Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivassporlaşma yolunda iyi bir hame olurdu bence
    Hocalarıda lazım
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Kayserispor bu kadar ucuza bırakıyorsa kaptanını altında vardır bir şeyler arkadaşlar. Ben Ali Turan'ın Emre Güngör'den farklı olacağını düşünmüyorum. Gerçi gidip Ferdinand'ı getirseler ne yazar? Yanında Servet ve Gökhan servisciler varken.

Bu arada Bucasporlu bir arkadaşımın demesine göre Mehmet Batdal kulüple ipleri koparma noktasındaymış. Bırakın gideyim falan diyormuş. Ben onun yalancısıyım.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kayserispor bu kadar ucuza bırakıyorsa kaptanını altında vardır bir şeyler arkadaşlar. Ben Ali Turan'ın Emre Güngör'den farklı olacağını düşünmüyorum. Gerçi gidip Ferdinand'ı getirseler ne yazar? Yanında Servet ve Gökhan servisciler varken.

Bu arada Bucasporlu bir arkadaşımın demesine göre Mehmet Batdal kulüple ipleri koparma noktasındaymış. Bırakın gideyim falan diyormuş. Ben onun yalancısıyım.
        İlerleyen saatlerde ve günlerde yeni haberler de bekleriz..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Sözleşmesi biten oyunculardan İbrahim Akın ve çoğu kişinin beğendiği Sezer'i transfer etsek çok iyi olur..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sözleşmesi biten oyunculardan İbrahim Akın ve çoğu kişinin beğendiği Sezer'i transfer etsek çok iyi olur..

İbrahim Akın'ı da Galatasaray alacak gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlerleyen saatlerde ve günlerde yeni haberler de bekleriz..
              Ben duyduğumu ya da bana söyleneni aktarırım. Ama sonuna "ben onların yalancısıyım" diye eklerim.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

Kayserispor bu kadar ucuza bırakıyorsa kaptanını altında vardır bir şeyler arkadaşlar. Ben Ali Turan'ın Emre Güngör'den farklı olacağını düşünmüyorum. Gerçi gidip Ferdinand'ı getirseler ne yazar? Yanında Servet ve Gökhan servisciler varken.

bmn haber ajansı izmir ilhan KOL
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bmn haber ajansı izmir ilhan KOL

Bugünlük bu kadar Sedat BALİ

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

Bugünlük bu kadar Sedat BALİ
                    -Aman ilhanım şakası bile fena ççç
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adem Sarı ve Muhammet Demir'in de sözleşmesi bitiyor DHA haberine göre.. Şimdiden attırmak lazım imzaları..

ekleme: TFF'nin sitesine göre doğru..
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 12:30.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arkadaşlar Fatih Tekke'nin bundan sonra alacagımız genç forvetlere ciddi katkısının olacagı kanısındayım.Hasan Ahmet olsun,Muhammet Demir,Deniz Yılmaz,Mehmet Batdal bunların hepsine ciddi şekilde tecrübelerini aktarırsa eminim bizi sırtlarlar.En azından gol yollarında problemimiz var demeyiz.O sebepten yatırım yapacaksak şu saatten sonra hele ki liderle aramızda ciddi bir fark var.Yapılması gereken bu transferler olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başarı oranları 0 kardeşim çünkü istedikleri hiçbir adam alınmadı.istedikleri adamlar şimdi başka külüplere transfer olup kulüplerinde çok iyi performans gösterek takımlarını taşıyorlar.
                          Abi bitmiş bir transfer var mı yani kesin gelecek olan biri ?

Yorum

• murat ceylan,sezer öztürk,serkan çalık,ali bilgin,muhammed demir bunlara dikkat bakalım ne olacak

Yorum

• Çağlar ve Batdal büyük ihtimal bizde Çağlar transferine sevindim ama Batdal'ın bizde iş yapıcağını sanmıyorum..
                              Batdal , Kuranyi , Halil bunlar bizde hiçbirşey yapamaz..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                              X