Valla bence artık geniş bir kadro kurmanın zamanı geldi...
Engin baytar,Mehmet Topuz,Özer Hurmacı,Mehmet Yıldız,Hayrettin Yerlikaya
Alınsın Şampiyonuz..
ardayıda sola yedek alalımmı
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Bence iyi bi sol açık yabancı olursa daha ii olur,sonra özer ve engini de oyun kurucu olarak alırız.Galiba belçika da bi oyuncumuz vardı kiralık onu da çagırabiliriz.
Bence iyi bi sol açık yabancı olursa daha ii olur,sonra özer ve engini de oyun kurucu olarak alırız.Galiba belçika da bi oyuncumuz vardı kiralık onu da çagırabiliriz.
tamamen katılıyorum sadece ben belçikalıdan umutlu değilim umarım yanılırım
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
tamamen katılıyorum sadece ben belçikalıdan umutlu değilim umarım yanılırım
Valla biz 50bin dolara aldık adamı Anderct 1milyon dolar veriyomuş ,bizimkiler satmıyomuş...İyi ki veriyolar demi o kadar para ama burda yönetimi kutlamak lazım...Süper iş yapmışlar.
Valla biz 50bin dolara aldık adamı Anderct 1milyon dolar veriyomuş ,bizimkiler satmıyomuş...İyi ki veriyolar demi o kadar para ama burda yönetimi kutlamak lazım...Süper iş yapmışlar.
umarım bu haberler doğrudurda ts kazanır ama inanamıyoruzki basına da
Sol açık bu takıma şart. Yöneticisinden, taraftara ve spor yazarlarına kadar herkez bunu dillendiriyo. Bu konuda ortak bir görüş sağlanmış durumda ancak ben 10 numara transferinin yapılacak bir sol açık transferinden sonra gerek olmayacağı düşüncesindeyim. Çünkü orta alandaki yerinden sola kaydırılan Colman bu işi Selçuk'la beraber en iyi şekilde yapacak oyuncularımız. Colman'ın sola kayması Selçuk'un defansif anlamdaki yükü bu mevkide gerekli yaratıcılığı bu iki oyuncuya sağlamıyor.
Sol açık transferini de çok yönlü oyunculardan tercih edersek bu Özer olabilir Engin olabilir Alex olabilir farketmez ama bu tipte bir oyuncuyla gerçekleştirilirse orta alandaki bazen düştüğümüz yaratıcılık sıkıntısıda ortadan kalkabilir.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
aRKADAŞ, TEK KELİME EDEMİYORUM, vALLAHİ BRAVO, mukemmel BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞ ARKADAŞLAR. Hakikaten parayla satsan, paha biçilemez. Burada ALEX-NONDA-CISSE-NOBRE ve KAZIm KAZIM için tutuşan bir ben var, takımlarında patlamayı yapamamış (ALEX bambaşka, saymayın) ama bence ulkedeki en iyi yabancılar.
Bize vermeyeceklerine adım gibi eminim, ama anlaşsak, sene sonu gelebilirler. Alex HAYAL, mutlaka bizden fazlasını veren olur. Ama diğerleri, gözden ırakta. BU yerliler yanına, hiç bıkmadan tekrarlıyorum:
JUAN ROMAN RIQUELME.............
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Bana göre topu ilerde tutabilecek bir forveet oyuncusuna ihtiyacımız var. Hem hava toplarında topu rakip sahada bize kazandıracak,hem vucüdunu iyi bir şekilde kullanıp topu saklayacak,hem de ceza alanı içerisinde diğer oyuncularımıza boş alan açabilecek bir uzun forvet oyuncusu lazım.
Ama devre arasında ama sezon sonunda kesinlikle bu tarzda bir adam kadromuza katılmalı.
Benim gözüme çarpan Marc Janko..2005 ten bu yana Red Bull Salzburg'ta. 1.96m boyunda ve 1983 doğumlu.İlk sezoununda 10 maçta 11 gole imza atmış.Bu sezon harika bir giriş yapmış ve ilk iki maçta 5 gol atmış. Wikipedia'nın son güncelleniş tarihine göre 18 maçta 25 golü bulunuyor.
Muhakkak bu rakamları yakalayan birinin fiyatı ve talipleride/izleyenleride artmıştır.
Wikipedia'dan okumakla istatistiklerinin iyi olduğu söylenebilir ama canlı gözle izlemediğim birisi.Eğer bu oyuncuyu izleyen yada ilgilenen birisi varsa belki biraz anlatabilir.
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum