İlk olarak doktor tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tekke Trabzonspor'da
Trabzonspor'un altyapısında yeni bir yapılanmaya gidiliyor.Bu yapılanmada Trabzonspor altyapıda teknik kadrosuna yeni isimler katıyor.Daha öncede Trabzonspor'un altyapısında görevde bulunan Salih Tekke ve çeşitli takımlarda görev yapmış olan Ahmet Başkır, Selçuk Sürmeneli , Harun Beklemiş Trabzonspor'un Altyapı teknik kadrosuna katıldı.
ulan bende heycanlandım dedim nluyokaynak spr 61
Yorum
-
rothen iyi oyuncu ama adam yaşlı daha genç oyuncular bulabilsek rothene 5 - 6 milyon vereceğimize üzerine 1 lira daha katıp daha iyisini niye almıyoruz anlamıyorum bi aralar sosa gündemdeydi keşke onu almak için tekrar uğraşsak bi soru daha var nedir bu atiba aşkı hiç güzel bir oyuncu değilki nesini beğeniyorsunuz....İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
Sol açık için iki isim geliyo aklıma biri Redbull Salzburg'un kara dev lakaplı oyuncusu Somen Tchoyi diğeri de Hırvat'ların yeni gözdesi Drago Gabric.
Somen Tchoyi stil olarak olarak Atiba'ya benzeyen bir oyuncu ondan farklı yönü Tchoyi'nin çizgiyi etkili kullanabilmesi ayrıca kendisi Alanzinho'nun eski takım arkadaşı.Normalde ortasahada oyun kurucu olarak görev yapan bir isim ancak Co Adrianse onu sol açıkta değerlendiriyor geçen sezonda bu mevkide çok iyi bir grafik çizdi ve takımın 15 golüne imzasını attı.Kendisi 1.90 boyunda ve fiziğini çok etkili kullanıyor.
Drago Gabric ise stil olarak Arda Turan'a benziyor ama Gabric kuşkusuz Arda'ya göre daha mücadeleci sağ kanatta ve sol kanatta oynayabiliyor bunun yanında bekte de görev alabiliyor geçen sezonda bu oyuncunun çıkışından söz etmiştik.Alınırsa vatandaşı Cale ile çok iyi bir ikili olabilirler şuan yaşı 23. Gabric etkili ortaları olan bir oyuncu içeriye girip rakip için de tehlike yaratabiliyor bir kaç yıla kalmaz Avrupa'nın büyük kulüplerine gider diye tahmin ediyorum.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRothen konusu ne oldu ?
Yorum
-
Gecen sezona oranla yerinde saydigimiz bir diger konuda duran toplarda etkinlik gösterebilecek oyuncular almamis olmamiz.
Mesela ic sahada sikisan bir maci duran toptan bir kafa golüyle cevirebilecek oyunculara sahip degiliz.
Bu durum sampiyonluga oynayan bir takim icin büyük bir dezavantajdir.
Iste bunun icin fatih tekke veya tarzi oyuncular bizim icin kacinilmazdir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerothen iyi futbolcu ama gelmesi zor şu anda takımın en zayıf bölgesi defansın ortası bu bölgede giraya güvenilmesi büyük hata bence...
Songu da bazi maclarda kullanabiliriz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kardesim,giraya oranla egemen in partneri bence de tayfun olmalidir.
Songu da bazi maclarda kullanabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerothen iyi futbolcu ama gelmesi zor şu anda takımın en zayıf bölgesi defansın ortası bu bölgede giraya güvenilmesi büyük hata bence...
Her 10 mesajından 9 u Giraya guvenilmez..
Ayıptır ya ne yaptı Giray....
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerothen iyi futbolcu ama gelmesi zor şu anda takımın en zayıf bölgesi defansın ortası bu bölgede giraya güvenilmesi büyük hata bence..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
Yorum