Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olum profesyönel hayat

Şartları yerine getiremessen alamassın.

Adam 4.2 milyon Euro + 2 futbolcuya transfer oldu.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yedirme profosyonelliği. Her şey ortada neden bahsediyosun sen. Emin ol o parayı biz versek yine gelmezdi bize. Gerçi ben hiç tınlamadım. Tencere kapak misali birbirlerini buldular.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rahat etsin şimdi Emirhan.

Şuraya yazıyorum o klübeden çıkıpta oynarsa helal olsun. Para için yapmayacakları şey yok. Her ikisininde.
        aslında "ben doğuştan Trabzonsporluyum, gerekirse bir yıl top oynamam, 50 milyon dolar bile verseler ts den başka yerde oynamam" demeliydi
        uzun lafın kısası "Trabzonsporlu" değilmiş. olsaydı eğer tekke gibi gönderildikten sonra bile koşa koşa gelirdi...
        düşünsenize bir maçta tribün doldu diye bizi almıyolar avni akere biz de kızıp "bizi alanların tribününe gideriz" diyoruz. tekrar: "Trabzonsporlu" değilmiş, Trabzonsporluluğun profesyonelliği olmaz.
        kulüp yararına ise antepe gidersin, çağırırlar gelirsin, avrupada oynayacak adam da olsan kulüp daha çok para kazansın diye gerekirse rusyaya gidersin...
        ha profesyonellik mi? 5 sefer sakatlanırsın, ayağın elin kırılır, kendine iyi bakar yine de geri dönersin...
        özledik seni kaptan...
        En son arifemre tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 09:15.
        İmza...

Yorum

• Ya bırakın bu Trabzonspor'luyum ayağını. Adam kaç kere Trabzon'a gitmiş ? Trabzonspor'u tınladığını hiç düşünmüyorum bile. Lemi Çelik çıktı açıklamalar yaptı vs. ama ne bilim belliydi böyle olacağı. Biz Özer'e o kadar para verebilseydik şimdiye onun kaç katı kral topçular alırdık.

Ki adam kabul etmeyecek olacak bi topuz faciası daha ki bizim adımız bu transferde hiç geçmedi. Yani ben özerin gidişine üzülmedim fenerden öncede galatasarray ile protokol anlaşması yapmış galatasaray seçenekleri yerine getiremeyince alınmamış.

Zaten istanbul uşaklarında oynayan başka Trabzon kökenli adam yok gibi konuştunuz

Boşveeerr
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• boşverin özeri kendi bilir gökhan emreciksinide,ilhan parlak ıda,ali bilginide vs.görüyoruz hallerini...
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              boşverin özeri kendi bilir gökhan emreciksinide,ilhan parlak ıda,ali bilginide vs.görüyoruz hallerini...
              Aynen fener topçular çöplüğü gibi bir yer yada müze mi desek? alıp hepsini çürütüyor.
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• özer fener'de
                dilek tutun bir yıldız(adayı) kaydı
                yakında bir yerde tam söner

Yorum

• Kendisine 2 yıl sonra Akçaabat Sebatsporda başarılar.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• transfer politikamız harika, bilica, topuz ve özerin gitmesini uzaktan seyrettik, teşekkürler takımı bu hale sokanlara, ben içime yediremiyorum bu adamlara teklif dahi götürememize, yedirenlere selam olsun. ibrahim akın'ı da başkası alınca görürüz, sezon içinde de 3. lüğe oynarız, neyimize yetmiyo dimi? saolun sezon başlamadan hevesimizi kırdığınız için.

Yorum

• Belediye Tjikuzu’da indirime gitmiyor

Trabzonspor´da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor...

Bu doğrultuda Bordo-Mavililer’in listesinde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Tjikuzu için şimdilik beklenen haber gelmedi. İstanbul temsilcisi Namibya’lı orta saha oyuncusu için tam 2 milyon Euro bonservis bedelinde ısrarcı olurken, Trabzonspor ise 1 milyon Euro’dan fazla bir ücreti vermek istemiyor. Tjikuzu’nun da şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istediği ve dört gözle kulüplerin anlaşmasını beklediği vurgulandı.

www.fanatik.com.tr
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Alıştı bunlarda yahu. Tamam biz istiyoruz ya indirim yapmazlar.

Almayalım o zaman. Verilmez zaten o kadar para.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alıştı bunlarda yahu. Tamam biz istiyoruz ya indirim yapmazlar.

Almayalım o zaman. Verilmez zaten o kadar para.
                          bencede tjikuzuya 1 milyon euro bile fazla...eğer olursa takasta gelsin...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bulunmaz hint kumaşı sanki bana.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hiç gelmesin yahu. Alacak başka yabancı mı kalmadı ?
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bencede bu tjikuzu ne böle alınmasın daha iyi.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X