Ligin henüz 5. haftasındayız arkadaşlar. Bir söylenti haberi üzerine transfer konuşmak neyin nesi oluyor? Şimdilik odak noktamız devre arasındaki transferler değil Trabzonspor olmalıdır. Ligin zirvesinde oynayan takımımıza destek olmak dururken devre arasında gelecekleri, gidecekleri konuşmanın pek faydası olmayacaktır.
Başlığı şimdilik kapatıyoruz. Devre arasında görüşmek üzere. ~
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer 1 milyon euro ysa kesin alınmalıdır tabata forvet arkası muhteşem
yorum Yap:
-
burda 1 milyon euro yazıyor tabata için
yorum Yap:
-
Lucas Biglia (onlibero) kesinlikle alınmalı aynı selçuk gibi ve daha iyi boyle ibr adam uçurur bizi
yorum Yap:
-
başkanın dünkü konuşamasında bu parayla dediğine göre paranın büyük bir bölümünü transfere yatıracakları kesin. bu takıma kim gelirse gelsin takım üst sıralarda oldukça yeni gelenler kolay adapte olur...
yorum Yap:
-
ben devre arasında transfer olsun istemiyorum ama olursada alınabilecek en iyi oyuncuları alacaklarına eminim.
yorum Yap:
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede yıldıray mutlu değil çünkü ben bu sene 90 dakika oynadığını çok görmedim hatta hiç görmedim
yorum Yap:
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Baba rahatlikla bir Program sunabilir yada Stand Up yapabilir.
Yürü Sadri Baba kim tutar seni.
Topuzu getir bize.
Bence Yildirayida alabiliriz. Su an Stuttgartda mutlu olmadigina inaniyorum.
yorum Yap:
-
colman yeterli degil oyunun her anında aktif değil tabata ise oyle degil her an forveti hazırlıyor gol pozisyonlarına
gokhan oyunu begenmiyorum top tutamıyorlar ileride uutla birlikte o yuzden fath tekke adamım başka forvet tanımam
yorum Yap:
-
Ama sorarsanız böyle oyun kurucu kim alınsın Atlarım uçağa giderim antepe sayarım parayı RODRİGO BARBOSA TABATA'yı alır gelirim zaten karadeniz gazetesinin haberine göre denizlispordan roberts ve antepten tabata gündemde varmış.
yorum Yap:
-
arkadaşlar diego nun fiyatı aşağı yukarı ne kadardır bide tabata nın fiyatı bilen varsa söyleyebilirmi?
yorum Yap:
-
ayrıca Başkanımız beni izleyin dediğine göre öyle bir transfer yapacak ki şu ana kadar yapmış olduğu bütün transferlerden daha çok ses getirecek sanırım
yorum Yap:
-
bu sezon bu takımımızda bu tranfer kurulu bu işi çok iyi yaptiği puan tablasunda belli ama eksik yanlarımız var yok degil. Ersun hocaya güveni sonsuz en takımın eksik yönlerine göre transferler yaptıracagına inancim sonsuz...
yorum Yap:
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer in eline 300 değil 500 bin dolar verip dünya turuna çıkartmalı bencesanmam bır daha guney amerıka turuna cıkılcagını
yorum Yap:
-
Sadri Baba rahatlikla bir Program sunabilir yada Stand Up yapabilir.
Yürü Sadri Baba kim tutar seni.
Topuzu getir bize.
Bence Yildirayida alabiliriz. Su an Stuttgartda mutlu olmadigina inaniyorum.
yorum Yap:
yorum Yap: