Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    murat ceylan,sezer öztürk,serkan çalık,ali bilgin,muhammed demir bunlara dikkat bakalım ne olacak
    Abi ne Srkan Çalık'ı ne Ali Bilgin'i yapmayın yahu :s
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fatih ile Batdal'ı da alırsak çok iyi olur.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Sezon sonu Marko Arnautovic in sözleşmesi bitiyor en azından bir görüşme yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon sonu Marko Arnautovic in sözleşmesi bitiyor en azından bir görüşme yapılabilir.
          Kiralık sözleşmesidir o.

Yorum

• Bana görede yarım sezon için 2 mılyon euro çok. o paraya 2 mılyon euro daha ekleyip sezon başında yabancı forvet ve Tekke'yi alsak daha mantıklı gibi
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Genç forveti aldık Batdal , şimdi sıra kaliteli forvette bakalım kim..??
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Sezon sonu Marko Arnautovic in sözleşmesi bitiyor en azından bir görüşme yapılabilir.
                Kiralık sözleşmesi bitiyor
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Fotomaçda engin-burak takasından bahsediliyor.. Şu ligde en son Trabzonsporda görmek isteyeceğim topçu buraktır.. bir kere adamda futbol ahlakı yok.. yani yıllarca nefret ettiğim sahtekarlık yapan futbolcular gibi.. eliyle düzeltip gol atar, kendini yere atıp penaltı kazanır. sürekli hakemi aldatmaya çalışır.. ayrıca bjk ve fenerde tutunamadı bizde işi yok.. engin en azından Trabzonsporlu.. maçtan sonra ağlayan kaç tane Trabzonsporlu var?..
                  Not Important..

Yorum

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kiralık sözleşmesi bitiyor
                    Şu an hala inter in oyuncusu mu ben geçen sene yarım sezonluk kiralık gitti diye biliyordum o yüzden söylemiştim.

Yorum

Şu an hala inter in oyuncusu mu ben geçen sene yarım sezonluk kiralık gitti diye biliyordum o yüzden söylemiştim.
                      Kiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Twente ile olan sözleşmesi de eğer uzatmadıysalar 2011'de bitiyordu
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Twente ile olan sözleşmesi de eğer uzatmadıysalar 2011'de bitiyordu
                        Sağol musty

Yorum

• altay da 1992 doğumlu Musa Çağıran diye bir çocuk var bence gelecekte iyi bir oyuncu olacak alınabilir diye düşünüyorum

Yorum

• Batdal ne kadar kötü olabilirki?
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Batdal ne kadar kötü olabilirki?
                              umut'tan iyi olacağına eminim

Yorum

• Benim anlamadığım Inter neden Arnautovic'i kiraladı.Bu sezon hiç oynamadı.Inter'den Twente'ye kiralansa tamam da, Twente'den Inter'e kiralanıp hiç oynamaması ilginç
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Yükleniyor...
                                X