Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslinda ben Onur'a güvenilmesi taraftariyim. Zafer Yelen ve iyi bir alternatif olacak bir forvet alip transferi kapatsak güzel olurdu. Alternatif forvet olarak Cangele her acidan cok iyi olurdu ama bilmem Kayseri birakirmi.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zafer Yelen hayirli olsun
      kesin bitti mi ki?
      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Ya bu onur çok abartılıyor.Son 2 veya 3 maçında çok iyi oynadı diye süper kaleci yapmayalım hemen.
        Ona bakarsanız jeff de bi ara çok iyiydi, tolga içinde arka arkaya 3 maç çok iyi oynadı demiştik.o da fos çıkınca millet kendi kadrosunu kurduğu başlıkta, kadrolara ahmet şahin konmuştu hatırlayın.
        Yani her kaleci iniş çıkış yaptı bizde bi tanesi bile devamını getirmedi.
        Kaleci şart bize
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslinda ben Onur'a güvenilmesi taraftariyim. Zafer Yelen ve iyi bir alternatif olacak bir forvet alip transferi kapatsak güzel olurdu. Alternatif forvet olarak Cangele her acidan cok iyi olurdu ama bilmem Kayseri birakirmi.
          bırakmaz, bu sene 2012 ye kadar uzattılar cangelenın sozlesmesını
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Cangele büyük takım oyuncusu değil.

Yorum

• yönetim son yaptıklarıyla imaj sorunu yaşamamalı olacaksa işi bitirmeli 600 sayfa aynı lafı bize konuşturmaları bizi üzüyor eskiyi hatırlatıyor. başkana ve yönetime yaptıkları için teşekkür ettik elimizden gelen katkıyı sağladık lütfen onlarda bizi strese sokacak davranışlardan uzak dursunlar.
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya bu onur çok abartılıyor.Son 2 veya 3 maçında çok iyi oynadı diye süper kaleci yapmayalım hemen.
                Ona bakarsanız jeff de bi ara çok iyiydi, tolga içinde arka arkaya 3 maç çok iyi oynadı demiştik.o da fos çıkınca millet kendi kadrosunu kurduğu başlıkta, kadrolara ahmet şahin konmuştu hatırlayın.
                Kaleci şart bize
                zaten lig boyunca 4-5 maç oynadı.ben onura güvenilmesinden yanayım.
                bi kaç seneye kalmaz milli takımın da kalesine geçeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten lig boyunca 4-5 maç oynadı.ben onura güvenilmesinden yanayım.
                  bi kaç seneye kalmaz milli takımın da kalesine geçeceğini düşünüyorum.
                  katılıyorum
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Tahir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetim son yaptıklarıyla imaj sorunu yaşamamalı olacaksa işi bitirmeli 600 sayfa aynı lafı bize konuşturmaları bizi üzüyor eskiyi hatırlatıyor. başkana ve yönetime yaptıkları için teşekkür ettik elimizden gelen katkıyı sağladık lütfen onlarda bizi strese sokacak davranışlardan uzak dursunlar.
                    katılıyorum.transferi kapattık açıklaması yapsalar bundan daha iyi olur bence.
                    ben kendi adıma üzülmem şahsen.ama böyle eskiyi hatırlatmaları hiç hoşuma gitmiyor.olumlu ya da olumsuz sonuçlanmalı artık transferler.

Yorum

• Bir tane daha adam getirecekler ama hakikaten çok uzadı.

Yorum

Ya bu onur çok abartılıyor.Son 2 veya 3 maçında çok iyi oynadı diye süper kaleci yapmayalım hemen.
                        Kaleci şart bize

Onur kaç yıldır Türk futbolunun en yetenekli genç kalecilerinden gösteriliyor.

Bunun en büyük delili fm 2006 oynayanlar baksınlar özelliklerini nasıl yapmışlar. Fm kolay kolay yanılmaz.

Jeff bize sadece deplasmanda osasuna maçında kaleci olduğunu gösterdi diğer oynadığı maçlarda mesleğinin kalecilik olduğunun pek farkına varamadık.

Ahmet şahin zamanının başkanının torpillisiydi yoksa yetenek filan hak getire.

Tolga ya gelince. Benim kendisinde büyük umutlarım vardı. Verilen tüm şansları kullanamadı. Kendisini geliştiremedi ve sanırım yakın bir gelecekte onurun yedeği olacaktır.

Gençlere güvenelim. Onlara taraftar olarak çalışma aizmlerini arttırmaları konusunda destekleyici güç olalım. Bu gençler bize şampiyonluğu getirecekler. Onlar bizim gözbebeğimiz gibi olmalı. Onları kırmayalım dökmeyelim...

Yorum

Kaleci şart bize
                          Ben Tolga'nın da ilk derbi maçını hatırlıyorum,Onur'un da.

O yüzden görmek için otorite olmaya gerek yok.Bundan önceki kalecilerimizin seviyesinin ve şuan ki durumunun iç açıcı olmaması,Onur'unda kötü olacağı anlamına gelmez

Yorum

• İlk olarak Tahir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetim son yaptıklarıyla imaj sorunu yaşamamalı olacaksa işi bitirmeli 600 sayfa aynı lafı bize konuşturmaları bizi üzüyor eskiyi hatırlatıyor. başkana ve yönetime yaptıkları için teşekkür ettik elimizden gelen katkıyı sağladık lütfen onlarda bizi strese sokacak davranışlardan uzak dursunlar.
                            Şimdi bu mesajdan ne anlamalı? Farzedelim ki bir yönetici bu mesajı okudu ne anlaması lazım ; Ne stresi, ne istiyorsunuz? Sizi ne memnun eder ? Hangi davranışları sizi strese sokabilir? Uzak durmaları gereken ned,r? B u mesaj üstü örtülü bir tehditmidir? Teşekkür ettik o halde teşekküre layık olun ayağınızı denk alın öylemi...Vallahi ben yönetici olsam ve bu mesajı okusam alın başınıza çalın kulübünüzü derim...Biraz insaf yahu biraz insaf...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              katılıyorum.transferi kapattık açıklaması yapsalar bundan daha iyi olur bence.
                              ben kendi adıma üzülmem şahsen.ama böyle eskiyi hatırlatmaları hiç hoşuma gitmiyor.olumlu ya da olumsuz sonuçlanmalı artık transferler.
                              Neymiş size eskiyi hatırlatan davranışlar. Sizin davranışlarınız bana hiç eskiyi hatırlatmıyor mesela. Yahu bu taraftar profili yoktu eskiden nerden çıktı bu sabırsız,bastır parayı al hemen al bekleme diyen taraftar diye merak ediyorum.
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neymiş size eskiyi hatırlatan davranışlar. Sizin davranışlarınız bana hiç eskiyi hatırlatmıyor mesela. Yahu bu taraftar profili yoktu eskiden nerden çıktı bu sabırsız,bastır parayı al hemen al bekleme diyen taraftar diye merak ediyorum.
                                bastır parayı al meselesi değil.
                                olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlandırılmalı diyorum.
                                hem beklemek bize çok şey kazandıracaksa uzun zamandır bekliyoruz zaten
                                gene de bekleriz.benim anlatmak istediğim yönetimin şu ana kadarki başarılı performansı gölgelenmesin.bu kadar iyi transferlerden sonra artık kimse alınmasa da artık sorun değil yani.sizin kadar biz de takımımızı düşünüyoruz merak etmeyin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X