Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol kanata daha hic isim gecmedi am birisi mutlaka alinmali bence ''10'' numara transferinden daha önemli 10 numara olarak da sezon sonu insallah sampiyonlar ligine direk katildigimizda yildirayi getirmemiz mükemmel olur

Yorum

• Yusuf şu haliyle Trabzonspor da iş yapar mı?

Kısa vade de evet ama uzun vade de hayır. Sanırım kulüp bunu gözönüne almış olacak ki ince eleyip sık dokuyor. Haklı da bence.

Yusuf topu ayağında tutabilen, araya isabetli paslar bırakabilen, gerçek anlamda kendini oyuna verdiğinde bir takımın orta sahasının yükünü alabilecek bir yapıya sahip.

Ama nazlı bir oyun anlayışına da sahip.

Lakin şuda bir gerçekki devre arasında alınabilecek en iyi futbolcudur.
      En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 29.12.2008, 17:20.
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• ikinci yarı zirveye emin bir şekilde sarılmak istiyorsak yıldız adayı değil yıldız almalıyız.. bilmem ne düşünüyorsunuz..
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ikinci yarı zirveye emin bir şekilde sarılmak istiyorsak yıldız adayı değil yıldız almalıyız.. bilmem ne düşünüyorsunuz..
          Bana göre özer bir yıldız adayıdır.
          Ama alınmasının çok faydalı olacağına inanıyorum.
          Keza ankaraspor orta sahasından theoyu da isterim, ki o da henüz yıldız adayıdır.

Örnekler arttırılabilir.
          Ümit karan yıldız oyuncudur.
          İstemem... Hani o can atsa da istemem..

Yıldız derken kasıt nedir?
          Eğer bahsedilen avrupanın yıldıız oyuncuları ise, onları Türkiyeden kimse alamaz.
          Türkiyedeki yıldızlardan bahsediyorsak, üç büyüklerdekilerin dışında kalan zaten 1-2 oyuncu var.

Kalanların hepsi yıldız adayıdır.
          Henüz hiçbiri yıldız değil...

Yorum

• 2 mevkide eksiklik var sol açık oyun kurucu transfere ne kadar ayrılmış diyelim 5 milyon eğer bu takıma nokta atışı olacak adam 5 milyonsa bir adam alınsın diyorum ben gidip 2.5 birine 2.5birine 2 tane yedek kulubesıne adam alınmasın diyorum herkeste boyle düşünüyor eminim

Yorum

• 2 tane adam alırsak ilk 11 e yedek kulübesine adama gerek yok.
              Direk 2 tane almış oluyoruz zaten.
              İlk 11 den iki kişi kulübeye gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 tane adam alırsak ilk 11 e yedek kulübesine adama gerek yok.
                Direk 2 tane almış oluyoruz zaten.
                İlk 11 den iki kişi kulübeye gidiyor.
                yusuf hakkındaki görüşünüz nedir?

bu 2 kişi(11den klübeye gidecek olan) sizce kim olmalıdır??
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Alihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yattara real madrid'e gitsin ( 8.000.000 € ) + sol tarafa Drenthe'yi alalım süper olur valla..
                  yorumun cok komik boyle seyler yazıp misafirleri bize guldurmeyin..drenthe dedigin futbolcu gecen sene yanşlıs hatırlamıyosam 15 milyon euro ya transfer edildi.yattara + 8 milyon euro versek vermezler anlıcagın

bence bu takıma fatih tekke alınırsa başka futbolcuya hiç gerek yok fatih tekke bu takımda sol bek sag bek her mevkide oynarr..
                  dusunebiliyomusunuz fatih gokhan unal yattara bide roger gibi bi topcu alınırsa off of ki ne off

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yusuf hakkındaki görüşünüz nedir?

bu 2 kişi(11den klübeye gidecek olan) sizce kim olmalıdır??

Bana sorsalar istemem.
                    Ama hoca alın diyorsa ve Bursaspor çok yüksekten uçmuyorsa alınır.

Benim kafamda tek adam var o da sol açık.
                    Türkiyeden sol açığa özer gelmiyorsa yabancı olmasını yeğlerim.
                    Ama sağlam bi sol açık.

Oyun kurucu yerine de ön libero.
                    Yani hüseyinin yerine biri.

Kimler kesilir.?
                    Eğer ilk 11 e tek kişi alınırsa sadece hüseyini keserdim.
                    Selçuğu oraya koymak orta sahada top kullanma kabiliyetimizi arttırabilir.
                    Ama seçluğun formsuzluğu bana bir ön libero alınması gerektiğini söylüyor sürekli.

Velhasılı benim kafamda şu anda kesik yiyecek adamlar orta sahada.
                    Ha eğer yusuf veya başka bir 10 numara alınırsa o bölgede kesiği umut yer.
                    sol açık artı 10 numara alınırsa, umut ve hüseyin kulübeye gider.

Yorum

• futbolcu piyasasında ortalam fiyatlari az çok biliyoruz sadece defansı iyi olan bir adamın 1.5 sadece ofansı iyi olan adamın 3.5 ettiği bir ortamda oyunu iki yönlü oynayabilecek adamın fiyatıda 5 milyon olur bizim toplam bütçemiz zaten en fazla 5 olursa 2 oyuncu transfer etmek gerekirse bir sade hucumcu birde sade defans adamı alırsak yine defanscılar ofanscılar takımına döneriz biz herkesin oyunu 2 yönlü oynayabilmesini istiyoruz az al öz al

Yorum

• bırakın şu özer hurmacı sevdasını bence özkan hoca bu izleme komitesinde çok güzel tesbitler yapacak. bülent uygunu dinlediyseniz dediki fatyi biz almak istiyorduk ancak devrede trabzonspor gibi bi kulüp olunca almamız imkansızdı nitekim onlar aldılar ve çok yetenekli bi futbolcu ilersi için diye konuştu. özer hurmacıdan çok çıkartırız merak etmeyin yıldız almalıyızki yarışabilelim.5 yıllık kadro zaten kuruldu emin olun

Yorum

• bu arada realin yattarayla ilgilenmesi söz konusuysa 15 milyon euro civarı bi transfer olur nitekim alıcak kulüp real.

Yorum

• arkadaslar Furkanin Ismi geciyor transferde Sakaryasporda oynuyor ve yeni Tuncay diyorlar bu cocuk hakkinda sahsen ben bu cocuk dan cok sey bekliyom kendisini seyretme imkanim olmadi ama akrabalar cok ii topcu olcak diyorlar siz bu konuda ne düsünüyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana sorsalar istemem.
                              Ama hoca alın diyorsa ve Bursaspor çok yüksekten uçmuyorsa alınır.

Benim kafamda tek adam var o da sol açık.
                              Türkiyeden sol açığa özer gelmiyorsa yabancı olmasını yeğlerim.
                              Ama sağlam bi sol açık.

Oyun kurucu yerine de ön libero.
                              Yani hüseyinin yerine biri.

Kimler kesilir.?
                              Eğer ilk 11 e tek kişi alınırsa sadece hüseyini keserdim.
                              Selçuğu oraya koymak orta sahada top kullanma kabiliyetimizi arttırabilir.
                              Ama seçluğun formsuzluğu bana bir ön libero alınması gerektiğini söylüyor sürekli.

Velhasılı benim kafamda şu anda kesik yiyecek adamlar orta sahada.
                              Ha eğer yusuf veya başka bir 10 numara alınırsa o bölgede kesiği umut yer.
                              sol açık artı 10 numara alınırsa, umut ve hüseyin kulübeye gider.
                              teşekkürler

tek forvete dönüş diyorsunuz
                              ersun hocanın bunu deneyecegini pek düşünmüyorum.

bir sol açık ve özellikle deplasmanda skor korumaya,içerde de rakibi açmaya yönelik bir oyunda yusuf tercihi
                              bana yeterli gibi geliyor.

bu sol açık;disipline edilmiş ve misyonu aklına kazınmış bir ibrahim akın olabilirmi?
                              yeteneklerini çok begendigim bir adam,ben olabilir diyorum.

çok uzaklara bakmaya bütçe hesapları yapmaya gerek duymadan
                              uygun bir fiyata alınabilir.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bazen kendimi koyuyorum bu futbolcuların yerine,bu aralar özellikle özer'in ve yusuf'un yerine.
                                ben şu durumda profesyonel düşünmezdim. "ben 2kere gittim beni almadılar,bende fenere gidicem." demezdim.çünkü fener formasıyla avni akere çıkmaya çekinir,hatta ağlardım.

yusuf ise şuan ne düşünüyordur allah bilir. "ben oraya gitmeye çalışıyorum ama trabzonun taraftarlarının yarısı ben yaşlıyım diye bana büyük tepki gösteriyor,gelmemi istemiyor.özer gibi mi olmalıyım yada hasan üçüncü.aceba trabzona gidince bu insanlara kendimi nasıl sevdiririm?"
                                ben böyle düşünürdüm.

yada lemi gibi kasıla kasıla "ben size özer'i 2 kere getirdim almadınız,size inat özer'i fenere vericem,görürsünüz." tarzı bi yaklaşımda bulunmazdım.çünkü lemi'nin şuan yaptığı bu. "ben getirdiğim zaman almadınız,şimdi siz istiyorsunuz sıra bende,bende özer'i size vermeyeceğim."

biz fatih tekke'yi boşuna sevmedik.
                                İmza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X