürmememiz lazım
                      süper ligde iyi bir takımda kiralık oynayabilirler

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaçıncı yüzyılın futbolunda böyle bu olay??
                        21. yy futboluyla bu böyle. açıklamaları başta yazmışım. her sene büyük ümitlerle gelecek vaad ediyor diye genç futbolcular trabzonspora transfer ediliyor ama 1 sene sonra işe yaramaz diyerek kurtulmaya çalışılıyor. örnek de verdim hatta yine vereyim. isaac promise, sami büyüktopaç, cem demir, eren görür, yakup bugün ve daha daha kimler kimler...

tekrar yineliyorum. amerikayı yeniden keşfe gerek yok. her sene başında eksik mevkilerinize 2-3 milyon dolarlık 2 tane kaliteli transfer yaparsınız olay çözülür. evet belki biraz borca girersiniz ama kaliteli transfer demek forma satışı, kombine satışı, teevizyon gelirlerinin yükselmesi, ligde ve avrupada başarı demektir. yani borçlarınızı daha çabuk ödemek demektir. bizim de ihtiyacımız olan bunlar.

gs bunu yapıyor. geçen sene kewell ve baros'u getirdiler heriflerin kombineleri tükendi. forma satışında fb'yi bile geçmişlerdi. hatta bu sene yapılmamış bitmemiş yapımına doğru dürüst başlanmamış stadın kombinelerini bile sattı herifler. bizim de yapmamız gerekenler bunlar. ama konuştuğumuz şeylere bakın: "brülss niye takıma çağrılmadı, gabriç gelecek mi, batuhan karadeniz gelir mi acaba, attkinson ne oldu, yattara giderse egemen korkmaz 61 numaralı formayı giymeli... yahu trabzonspor gibi bir kulübe bunlar yakışıyor mu sizce?
                        En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 22.07.2009, 13:21.

Yorum

• İlk olarak messut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim de yok, Selçuk, Colman, Zafer, Engin, Alanzinho, Yattara .. Bunların hepsi üst düzey yaratıcı futbolcu .. Takır takır oynarlar .. Diyeceksinki 'İniesta'yla, Xavi'yle, Messi'yle mi kıyaslıyosun bunları ? ' O zaman bende ' Sende oynadığımız takımları Atletico Madrid'le Villareal'le Sevilla'yla Valencia'yla mı kıyaslıyosun ? '
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• As Baskan, Batuhan disinda ilgilendigimiz oyuncuda var dedi. Yerlilerden kim olabili acaba merak ediyorum, forvet mevkine.

-Gabric gelecek insallah
                            -Forvete yerli gözüküyor
                            -Sag Beke yerli isimlerden kim olabilir bakalim
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yabancı forvet alınmalı.

Sol kanat için Alanzinho ve Engin var zaten,orta saha çok kalabalık oldu.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                As Baskan, Batuhan disinda ilgilendigimiz oyuncuda var dedi. Yerlilerden kim olabili acaba merak ediyorum, forvet mevkine.

-Gabric gelecek insallah
                                -Forvete yerli gözüküyor
                                -Sag Beke yerli isimlerden kim olabilir bakalim
                                Orhan Şam (İnş.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X