Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanzinhoda norvecte yılın oyuncusu secilmişti. . .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar arkadaşvar benim portekizde onunla konuştum .... song tarzında bir oyuncuymuş ... hava topları iyi ama hızlı adamları yakalamakta zorlanıyormuş ... en iyi yönü oyun kurabiliyomuş ... hucumu seven bi adammış bol bol ileri çıkan defans oyuncusu tipi varmış.. yeri geldimide ön libero olarakta oynuyomuş ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• arkadaşlar 81 .mesaj hatrına DÜZCESPOR oda bordo mavi zaten şimdiden özür diliorum
        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
        KAZIM KOYUNCU
        MEHMET DALMAN

Yorum

• Bana göre 1.forvet, gerek hava toplarında gerek yerden etkili bir forvet 2.alternatif stoper gördükki giray bu yükü kaldırabilecek bir oyuncu değil 3.orta saha gerek savaşan gerekte iyi pasları ile takımı yönlendirebilecek bir oyuncu şart 4. kanat oyuncusu 2 kanattada oynuyabilecek meziyette bir oyuncu şart yattaradan artık fayda gelmez
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar arkadaşvar benim portekizde onunla konuştum .... song tarzında bir oyuncuymuş ... hava topları iyi ama hızlı adamları yakalamakta zorlanıyormuş ... en iyi yönü oyun kurabiliyomuş ... hucumu seven bi adammış bol bol ileri çıkan defans oyuncusu tipi varmış.. yeri geldimide ön libero olarakta oynuyomuş ...
            bu sene zaten ne cektiysek hucümü seven ama hücümda hicbir varlik gösteremeyen defanslardan cektik. Insallah gercekden hücümda iyidir

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fabiano elleri hatırlattı nedense
              7rmeyiz!7rmeyeceğiz!

Yorum

• Yine bir sezon bizim icin bitti ve devrearasi transfer fiyaskosuyla Sampiyonlugu kacirdik...Devrearasi yapilmasi gereken transfer Alanzinho olmamaliydi! Bu Alanzinho´nun kötü oldugunu göstermez, keza bizim icin iyi bir kazanctir. Ama ligin ilkyarisi defansi ve ortasahasiyla mükemmel top oynayan bir takimin, forvet bölgesi felaketse, buraya takviye yapilmaliydi. Gecmiste oldugu gibi bu sezonu da cok arayacagiz!!! Keza Sampiyonluk baraji gelecek sezon bu kadar düsük olmayacaktir.

Mac basligina hic girmedim, maci da seyretmedim...Niye, cünkü lideri olmayan bir takimin bu maci kazanabilmesi mucizevi bir olaydir. Bundan önceki 4 maci stressiz oynadigimiz icin kazandik, bugünse biraz stress gelince, sonuc ortada.

Beyler...bu takimin ligi 3. bitirmesi büyük basaridir!!! Mac basliginda ne denli elestirilerin oldugunu az cok tahmin edebiliyorum. lakin duydugum kadariyla stadda seyircilerimizinde masallahi var...hic ses cikarmadan bir maci seyredebilmekte hüner gerektirir!
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• özer hurmacı kalite forvet kalite ön libero mehmet topuz alalımdda sonra gerisi klubeye transfer yapar bu adamşar trabzonsporu şampion yapar
                  EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                  KAZIM KOYUNCU
                  MEHMET DALMAN

Yorum

• Takımımızn transfer yaparken alacagımız oyuncuların bırcok ozellıgıne dıkkat ederek gercekten cok dogru tercıhler yapması gerekıyor ve umarım bu sene gecmıste yapalın transfer hatalarından dersler cıkararak en az hatayı yaparız.
                    Bu sene buyuk yatırımlar yapılarak kurulan kadronun eksık yonlerını gıderecek dogru transferler yapılacagına ınanıyorum ben futbolcu onermek daha cok en azından gundemımızde olan oyuncularla bı kadro kurmayı tercıh edıcem.
                    sahıp oldugumuz kadronun en buyuk problemı oyuncularımızın tamamına yakının topu saklama beceresınden yoksun olması,Gol vuruslarının defanstan forvete kadar hepsının etkısız olması ,sureklı topu ılerıye bır an once tasımak gıbı hastalıkla bı yapıya sahıp olması ve ozellıkle orta alan oyuncularının hucumda cogalmaktan acız olmaları ve ceza sahasının ıcene gırmekten korkmalarıdır.Yapılacak oyuncu tercıhlerınde bu ozellıklere sahıp oyunculara oyuncuların tercıh edılmesı gerekır.
                    Sağbeke acilen bı transfer yapılmalı ve mevkı ıcın cok fıkır sahıbı degılım.
                    Ön liberoda oynayacak futbolcunun kesıcı ozellıgının yanında cok fazla top kaptırmadan topu oyunu sokabılme ozellıgı olmalı.Bu mevkıde Murat ceylan bıtmek tukenmek bılmyen enerjısı ve topu ayagına aldıgında sogukkanlı kullanabılmesı ıle yerlı en ıyı altenatıfım.
                    orta alanda bıraz guclu bı colman bence mukemmel bı oyunkurucu olacaktır seneye.
                    Colmanın bırazdaha onunde oynayacak oyuncuların hem hucumhemde defansıf olarak cok guvlu kalıtelı ve tecrubelı ısımler olması gereklı mehmet topuz bır numaralı adayım ve yanında atıba cok ızlemdım fakat anlatılanlardan hareketle yazıyorum.
                    Forvet arkasında oynayacak oyuncular ıcın alanzınho kadromuzda mevcut ve bu ısım kontraatak oynaycaıgımız maclarda tercıh edılebılır ve sonradan oyuna gırerek daha katkılı olcagınıdusunuyoorum.perısıcle degısmelı oynayabılır.VE bu bolge ıcın bırıncı tercıhım bryan ruız.Her yonuyle mukemmel bı oyuncu gıbı gozukuyor vıdeolardan.
                    İlerde gokhan tek forvet dusundugum ısım gokhanın kesınlıkle sureklı forvetın sagında oynamsı gerektıgını dusunuyorum.Sol tarafa kaydıgında cok etkısız oluyor.

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      özer hurmacı kalite forvet kalite ön libero mehmet topuz alalımdda sonra gerisi klubeye transfer yapar bu adamşar trabzonsporu şampion yapar
                      Arkadaşım senin dediğin gibi olsa fener her sene şampiyondu bence şampiyonluk için iyi kadro ve bütünleşme lazım her açıdan gerek taraftar takım bütünleşmesi gerek yönetim medya ve taraftar bütünleşmesi ve sonunda mutlu sonu seneye hep beraber görürüz...
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Bu arada Zafer ve ferhat takima hayirli olsun. Hazirlik kampinda takimda kalip kalmayacaklari belli olacaktir. En azindan herhangi maliyetleri yok

Bu takimda 1. sezonunu geciren hicbir oyuncu satilmamali. Ama 2-3 sezondan beri bu takimda bulunupta hicbir gelisme kaydedemeyen oyunculara kapi gösterilir. Bunlarin basinda maalesef (kendisini cok sevsemde) Umut geliyor.

Isaac´i bu denli elestirenlerin, gidip Ersun Yanal´i elestirmelerini tavsiye ederim. Bir futbolcu hakettigi sansi bulamadiysa suc onun degil, Teknik Direktöründür. Simdi diyebilirsiniz, Giray´da gereken sansi bulamadi, sahaya ciktiginda adam gibi oynadi...ama Ersun Yanal´a hakkini helal etmeyende Giray´di (bu davranisindan dolayi kendisini her zaman takdir etmisimdir) , hatirlatirim!!!

Sonuc: Song ve Umut satilmali, Isaac ve Faty kiralanmali
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.

Yorum

• Song-Umut-Ferhat-Isaac-Tayfun-Tolga...

daha vardır su an aklıma gelmiyor ama takas olarak kullanabiliriz...

Yorum

• bu takimin lider oyuncusu yani 10 numarasi alanzinhodur .
                            Yattara kesinlikle satilmasi lazim.Selcuk takas olarak kulanabiliriz Mehmet Topuz transferinde Colman vasat bir oyuncu yani bu takimin en az 2 orta saha oyuncusu 1 golcu 2de defansa ihtiyaci var.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonuc: Song ve Umut satilmali, Isaac ve Faty kiralanmali
                              İsaac'ı kiralasak ne fayda futbol kültürü aynı değişmez bir dakika belki değişebilir belki futbolunu geliştirebilir evet evet ofsayta düşme özelliğini geliştirebilir

Yorum

• Kendi capimca Türkiye liglerinin en büyük takasini gerceklestiriyorum...tabi tek sartla...Fatih Tekke´nin bu takima kazandirilmasiyla!!!

Evet Alex=Yattara takasi

Alex-Fatih ikilisi bu ligde en az 40-50 gol atar, tek sart defansiv Ortasahamizin cok iyi olmasi!

Burada adi gecen Orduspor´lu Bruno ki, 2.ligde o kadar gol atmasina ragmen hicbir takimla adinin anilmamasi, bana onu transfer ettigimiz gösteriyor. Ki kendisini sadece videolardan taniyorum ve gördügüm toplara cok iyi vurdugu ve cok iyi bir bitirici oldugudur. Benim bilmek istedigim, top saklayabilen biri olup olmadigidir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X