İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu Marko Arnautovic in sözleşmesi bitiyor en azından bir görüşme yapılabilir.
Yorum
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu Marko Arnautovic in sözleşmesi bitiyor en azından bir görüşme yapılabilir.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Fotomaçda engin-burak takasından bahsediliyor.. Şu ligde en son Trabzonsporda görmek isteyeceğim topçu buraktır.. bir kere adamda futbol ahlakı yok.. yani yıllarca nefret ettiğim sahtekarlık yapan futbolcular gibi.. eliyle düzeltip gol atar, kendini yere atıp penaltı kazanır. sürekli hakemi aldatmaya çalışır.. ayrıca bjk ve fenerde tutunamadı bizde işi yok.. engin en azından Trabzonsporlu.. maçtan sonra ağlayan kaç tane Trabzonsporlu var?..Not Important..
Yorum
-
İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık sözleşmesi bitiyor
Yorum
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an hala inter in oyuncusu mu ben geçen sene yarım sezonluk kiralık gitti diye biliyordum o yüzden söylemiştim.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Twente ile olan sözleşmesi de eğer uzatmadıysalar 2011'de bitiyordu
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatdal ne kadar kötü olabilirki?
Yorum
Yorum