Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene Fatih Tekke'miz olsa da şampiyonduk .. Sen sorunları 10 numaraya bağlayıp, 10 numarayla çözmekten vazgeç ..
    o ayrı bir konu 10 numarayı konuşuyoruz
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o ayrı bir konu 10 numarayı konuşuyoruz
      Lafa bak

Tamam işte sen 10 numaranın gerekli olduğunu ben olmadığını savunuyorum örnekte görüldüğü gibi ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor şampiyon olduğu yıllardaki sistemle artık şampiyon olamaz. Çünkü dünya değişti. Futbol farklı işliyor. Parayla işliyor, genişleyen, gelişen futbolcu ağıyla yürüyor. Biz feybe'yi yine yeneriz. Ama yendiğimizle kalırız. Sivasspor yine Sivasspor kalır. Yine verilmeyen bir faule sokaklara dökülüp kendimizi avuturuz. Eğer o saygıyı sağlayamazsak diğer kulüplerden farkımız kalmaz. Ne parasal olarak bir fark yaratabiliriz, ne de futbol olarak. Onun için Milan Trabzon'a geldiğinde nasıl herkes Milan'a imrenerek hayranlıkla bakıyorsa, aynısını fark yaratarak Sivas'a indiğimizde de biz sağlamalıyız. Diğer türlü sonumuzu iyi görmüyorum. İlla en pahalısından alalım demiyorum. Ama kendimizi de pahalı transfer yapmamalıyız diyerek sınırlamayı yanlış buluyorum. Geçmişte hatalar yapılmış olabilir. Artık iyi seçip doğrusunu alalım. Ama uzman olsun. Farkımız olsun. Atletizm-güreş karması takımlara boyun eğmeyelim. Prestijimizi koruyalım. Medya da bir kendine çeki düzen versin, ağızlarından Trabzonspor çıkarken düşünmek için bir duraksasınlar
        Abi anlatmak istediğin durum Avrupa'da isim yapmış , tecrübe sahibi ve Trabzonspor imkanları içinde kalan yabancı oyuncular ( işte daha açıkça 1,5 milyon euro yıllık maaş , 2-4 milyon euro bonservis gibi ) ise söylediklerin çok önemli ve altı çizilmesi gereken cümleler .

Ancak burada devreye giren bir handikap Trabzonspor ismen Avrupa'dan silinmiş olması . Türkiye liginin çekiciliği bizim kulübün üzerinde mesela . Trabzon sunacağı maddi imkanlar dışında ne gibi çekiciliği olabilir diye soruyorum ve bu noktada kendimle çelişmeye başlıyorum .

Şu an ihtiyacımız olan tecrübe , durumlar biraz farklı . Ancak bir kadro istikrarı yakaldıktan sonra kısa vedede ciddi gelişim sağlayacak genç futbolculara yatırım yapmak Trabzonspor'un faydasına olabilir gibi geliyor . Tabi burada da maddi imkanlarımız ve kulübün mevcut prestiji gibi sınırlayıcı çemberler devreye girerek gidilebilecek menzili belirliyor .

Yükselen bir kulüp hedefi taşıdığımızdan al-oynat-yükselt--sat-al şeklinde merdivenleri çıkmalıyız diye düşünüyorum .

Yorum

Lafa bak

Tamam işte sen 10 numaranın gerekli olduğunu ben olmadığını savunuyorum örnekte görüldüğü gibi ..
          peki geçen sene devre arası tarnsfer sezonun da niye antepe gidip tabatayı istediler niye yususfu istediler gerek yok nasıl olsa gereksiz transfer olacak ozaman bu da var demek o noktada bir eksiklik görüldü

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki geçen sene devre arası tarnsfer sezonun da niye antepe gidip tabatayı istediler niye yususfu istediler gerek yok nasıl olsa gereksiz transfer olacak ozaman bu da var demek o noktada bir eksiklik görüldü
            Arkadaşım ben 10 numara ahmaklıktır, saçmalıktır demiyorumki, sen illa gerekli diyosun, ben hayır illa gerekli değil, hatta bana göre olmasın, total futbola yönelelim diyorum .. Tabata şuanda bile kötü transfer olmaz, neden olsunki ? Anlamıyosun galiba ..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Arkadaşım ben 10 numara ahmaklıktır, saçmalıktır demiyorumki, sen illa gerekli diyosun, ben hayır illa gerekli değil, hatta bana göre olmasın, total futbola yönelelim diyorum .. Tabata şuanda bile kötü transfer olmaz, neden olsunki ? Anlamıyosun galiba ..
              ok anlaştık

Yorum

• Matrix gene dağıtmışsın ortalığı.
                Yusuf geçen sene bizde olsaydı belki şampiyonduk belkide şu an futbolu bırakmıştı.
                Herkese aynı katkıyı verir diye bişey yok. Es Es maçında bir adama 5 kez çalım atması oyuncunun enayiliği kaysa iş bitcek. Gs maçında kaleciin ayağına çarpıp önüne düşmesi de 100 kerede bir olur. Yusuf çok ballıydı bu sezon.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Matrix gene dağıtmışsın ortalığı.
                  darlandım

Yorum

• fatih gelicek merak etmeyin.. sadece his..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi anlatmak istediğin durum Avrupa'da isim yapmış , tecrübe sahibi ve Trabzonspor imkanları içinde kalan yabancı oyuncular ( işte daha açıkça 1,5 milyon euro yıllık maaş , 2-4 milyon euro bonservis gibi ) ise söylediklerin çok önemli ve altı çizilmesi gereken cümleler .

Ancak burada devreye giren bir handikap Trabzonspor ismen Avrupa'dan silinmiş olması . Türkiye liginin çekiciliği bizim kulübün üzerinde mesela . Trabzon sunacağı maddi imkanlar dışında ne gibi çekiciliği olabilir diye soruyorum ve bu noktada kendimle çelişmeye başlıyorum .

Şu an ihtiyacımız olan tecrübe , durumlar biraz farklı . Ancak bir kadro istikrarı yakaldıktan sonra kısa vedede ciddi gelişim sağlayacak genç futbolculara yatırım yapmak Trabzonspor'un faydasına olabilir gibi geliyor . Tabi burada da maddi imkanlarımız ve kulübün mevcut prestiji gibi sınırlayıcı çemberler devreye girerek gidilebilecek menzili belirliyor .

Yükselen bir kulüp hedefi taşıdığımızdan al-oynat-yükselt--sat-al şeklinde merdivenleri çıkmalıyız diye düşünüyorum .
                      Serdar kardeşim başkan bu sezon için geçen sezondan kesin konuştu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağız. Sonra rakip takımların transferleri geldi. Şimdi daha yumuşak bir hitap kullanılıyor. Başa oynayacağız, yarışın içinde olacağız gibi. Yaşım 31. Kim öle kim kala. Dediğin yöntem güzel fakat Trabzonspor'un hep zirvede oynaması lazım. Orta sahaya bakıyorum, Ceyhun, Barış gibi gençler, Colman ve Selçuk gibi işin yükünü çekmeye çalışanlar, ya hep ya hiçci Yattara, Alanzinho, ne yapacağı belli olmayan Engin, Tjikuzu, 10 aydır sakat Zafer... İleriye bakıyorum sezon ortalaması 15 olan 2 forvet. Üstünlüklerini kabul ettiremiyor gol kaçırıyorlar. Defansta sallanan bir Song, sağ bek yok...

Şimdi kötü yönden bakarsan bu. Ben de diyorum ki hiç olmazsa transferimiz uzman olsun, adam forvetse o topu şutlayıp gol atmasını bilsin ve yapsın. Herkes de buna ikna olsun. Futbolseverler de desin ki evet Trabzonspor'un zayıf özellikleri var ama yakaladı mı affetmiyor. Ortasahada öyle adamları var ki ayaklarından top alınmıyor. Defansta top geçmiyor. Bu yoksa o zaman diş bilenmeye, dalga geçilmeye başlanır. Çünkü felsefene ihanet ediyorsan kimse sana saygı duymaz. Gidelim futbolcu neredeyse ordan alalım. Dünyanın öbür ucuysa orası. Ama artık sahada kalite izleyelim. Bir Sylva kadar futbolcu alamıyor muyuz başka mevkilere? İşin çehresi değişiyor. Sen önermiştin. Bu da senin tecrübeli, kaliteli oyuncu felsefene uyuyor. Golcü alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Ortasaha alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Defans alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Açsınlar araştırsınlar istatistiklerini, gitsinler 1000 küsür izledikleri futbolcuların arasından çıkarsınlar, parayı da böyle oyunculara versinler. Takıma camiaya bir hava gelsin. En basitinden; Trabzonspor'da kaç futbolcu şampiyonluğa inanıyor? Mesele burda. Eksiklerimizi her yönden elit oyuncularla kapatmalıyız. Sezon başlarken inanmalıyız. O top bizde kalacak, atak olduğunda kaleye girecek, diken üstünde oturmayacağız. O zaman farkımız meydana çıkar. Buna inandıracak oyuncuları hakettiğimizi düşünüyorum. Ankaragücü'nün Vassel ve Maniche ile üst sıralarını zorlayacağına inanıyorsam, beni inandırıyorsalar, yapacağımız transferlerle de bu kadronun şampiyon olacağına futbol kamuoyunu inandırmamız lazım. İlla ucuz veya pahalı olması şart değil
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serdar kardeşim başkan bu sezon için geçen sezondan kesin konuştu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağız. Sonra rakip takımların transferleri geldi. Şimdi daha yumuşak bir hitap kullanılıyor. Başa oynayacağız, yarışın içinde olacağız gibi. Yaşım 31. Kim öle kim kala. Dediğin yöntem güzel fakat Trabzonspor'un hep zirvede oynaması lazım. Orta sahaya bakıyorum, Ceyhun, Barış gibi gençler, Colman ve Selçuk gibi işin yükünü çekmeye çalışanlar, ya hep ya hiçci Yattara, Alanzinho, ne yapacağı belli olmayan Engin, Tjikuzu, 10 aydır sakat Zafer... İleriye bakıyorum sezon ortalaması 15 olan 2 forvet. Üstünlüklerini kabul ettiremiyor gol kaçırıyorlar. Defansta sallanan bir Song, sağ bek yok...

Şimdi kötü yönden bakarsan bu. Ben de diyorum ki hiç olmazsa transferimiz uzman olsun, adam forvetse o topu şutlayıp gol atmasını bilsin ve yapsın. Herkes de buna ikna olsun. Futbolseverler de desin ki evet Trabzonspor'un zayıf özellikleri var ama yakaladı mı affetmiyor. Ortasahada öyle adamları var ki ayaklarından top alınmıyor. Defansta top geçmiyor. Bu yoksa o zaman diş bilenmeye, dalga geçilmeye başlanır. Çünkü felsefene ihanet ediyorsan kimse sana saygı duymaz. Gidelim futbolcu neredeyse ordan alalım. Dünyanın öbür ucuysa orası. Ama artık sahada kalite izleyelim. Bir Sylva kadar futbolcu alamıyor muyuz başka mevkilere? İşin çehresi değişiyor. Sen önermiştin. Bu da senin tecrübeli, kaliteli oyuncu felsefene uyuyor. Golcü alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Ortasaha alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Defans alıyorsan takımı sırtlayacağı bilinsin. Açsınlar araştırsınlar istatistiklerini, gitsinler 1000 küsür izledikleri futbolcuların arasından çıkarsınlar, parayı da böyle oyunculara versinler. Takıma camiaya bir hava gelsin. En basitinden; Trabzonspor'da kaç futbolcu şampiyonluğa inanıyor? Mesele burda. Eksiklerimizi her yönden elit oyuncularla kapatmalıyız. Sezon başlarken inanmalıyız. O top bizde kalacak, atak olduğunda kaleye girecek, diken üstünde oturmayacağız. O zaman farkımız meydana çıkar. Buna inandıracak oyuncuları hakettiğimizi düşünüyorum. Ankaragücü'nün Vassel ve Maniche ile üst sıralarını zorlayacağına inanıyorsam, beni inandırıyorsalar, yapacağımız transferlerle de bu kadronun şampiyon olacağına futbol kamuoyunu inandırmamız lazım. İlla ucuz veya pahalı olması şart değil
                        Açıklaman için teşekkür ederim . Biliyorsun , genel olarak aynı fikirdeyiz .

Beni sıkıntıya sokan tek nokta bu elit oyuncuların gözünde Trabzonspor'un tercih edilebilirliği . Yani ararken ya tecrübesinden ya da alındığı anda sahip olduğu yeteneklerin seviyesinden ödün vermemiz gerekir gibi geliyor .

Sende pek çok oyuncu biliyorsun bu kulübe yakışabilecek , bende . Ancak bunların kaçı Trabzonspor'un imkanları menzilinde . Sadece maddiyat değil bu şartlar . Ben bile yapıyorum mesela , kendime göre ütopik gelen isimleri burada paylaşmıyorum . Daha iyi futbolcular için daha iyi bir Trabzonspor gerekiyor .

En azından vasat bir sezonunda Avrupa liginde 3. , 4. tur yapabilecek bir Trabzonspor olmalı ki masaya paradan başka şeylerde koyabilelim . Bu ne yazık ki kendimi ikna edemediğim konulardan biri .

Yorum

• Aslinda isin ozu, biz kulup olarak ilk 11'de oynayacak bir oyuncu icin yillik 1 milyon euro'yu bonservis icin 2 milyon euro'yu kaldiramiyacak bir yuk olarak goruyorsak bir yerlere varmamiz cok zor. Belki kulubun maddi imkanlari buna yol veriyor, belki yonetim ihtisatli bir transfer politikasiylan olaya yaklasmaya calisiyor. Bunun sebebi herneyse basariya ulasmamiz imkansiz. Cunku:

-Yetenekleri ispatlanmis oyunculari kadromuza katabilmemiz boyle bir durumda imkansiz gibi. Bunun bir alternatifi cok iyi bir izleme komitesi olusturup kelepir transferler ve gelecekte yildizi parlayacak oyuncular transfer etmek. Ikinci bir alternatif de menejer ya da tavsiye dolayiylan oyuncu transfer etmek. Bu da cok verimsiz ve riskli bir yontem.

-Kadrodaki mevcut isimleri bu durumda da memnum tutmak imkansiz gibi. Ucuza kesfettigin oyuncular gecirdikleri 1-2 basarili sezondan sonra cok daha yuksek fiyatlara diger kuluplerden teklif alacaklardir ve tavan ucreti 1 milyon euro olan bir kulup bu yetenekleri kulubunde zor barindirir.

Su ana kadar sergiledigimiz tavir aslinda gelecek icin cok ta umut verici bir tablo degil. Ama benim anlamadigim, Ankaragucu gibi bir kulup nasil Maniche'ye yillik 2,5 milyon euro verebiliyor, ama biz Song'un aldigi yillik 1,25 milyon euro'yu kulubun icinde rahatsizlik yaratacak bir guc olarak goruyoruz.
                          En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 06:05.

Yorum

• Su anki kadromuz aslinda cok da fena degil. Asil sikinti kadro daki bariz eksiklere ragmen takviye yapmamizda bu kadar zorlanmamiz, yabanci kontenjan meselesinde bu kadar acemi davranmamiz. Ve finansal anlamda sergiledigimiz tavir. Bunlarin hicbiri gelecek icin cok umut verici seyler degil.

Gecen seneden once sadece medya'daki gercege dayanmayan haberlerlen oyuncular gundemimize geliyordu. Fakat gecen sezon ilgilendigimiz isimler belliydi ve cogu oyuncuylan kisa bir surede anlastik. Yalanlar yalanlaniyordu, gercekler vakitlen gerceklesiyordu. Bu sezon ise her hafta ayri bir isim. Eski rezalete yavasca donuyoruz. Bunun sebebi de yonetimin titizlikteki noksanligi. Aslinda is teknik direktor meselesinlen basladi. Ipin ucu bir kere kactinmi, bir daha yakalanmiyor.

Yorum

• Ard ardaya uc tane mesaj yazdigim icin ozur diliyorum, fakat uc mesaj da ayri konulara dokundugu icin boyle yaptim. Zaten aktif bir sureye denk gelseydim mesajlari yazma surecinde coktan mesajlarin arasina bir suru mesaj yazilmis olacakti.

Demek istedigim, yonetimin herseyi yola koymasi icin cok gec degil. Benim icin isimler cok onemli degil. Burda herkez begendigi futbolcularin isimlerini sayabilir. Bu marifet degil. Onemli olan kadronun yapisina uygun olan, ve eksiklerimizi giderecek isabetli transferlerin yapilmasi. Bu oyuncu Zimbabwe'den olabilir, Gumushane'den olabilir beni ilgilendirmez. Tabii ki tercih ettigimiz isimler olabilir, ama burda hicbirimiz menejerlik oynamiyoruz. Sonucta transferleri takimdan sorumlu olanlar gerceklestirecek, buyuzden hayal kurmanin hic bir faydasi yok. Bunu her gun defterine TS'nin hayal kadrosunu, ideal transferlerini yazip cizen birisi olarak soyluyorum. Adi usutunde. Hayal. Ideal.

Transfer konusunda yonetimin 3 konuda titizlik gostermesi gerekir. Oyuncunun kadro yapisindaki yeri, Yabanci kontenjanin degerlindirmesi, ve Transferin hizi.

-Oyuncunun Kadro Yapisindaki Yeri:

Bu asamada yapilan transferin ilk 11'de oynayacak bir oyuncusu olmasi gereken. Ilk kampi bitirmis, ikinci kampi baslatmak uzereyiz. Takimin kimyasi yavasca olusuyor ve zaten gayet genis ve alternatifli bir kadromuz var. Bu kadro gelecek yillarda muhafaza edilip gereken bolgeler guclendirilip, gereken isimler degistirilmeli. Fakat bu gelecekte olacak bir olay. Bu asamadan sonra alinacak oyuncularin direk ilk 11'deki eksiklerimizi giderecek oyuncularin olmasi gerekiyor. Kisa bir rapor yapalim.

Kaleci: Sylva'nin gelisinlen bu mevki guvende diyebiliriz. Onur, Tolga, ve diger oyuncularin da kafi gelecegini dusunuyorum.

Stoper: Song'un durumu endise yaratiyor benim icin. Sirf Giray'in da yeterli olmadigini dusunuyorum. Bu bolgeye takviye yapilmasinin faydali olacagini dusunuyorum.

Bekler: Sol kanat Cale ile Ferhat'ta emin ellerde fakat sag kanadin durumu cok ic acici degil. Tayfun, Serkan, Goksu hicbirinin dogal mevkisi bu pozisyon degil. Acil takviye gerektiren bolgelerden birisi.

On libero: Tjikuzu, Ceyhun, Serkan'in yeterli oldugunu dusunuyorum. Bu sezon icin en azindan. Gelecekte daha kaliteli isimlerlen guclendirilebilecek bir bolge, fakat bu sezon icin Tjikuzu'dan sonra takviye beklemek gercekci olmaz.

Orta saha: Colman, Selcuk, ve Zafer'in yeterli oldugunu dusunuyorum. Ayni on libero bolgesi gibi gelecekte daha da guclendirilebilecek bir bolge. Ama bu saatten sonra takviye beklemiyorum.

Kanat: Alanzinho, Baris, Yattara, Engin. Broos'un neden kanada takviye istedigini cozemiyorum sahsen. Ya Alanzinho'yu orta alanda kullanmaya dusunuyor, ya da Yattara'yi kadroda dusunmuyor. Ama su ana kadar hersey Yattara'nin takimda kalacagini isaret ediyor. Yattara'nin en buyuk taraftari degilim ama onumuzdeki sezon ilk 11'de olacagini dusundugum icin bu bolgeye de takviye beklemiyorum.

Forvet: Gokhan Unal, Umut Bulut, Eren Gorur. Sahsi dusuncem bu bolgemiz de muhurlu gibi. Umut ve Gokhan'i begenmeyebiliriz ama Turkiye liginde bu kalibre de forvetler baska takimda nadir. Zira bu oyuncularda yedek kalacak oyuncular degil. Yani bu saatten sonra ya Gokhan, ya da Umut'lan yol ayirip ilk 11'de oynayacak bir isimlen anlasamamiz gerecek ya da sadece bu isimlerin arasina rekabeti arttirmak icin bir isim daha takviye yapilacak. Bana sorarsaniz ilk opsiyon bu saatten sonra gereksiz ve imkansiza yakin. Bence bu konuda bu kadar cok ayaklanma olmasinin sebebe gundemdeki ismin Fatih Tekke olmasi. Bende Fatih'i bu takimda gormek isterim, fakat su an ki kadro yapimiz icin cok da mantikli degil. Transfer sezonun basinda olsaydi evet diyebilirdim.

Yani acil takviye gerektiren bolgeler Sagbek, Song'un durumuna gore stoper, Yattara'nin durumuna gore sag acik. Sahsi kanaatim Song ilk 11'de yer bulamiyacak ama Yattara bulacak. Bu durumda sadece stoper ve sagbeklere takviye yapip transfer donemini kapatabiliriz. Tabiiki kadroyu alternatiflestirecek genc ve ucuz isimler disinda.

-Yabanci Kontenjanin Degerlendirmesi

Transfer yaparken bu kurallari goz onunde bulundurmamak intahar olur. Kadromuzu hemen bir gozden gecirdigimizde Cale,Sylva, Song, Yattara, Alanzinho, Colman, ve Tjikuzu isimlerini goruyoruz. Song disinda bu isimlerin ilk 11'de olacagi gibi gozukuyor. Ve bence zaten ilk 11'de olmalilar. Bu zaten 6 isim ediyor. Yani Sagbek ve Stoper bolgesine yapilacak takviyeler direk ilk 11'de oynayacaklari icin yabanci olma imkanlari yok. Bu da bizi su sonuca getiriyor. Ya onumuzdeki sezon Yabanci bir sagbek ve yabanci bir stoperlen oynayip bu mevcut isimlerden bir kacini yedege birakacagiz. Ya da bu bolgelere Yerli takviye yapilacak. Bence ikinci opsiyon daha uygun.

-Transferlerin Hizli Hallolmasi

Bu asamada oyuncularin en hizli sekilde takima kazandirilmasi lazim. Hem Isparta kampini hem de Hollanda kampini kaciran bir oyuncunun ne kadar takima faydasi olur bilemiyorum. Ozellikle onumuzde Europa Liginin elemeleri var. Alacagimiz oyuncular Europa Ligi elemelerinde bize katki yapmayacaksa hic alinmasin daha iyi. Yonetimin artik secip, begenip, eleyip, tutup, dokunup oyuncu secme luksu kalmadi. En kisa surede ilk 11'de oynayacak oyuncularin takviye edilmesi ve takimin kadrosunun yavasca olusmasi gerekiyor. Europa Ligine katilamazsak gecen sene verilen butun emekler bosa olmus olur.
                              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 07:13.

Yorum

• 13 Temmuz 2009
                                Transferde son dakika...

Trabzonspor´da, yönetim transfere ara vermiyor... Kaliteli bir yabancı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer´in, orta alana takviye yapması bekleniyor.

Trabzonspor’da, yönetim transfere ara vermiyor... Kaliteli bir yabancı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in, orta alana takviye yapması bekleniyor. Daha önce Kopenhag’ın yıldızı Atiba Hutchinson ile ciddi şekilde görüşen Trabzonspor, Genk’in kaptanı Cornelis ve Midtylland’tan Thygesen’le de temaslarını sürdürüyor. Yönetimin, bu üç isimden birini alacağı öğrenildi n
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X