Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım senin dediğin gibi olsa fener her sene şampiyondu bence şampiyonluk için iyi kadro ve bütünleşme lazım her açıdan gerek taraftar takım bütünleşmesi gerek yönetim medya ve taraftar bütünleşmesi ve sonunda mutlu sonu seneye hep beraber görürüz...
    benim dediğim kadroda bütünleşmenin olmayacağını kim söyledi buna benzer 2 kadromuz wardı 1i 96daki kadro 1ide fatih gökdeniz yattara zymek bunlar şampionluğa çok yaklaştı hatta 1isi 84 puanla olamadı şampion ben demedimki kesin şampion olur die ama en azından şampionluğu çok zorlar sen sanıormusun seneye şampionluk barajı bu kadar düşük olacak fener gs bu kadar az puan toplayacak sivas 2. olabilecek
    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
    KAZIM KOYUNCU
    MEHMET DALMAN

Yorum

• Murat Ceylan'i da unutmusum, gerçekten yerli topçu olarak mevkiisi'nin en iyisi diyebilirim ligimizde
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsaac'ı kiralasak ne fayda futbol kültürü aynı değişmez bir dakika belki değişebilir belki futbolunu geliştirebilir evet evet ofsayta düşme özelliğini geliştirebilir
        isaac cok genc bir oyuncu ve bu eksiklerini giderebilecek cooooook zamani var. kaldi ki bu sezon hakettigi sansi (özellikle ilkyari) bulamamis bir oyuncu.

Eger ben futboldan anliyorsam, Isaac bu ligin 14 takiminda da direk oynayabilecek bir oyuncu. Ki gelecek sezon bunu göreceksiniz!!!
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Zafer ve ferhat takima hayirli olsun. Hazirlik kampinda takimda kalip kalmayacaklari belli olacaktir. En azindan herhangi maliyetleri yok

Bu takimda 1. sezonunu geciren hicbir oyuncu satilmamali. Ama 2-3 sezondan beri bu takimda bulunupta hicbir gelisme kaydedemeyen oyunculara kapi gösterilir. Bunlarin basinda maalesef (kendisini cok sevsemde) Umut geliyor.

Isaac´i bu denli elestirenlerin, gidip Ersun Yanal´i elestirmelerini tavsiye ederim. Bir futbolcu hakettigi sansi bulamadiysa suc onun degil, Teknik Direktöründür. Simdi diyebilirsiniz, Giray´da gereken sansi bulamadi, sahaya ciktiginda adam gibi oynadi...ama Ersun Yanal´a hakkini helal etmeyende Giray´di (bu davranisindan dolayi kendisini her zaman takdir etmisimdir) , hatirlatirim!!!

Sonuc: Song ve Umut satilmali, Isaac ve Faty kiralanmali
          Hocam ofsaytta kalmayıda Ersun Hoca mı sağladı ? Adam nerde duracağını bilmiyor bu maçta ileri doğru her koştuğunda istisnasız her pozisyonda ofsayttı helal olsun Ersun Hocaya iyikide oynatmamış
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Kendi capimca Türkiye liglerinin en büyük takasini gerceklestiriyorum...tabi tek sartla...Fatih Tekke´nin bu takima kazandirilmasiyla!!!

Evet Alex=Yattara takasi

Alex-Fatih ikilisi bu ligde en az 40-50 gol atar, tek sart defansiv Ortasahamizin cok iyi olmasi!

Burada adi gecen Orduspor´lu Bruno ki, 2.ligde o kadar gol atmasina ragmen hicbir takimla adinin anilmamasi, bana onu transfer ettigimiz gösteriyor. Ki kendisini sadece videolardan taniyorum ve gördügüm toplara cok iyi vurdugu ve cok iyi bir bitirici oldugudur. Benim bilmek istedigim, top saklayabilen biri olup olmadigidir!

evet abi bruno iyi top saklayıcıdır gençtir cesurdur dediğin gibi iyi bitiricidir tek dez avantajı yawaş olmasıdır hızlı olsa shaktarda olurdu 2 yıl sonra çok daha büyü bi klupte ama bizde iş yapar
            EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
            KAZIM KOYUNCU
            MEHMET DALMAN

Yorum

Kendi capimca Türkiye liglerinin en büyük takasini gerceklestiriyorum...tabi tek sartla...Fatih Tekke´nin bu takima kazandirilmasiyla!!!

Evet Alex=Yattara takasi

Alex-Fatih ikilisi bu ligde en az 40-50 gol atar, tek sart defansiv Ortasahamizin cok iyi olmasi!

Burada adi gecen Orduspor´lu Bruno ki, 2.ligde o kadar gol atmasina ragmen hicbir takimla adinin anilmamasi, bana onu transfer ettigimiz gösteriyor. Ki kendisini sadece videolardan taniyorum ve gördügüm toplara cok iyi vurdugu ve cok iyi bir bitirici oldugudur. Benim bilmek istedigim, top saklayabilen biri olup olmadigidir!
              Bruno pek top saklayamiyor, ayrica Ordu'da kiralik, galiba veremediler parayi onu almak için, yani brezilya kulubunun su anda, ancak sanmiyorum orda kalacagini, bizim alacagimizi da sanmiyorum, ancak fena topçu degil

ama snu soylemekte fayda var, Taner Gulleri takimimiza gelse, Fatih Tekke'nin gelisi kadar sevinmem ama yinede çok sevinirim
              onun bizde basarisiz olma ihtimali YOKKK

Yorum

• Bu arada unutmadan bir de soru Isaac in formayı hakettiğine dair elinizdeki göstergeleri çok merak ediyorum sadece 1 maçlık Konya performansı mı?
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• -----murat ceylan--colman(oyunkurucu)-----

Toupuz---------------------------,Atıba-

Gokhan----------------bryan ruız

Orta alanda perısıc ve alanzınho yedekte forvette umut yedekte bekleyebılır ve bu oyuncularla degısmelı oynabılır

Yorum

• Bu takimin her an oynayabilecek, daha dogrusu gelecek sezon Avrupa, Kupa ve Lig maclarini gözönüne alirsak, herbiri en az 35-40 mac oynayabilecek oyunculara ihtiyaci var. Iyi bir teknik Direktör gerekli rotasyonu saglar ve asagida yazdigim her oyuncu Minimum 35 maca cikar.

Bende kadro yapmayi cok seviyorum yaaaaaaaa

----------------------------Silva(Tolga)----------------------------------
                    ????--------------Yabanci-Egemen-Giray-Tayfun----------------Cale(Ferhat)
                    -------------------------------------------------------------------------
                    -----Mehmet Topuz-Hutchison-Selcuk-Colman-Hüseyin-Ceyhun-Alanzinho---
                    -------------------------------------------------------------------------
                    ---------------Gökhan Ünal-Fatih Tekke- Bruno-Taner---------------------
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.

Yorum

• son gelislemer nedir arkadaslar?
                      biriniz kisa bir özetleyebilirmi

Yorum

• Başlığa "(2009 - 2010)" Şeklinde Ekleme Yapsak Biraz Daha Güzel Olur..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam ofsaytta kalmayıda Ersun Hoca mı sağladı ? Adam nerde duracağını bilmiyor bu maçta ileri doğru her koştuğunda istisnasız her pozisyonda ofsayttı helal olsun Ersun Hocaya iyikide oynatmamış
                          Usta Isaac özellikle Konya macini bize kazandirmis bir oyuncudur ama ondan bu takimda bir daha ilk onbir oynamamistir(ilkyari itibariyla).
                          Bu adam cok genc ve eger duygusal ise bu hatalari yapar. Isaac G.Birliginde oynarkende bu kadar ofsayta düsüyormuydu acaba???

Kaldi ki Teknik Direktörün görevi futbolculara antrenmanda yaptigi hatalari göstermek ve bunlari düzeltemesini saglamaktir.

Bu arada genc arkadaslarim...bir karar verin, Bruno top saklayabiliyor mu, saklayamiyor mu???

Yorum

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi
                            barça juve wbermen bayernmünihin transfer listesinin ilk sırasında yer alan büyük büyük futbolcu zafer yelen i almışız helal olsun ayrıca ferhat öztorunda gelmiş demkki seneye şampiyonuz desenize hey yavrum be..hem bu zafer kaçarak gitmişti bizi sallamamıştı..ya sadri başkan takdir ediyoruzda artık iiden iyiye saçmalamaya başladınız bilmem farkındamısınız bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum..İLERDE ÇOCUĞUM OLURSA BENİM GİBİ SÜREKLİ AĞLAMAMASI İÇİN TRABZONSPORLU YAPMAYACAĞIM..
                            Bu aksam aglamadim aglamadim (çok sinirlenmeme ragmen uzulmeme ragmen) tuttum kendimi, ama bu son yazdiklarina goz yaslarim ile beraber diyorumki :

ILERIDE COCUGUM OLSA BENIM GIBI TAKIMINI TUTAN DESTEKLEYEN AMA ELINDEN PEK BIRSEY GELMEYEN BIR KISI OLMASINI DEGIL
                            TRABZONSPOR ICIN TER DOKMESI ICIN ELIMDEN NE GELIYORSA YA-PA-CA-GIM

BENIM HAYALIMI (eger olursa) OGLUM GERCEKLESTIRECEK INSALLAH

Yorum

Usta Isaac özellikle Konya macini bize kazandirmis bir oyuncudur ama ondan bu takimda bir daha ilk onbir oynamamistir(ilkyari itibariyla).
                              Bu adam cok genc ve eger duygusal ise bu hatalari yapar. Isaac G.Birliginde oynarkende bu kadar ofsayta düsüyormuydu acaba???

Kaldi ki Teknik Direktörün görevi futbolculara antrenmanda yaptigi hatalari göstermek ve bunlari düzeltemesini saglamaktir.

Bu arada genc arkadaslarim...bir karar verin, Bruno top saklayabiliyor mu, saklayamiyor mu???
                              ben birkaç defa izledim, ama açikçasi zemin berbatti hep, gol atmisti ama top saklamada pek iyi oldugunu gozlemlemedim, ama dedigim gibi sadece 2-3 defa izledim

Yorum

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi
                                barça juve wbermen bayernmünihin transfer listesinin ilk sırasında yer alan büyük büyük futbolcu zafer yelen i almışız helal olsun ayrıca ferhat öztorunda gelmiş demkki seneye şampiyonuz desenize hey yavrum be..hem bu zafer kaçarak gitmişti bizi sallamamıştı..ya sadri başkan takdir ediyoruzda artık iiden iyiye saçmalamaya başladınız bilmem farkındamısınız bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum..İLERDE ÇOCUĞUM OLURSA BENİM GİBİ SÜREKLİ AĞLAMAMASI İÇİN TRABZONSPORLU YAPMAYACAĞIM..
                                Bu aksam aglamadim aglamadim (çok sinirlenmeme ragmen uzulmeme ragmen) tuttum kendimi, ama bu son yazdiklarina goz yaslarim ile beraber diyorumki :

ILERIDE COCUGUM OLSA BENIM GIBI TAKIMINI TUTAN DESTEKLEYEN AMA ELINDEN PEK BIRSEY GELMEYEN BIR KISI OLMASINI DEGIL
                                TRABZONSPOR ICIN TER DOKMESI ICIN ELIMDEN NE GELIYORSA YA-PA-CA-GIM

BENIM HAYALIMI (eger olursa) OGLUM GERCEKLESTIRECEK INSALLAH

Yorum

Yükleniyor...
                                X