İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsaac'ı kiralasak ne fayda futbol kültürü aynı değişmez bir dakika belki değişebilir belki futbolunu geliştirebilir evet evet ofsayta düşme özelliğini geliştirebilir
Eger ben futboldan anliyorsam, Isaac bu ligin 14 takiminda da direk oynayabilecek bir oyuncu. Ki gelecek sezon bunu göreceksiniz!!!TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Zafer ve ferhat takima hayirli olsun. Hazirlik kampinda takimda kalip kalmayacaklari belli olacaktir. En azindan herhangi maliyetleri yok
Bu takimda 1. sezonunu geciren hicbir oyuncu satilmamali. Ama 2-3 sezondan beri bu takimda bulunupta hicbir gelisme kaydedemeyen oyunculara kapi gösterilir. Bunlarin basinda maalesef (kendisini cok sevsemde) Umut geliyor.
Isaac´i bu denli elestirenlerin, gidip Ersun Yanal´i elestirmelerini tavsiye ederim. Bir futbolcu hakettigi sansi bulamadiysa suc onun degil, Teknik Direktöründür. Simdi diyebilirsiniz, Giray´da gereken sansi bulamadi, sahaya ciktiginda adam gibi oynadi...ama Ersun Yanal´a hakkini helal etmeyende Giray´di (bu davranisindan dolayi kendisini her zaman takdir etmisimdir) , hatirlatirim!!!
Sonuc: Song ve Umut satilmali, Isaac ve Faty kiralanmali
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi capimca Türkiye liglerinin en büyük takasini gerceklestiriyorum...tabi tek sartla...Fatih Tekke´nin bu takima kazandirilmasiyla!!!
Evet Alex=Yattara takasi
Alex-Fatih ikilisi bu ligde en az 40-50 gol atar, tek sart defansiv Ortasahamizin cok iyi olmasi!
Burada adi gecen Orduspor´lu Bruno ki, 2.ligde o kadar gol atmasina ragmen hicbir takimla adinin anilmamasi, bana onu transfer ettigimiz gösteriyor. Ki kendisini sadece videolardan taniyorum ve gördügüm toplara cok iyi vurdugu ve cok iyi bir bitirici oldugudur. Benim bilmek istedigim, top saklayabilen biri olup olmadigidir!
evet abi bruno iyi top saklayıcıdır gençtir cesurdur dediğin gibi iyi bitiricidir tek dez avantajı yawaş olmasıdır hızlı olsa shaktarda olurdu 2 yıl sonra çok daha büyü bi klupte ama bizde iş yaparEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi capimca Türkiye liglerinin en büyük takasini gerceklestiriyorum...tabi tek sartla...Fatih Tekke´nin bu takima kazandirilmasiyla!!!
Evet Alex=Yattara takasi
Alex-Fatih ikilisi bu ligde en az 40-50 gol atar, tek sart defansiv Ortasahamizin cok iyi olmasi!
Burada adi gecen Orduspor´lu Bruno ki, 2.ligde o kadar gol atmasina ragmen hicbir takimla adinin anilmamasi, bana onu transfer ettigimiz gösteriyor. Ki kendisini sadece videolardan taniyorum ve gördügüm toplara cok iyi vurdugu ve cok iyi bir bitirici oldugudur. Benim bilmek istedigim, top saklayabilen biri olup olmadigidir!
ama snu soylemekte fayda var, Taner Gulleri takimimiza gelse, Fatih Tekke'nin gelisi kadar sevinmem ama yinede çok sevinirim
onun bizde basarisiz olma ihtimali YOKKKTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu takimin her an oynayabilecek, daha dogrusu gelecek sezon Avrupa, Kupa ve Lig maclarini gözönüne alirsak, herbiri en az 35-40 mac oynayabilecek oyunculara ihtiyaci var. Iyi bir teknik Direktör gerekli rotasyonu saglar ve asagida yazdigim her oyuncu Minimum 35 maca cikar.
Bende kadro yapmayi cok seviyorum yaaaaaaaa
----------------------------Silva(Tolga)----------------------------------
????--------------Yabanci-Egemen-Giray-Tayfun----------------Cale(Ferhat)
-------------------------------------------------------------------------
-----Mehmet Topuz-Hutchison-Selcuk-Colman-Hüseyin-Ceyhun-Alanzinho---
-------------------------------------------------------------------------
---------------Gökhan Ünal-Fatih Tekke- Bruno-Taner---------------------TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ofsaytta kalmayıda Ersun Hoca mı sağladı ? Adam nerde duracağını bilmiyor bu maçta ileri doğru her koştuğunda istisnasız her pozisyonda ofsayttı helal olsun Ersun Hocaya iyikide oynatmamış
Bu adam cok genc ve eger duygusal ise bu hatalari yapar. Isaac G.Birliginde oynarkende bu kadar ofsayta düsüyormuydu acaba???
Kaldi ki Teknik Direktörün görevi futbolculara antrenmanda yaptigi hatalari göstermek ve bunlari düzeltemesini saglamaktir.
Bu arada genc arkadaslarim...bir karar verin, Bruno top saklayabiliyor mu, saklayamiyor mu???TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
Yorum
-
İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildibarça juve wbermen bayernmünihin transfer listesinin ilk sırasında yer alan büyük büyük futbolcu zafer yelen i almışız helal olsun ayrıca ferhat öztorunda gelmiş demkki seneye şampiyonuz desenize hey yavrum be..hem bu zafer kaçarak gitmişti bizi sallamamıştı..ya sadri başkan takdir ediyoruzda artık iiden iyiye saçmalamaya başladınız bilmem farkındamısınız bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum..İLERDE ÇOCUĞUM OLURSA BENİM GİBİ SÜREKLİ AĞLAMAMASI İÇİN TRABZONSPORLU YAPMAYACAĞIM..
ILERIDE COCUGUM OLSA BENIM GIBI TAKIMINI TUTAN DESTEKLEYEN AMA ELINDEN PEK BIRSEY GELMEYEN BIR KISI OLMASINI DEGIL
TRABZONSPOR ICIN TER DOKMESI ICIN ELIMDEN NE GELIYORSA YA-PA-CA-GIM
BENIM HAYALIMI (eger olursa) OGLUM GERCEKLESTIRECEK INSALLAHTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta Isaac özellikle Konya macini bize kazandirmis bir oyuncudur ama ondan bu takimda bir daha ilk onbir oynamamistir(ilkyari itibariyla).
Bu adam cok genc ve eger duygusal ise bu hatalari yapar. Isaac G.Birliginde oynarkende bu kadar ofsayta düsüyormuydu acaba???
Kaldi ki Teknik Direktörün görevi futbolculara antrenmanda yaptigi hatalari göstermek ve bunlari düzeltemesini saglamaktir.
Bu arada genc arkadaslarim...bir karar verin, Bruno top saklayabiliyor mu, saklayamiyor mu???Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildibarça juve wbermen bayernmünihin transfer listesinin ilk sırasında yer alan büyük büyük futbolcu zafer yelen i almışız helal olsun ayrıca ferhat öztorunda gelmiş demkki seneye şampiyonuz desenize hey yavrum be..hem bu zafer kaçarak gitmişti bizi sallamamıştı..ya sadri başkan takdir ediyoruzda artık iiden iyiye saçmalamaya başladınız bilmem farkındamısınız bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum..İLERDE ÇOCUĞUM OLURSA BENİM GİBİ SÜREKLİ AĞLAMAMASI İÇİN TRABZONSPORLU YAPMAYACAĞIM..
ILERIDE COCUGUM OLSA BENIM GIBI TAKIMINI TUTAN DESTEKLEYEN AMA ELINDEN PEK BIRSEY GELMEYEN BIR KISI OLMASINI DEGIL
TRABZONSPOR ICIN TER DOKMESI ICIN ELIMDEN NE GELIYORSA YA-PA-CA-GIM
BENIM HAYALIMI (eger olursa) OGLUM GERCEKLESTIRECEK INSALLAHTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum