Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ARKADAŞLAR osasunada juanfran DİYE Bir adam var bilmiyorum izleyeniniz varmı süper bi kanat oyuncusu
-
Bu başlığın açılmasınıns ebebi şu. Başkan'a sorulan Yattara'yla ilgili soruya başkanın verdiği yanıt " Artık Yattara konusu kapandı. Yattara konuşulmayacak. Ocak'ta Trabzonspor'un transferleri konuşulacak" demesiyle oluşan bişey olsa gerek
yorum Yap:
-
Mesut Özil de iyi işler yapıyor aslındaİkna etmek zor olur biraz ama denemeye değer
yorum Yap:
-
Şener; Yattara konusunun da artık gündemden kalkmasını isteyerek, ''O konu artık bitti. Artık Trabzonspor'a bakıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde de bana bakın'' diye konuştu.
Başkanımız bişiler planlıyor yine, hayırlısı olsun..
yorum Yap:
-
Şuan için Türkiye'nin en iyi top yapan ortasaha (göbek) oyuncularına sahibiz.Şu takıma bir tane direk oynayabilecek bir tanede alternatif olabilecek açık oyuncusu gerek ilk planda.Lig sonuna kadar sağ beki Serkan,Tayfun ve Buğra'yla idare edebiliriz.
yorum Yap:
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu disi ama demeden gecemicem, avatar cok süperbenden erken davrandın. Alttaki yazıyla iyi gidiyo
yorum Yap:
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlardan birini alirsak 10 numara problemimiz kalmaz..
Alex Meschini veya Sejad Salihovic
yorum Yap:
-
bunlardan birini alirsak 10 numara problemimiz kalmaz..
Alex Meschini veya Sejad Salihovic
yorum Yap:
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeffe von Lemi Celik (Ehemaliger Spieler von Trabzonspor) der gleichzeitig der Spielerberater ist.
cevirebilecek olan varmı.?
yorum Yap:
-
Neffe von Lemi Celik (Ehemaliger Spieler von Trabzonspor) der gleichzeitig der Spielerberater ist.
cevirebilecek olan varmı.?
yorum Yap:
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün 11 milyon lan 1 oyuncuyu alacagiz demek istemedi ya
o 11 milyonun bi kisminlan iste oyucu alinacak
bence özer le alex meschini yi alirsagik orta sahamiz türkiye liginin en iyi ortasahasina döner
tek tezavantaj tek forvetle oynamaya mecbur kalacagizBunu düşüneceğinizi düşündüğüm için ayrıca yazma gereksinimini duymamıştım .
Bunun dışında zaten Ocak için ayrılan transfer bütçesine ve alınması düşünülen bölgelere göre planlar dahilinde takviye yapılacaktı . Yattaranın satılması ekstre bir durum .
Forum da bir Özer çılgınlığıAcaba kökeni Trabzon olmasa bu yetenekleriyle bu kadar ilgi çeker miydi ? Merak ediyorum . Şahsi kanaatim Barış ın yeteneklerinin üzerinde yeteneklere sahip olmadığı şeklinde . Belki bizi utandırır .
Bekleyelim ve görelim .
Hücumda 4-3-3 Savunmadan 4 - 5 - 1 olan bir takımında tek satraforun arkasında antalyaspor maçında görüldüki Isaac olacak gibi duruyor . Hucüm a verdiklerinin dışında savunma kısmınıda iyi yapıyor . Çalım atabiliyor ve süratli . Diğeri bence sol ayaklı olmalı ve Umut un yerinde oynamalı . Ersun Hocama güveniyorum .
Saygılarımla
yorum Yap:
yorum Yap: