Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birtan Karaman
    yanıtladı
    Bakın fb-dinamo kiev maçını izleyin dinamo kievin forvet ve sag kanat oynayabilen bi adamı var ismael bongoura gineli yaşıda iyi bence yattara vasıtası ile alınmalı..!

yorum Yap:

• Bahadır Şimşek
    yanıtladı
    İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    leverkusenden barnetta genclerbirliginden engin baytar sivastan abdurahman kayseriden mehmet topuz bide olursa dagoberto brezilyadan bunlar bizi şampiyon yapar
    Leverkusen'den Barnetta, kesinlikle katılıyorum...

yorum Yap:

• selcuk
    yanıtladı
    İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhaba ,

Dün maçtan sonra başkanı dinledim . Söylediği şey Yattaradan gelen parayla ( 10.8 Milyon Euro ) 1 futbolcu alacağız . Babamla birbirimize baktık acaba doğru mu duyduk diye

Sanırım diğer oyuncu transferleri için zaten mütçe hazırlanmıştı .

Şimdi alınacak yaklaşık 11 Milyon Euro luk futbolcu kim ? Merakla bekliyorum

Babamdan teyid etmeme rağmen yalnış duyma payım azda olsa var arkdaşlar veya başkan öyle söylemek istememişte olabilir .

Sadece paylaşmak istedim .

Saygılarımla

bütün 11 milyon lan 1 oyuncuyu alacagiz demek istemedi ya
    o 11 milyonun bi kisminlan iste oyucu alinacak

bence özer le alex meschini yi alirsagik orta sahamiz türkiye liginin en iyi ortasahasina döner
    tek tezavantaj tek forvetle oynamaya mecbur kalacagiz

yorum Yap:

• Birtan Karaman
    yanıtladı
    Bence şuanlık ocay ayına kadar kilit lenmeli başlık daha takım yenı şuan diyoruz ki orta alanda ınanılmaz oyun kurucu eksıklıgı var e colman goruyoruz ama acıklama yaptı dedıkı yenı yerımde cok rahatım belkı devre arasına kadar bazı eksıkler gıderılıp eksıksız bır takım olacagız ama sag kanatta kı sorun gıdermı bılmem ama başlık şuan için inanılmaz derecede erken!

yorum Yap:

• brutalize
    yanıtladı
    ya şu konuyu acanı ve uzerinde tartısan renktasları anlayamıyorum daha 1 ay olmadı transfer sezonu kapanalı bir oyuncu sattık baslık acılmıs

bırakın simdi transferide eldeki oyunculara destek verip cosalım vallahi hayret yaww

yorum Yap:

Çalışıyor...
X