Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim bildigim 21 yasina kadar fifa ya bildirme hakkin var
    21 yasina girdinmi a milli b milli ümit milli, u23, u21 önemsiz o ülkenin milli oyuncusuzun
    a milli takimda 15 yasinda olsan bile saaten o ülkeye baglaniyorsun
    ve tabiiki 21 yasindan önce bi ülke icin yazili bi aciklama yaparsan yine o ülkeye baglaniyorsun fifa tarafindan
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2007/2008 statüsü

d) Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış olduğu ilk müracaat tarihinden itibaren, ancak beş yıl sonra Türk sıfatı ile oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil dönemi başından itibaren Türk statüsünde sayılmasına

Böyle bir madde var.

İstisnai durum olarak,

Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunma maddesi işletilirse 5 yıllık süre dikkate alınmıyor.

- Bebbe'de Kamerun milli takımında oynadığı için Yerli statüsünü kaybetti
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4-1-4-1 şeklinde oynarsak şaşırmam elimizde 2 forvet var hesaplı kullanmak isteyebilir hoca

--------------------slva---------------------
        serkan--------giray-------antzas--------cale
        ---------------ceyhun gülselam-------------
        yattara------selçuk-------zafer-------colman
        ----------------gökhan ünal----------------

bayağı sağlam görünüyor bu şekilde deplasmanda büyük olasılık böyle oynarız kendi sahamızda ceyhunu yedek soyundurup çift forvet başlayabiliriz defans kurugusuyla fazla oynamadan ileride istenilen kombinasyonlar yapılabilir
        güsel kadro hüseyinin olmadıgı her kadro güseldir bence aslında barısıda sıkıstırılabilir bu takıma antzası da unutun artık
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak mstfaqaoqLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ßu işLer hasanLa,erenLe,abdüLaziz'le oLucak iş değiL.
          Bu işler Eren'le Abdulaziz ile Buğra ile olacak işler .

Biz burda ne kadar anlatsak boş . Kimi insanlar bu takıma bir Aimar Yıldıray gelince sınıf atlayacağını düşünüyor .

Bir oyuncu takım etmez , bu futbolcu arkadaşlarımız ne kadar başarılı olursa Trabzonda o kadar başarılı olacaktır . Bireylere takılıyoruz , oyuncuların niteliklerini değerlendirip kollektif olarak nereye gelebileceklerini es geçiyoruz .

Takımın eksiği nedir ? sol kulvarda sıfıra inebilen kesme ortalar açabilen birimi , defans bloğunda topu ortasahaya ve kanat oyuncularına isabetli paslarla aktarabilen , kontratak futboluna yatkın bir stoper mi ? sağ tarafta Cale kadar defansif yönü kuvvetli , Yattara'nın defansif sorumluluklarını kısmen üstlenebilecek bir futbolcu mu ? Olayı böyle tartışalım .

Çoğu arkadaş Aimar gelsin , Figo gelsin diyor . Bunuda prestij kazanırız şeklinde açıklıyor . Avrupa'da prestij kazanmak ne yazıkki bu değil . Öyle olsaydı Katar oldukça prestijli bir lig haline gelmişti .

Doğrudan gidip 10m€ harcayıp yıllarını İspanyada İngilterede geçirmiş yıldız almak bu işin son halkası . Bizim oraya gelmemize biraz daha var .

Önce bir takımı kuralım .

İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya 2 forvetle lig mi biter? hatta 2 de değil 1,5. bi tam bi umut. mutlaka alternatif düşünülmeli, ergin demeyin sakın, onu inşaata versinler..
          Umut bu ligin en iyi 4-5 forvetinden biri . Doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz , fakat oyuncuları küçük düşürücü açıklamalar Trabzon taraftarına yakışmaz .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.06.2008, 18:35.

Yorum

• Renkdaslarım Nuri Şahini alamayan Besiktaş almak icin ugrasdıgımız Zafer Yelenin pesine düsmüs ama Ersun Yanalında ısrarla istedigi Zafer Yelenle anlasmanın verdigi rahatlıkla Trabzonsporumuzun aktif yöneticisi Mahmut Aksu isi bitirmeye cok yakın ayrıca kaleci Slyva ve Fatihe imza töreni yapılacak haftaya
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renkdaslarım Nuri Şahini alamayan Besiktaş almak icin ugrasdıgımız Zafer Yelenin pesine düsmüs ama Ersun Yanalında ısrarla istedigi Zafer Yelenle anlasmanın verdigi rahatlıkla Trabzonsporumuzun aktif yöneticisi Mahmut Aksu isi bitirmeye cok yakın ayrıca kaleci Slyva ve Fatihe imza töreni yapılacak haftaya
              bu beşiktaş ta kaşınmaya başladı kime el atsak oda el atmaya çalışıyo
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• hala orta sahaya oyun kurucu yıldız alnımadı beklıyorum umarım beklıyoruzdur

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu işler Eren'le Abdulaziz ile Buğra ile olacak işler .

Biz burda ne kadar anlatsak boş . Kimi insanlar bu takıma bir Aimar Yıldıray gelince sınıf atlayacağını düşünüyor .

Bir oyuncu takım etmez , bu futbolcu arkadaşlarımız ne kadar başarılı olursa Trabzonda o kadar başarılı olacaktır . Bireylere takılıyoruz , oyuncuların niteliklerini değerlendirip kollektif olarak nereye gelebileceklerini es geçiyoruz .

Takımın eksiği nedir ? sol kulvarda sıfıra inebilen kesme ortalar açabilen birimi , defans bloğunda topu ortasahaya ve kanat oyuncularına isabetli paslarla aktarabilen , kontratak futboluna yatkın bir stoper mi ? sağ tarafta Cale kadar defansif yönü kuvvetli , Yattara'nın defansif sorumluluklarını kısmen üstlenebilecek bir futbolcu mu ? Olayı böyle tartışalım
                  Çoğu arkadaş Aimar gelsin , Figo gelsin diyor . Bunuda prestij kazanırız şeklinde açıklıyor . Avrupa'da prestij kazanmak ne yazıkki bu değil . Öyle olsaydı Katar oldukça prestijli bir lig haline gelmişti .

Doğrudan gidip 10m€ harcayıp yıllarını İspanyada İngilterede geçirmiş yıldız almak bu işin son halkası . Bizim oraya gelmemize biraz daha var .

Önce bir takımı kuralım .

Umut bu ligin en iyi 4-5 forvetinden biri . Doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz , fakat oyuncuları küçük düşürücü açıklamalar Trabzon taraftarına yakışmaz .
                  noktasında virgülüne kadar her söyledigine katılıyorum abi senin anlattıklarından sonra benim birsey söylememe gerek kalmadı ben ergine güveniyorum ama takımda kalmasından yanayım umutu neden begenmezler anlamam adam gecen sene tek basına 15 gol attı yanında 2. bi forvet yoktu 2 defansla 90 dakika hep o savastı umuta haksızlık yapmayın arkadaslar
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şakaydı abicim, umut'un bize olan katkısı küçümsenemez tabi ama ben şahsi kanaatimce çok üst düzey bir forvet olduğunu düşünmüyorum. mesela gökhan - mehmet yıldız ikilisini dünden tercih ederim umut - gökhan ikilisine. ama takımda kalmasını isterim, canını dişine takıp oynayan bir oyuncu. karakteride son derece düzgün.. ama sağlam bir alternatifi olmalı bu sezon..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Zafer Yelen ve Engin Baytarı alırsak mükemmel bir takım oluruz özellikle Zafer Yelen 10 numara sorununu önümüzdeki 10 yıl çözecektir ayrıca ilk defa takımla birlikte kamp dönemi geçirecek Barış Memiş'ten de çok şey bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zafer Yelen ve Engin Baytarı alırsak mükemmel bir takım oluruz özellikle Zafer Yelen 10 numara sorununu önümüzdeki 10 yıl çözecektir ayrıca ilk defa takımla birlikte kamp dönemi geçirecek Barış Memiş'ten de çok şey bekliyorum.
                        engin baytarı çok iyi izleyen bi arkadaş varsa bize onunla alakalı bilgi verebilirmi ben şahsen hakkında o kadar iyi şey duymadım

Yorum

• hayırlısı neyse o olsun

Yorum

• geçmis sayfalarda arkadaşlar yazmış gecede Başkanımızın söylediklerini.
                            bende dinledim,Başkanımız kaleci işinide hallettikten sonra transferi kapayacaklarını belirtti.yıldız oyuncu alıp almayacaklarını sordular o da:zaten 2-3 tane yıldız aldık diğer yıldızlarda Trabzonsporun yapacağı bir kaç maç sonra ortaya çıkacağını, 10 numara konusundada;10 numarayı umut'tan alıp selçuğa giydireceklerini esprili bir şekilde söyledi.
                            ayrıca Mahmut Aksu'ya Eren derdiyok'la ilgili soru soruldu Aksu da;eğer biz eren i isteseydik kesinlikle alırdık biz eren le görüşmedik kulübüyle görüştük ve 2.1 milyonE verdik ancak 3 veya 3,5 verseydik kesinlikle alabilirdik birde erren söyledimi söylemedimi bilmiyorum ama bir iki laf etmiş bundan sonrada iyice vazgeçtik.bunları bu kadar çok transfer yaptık diye söylemiyorum eğer isteseydik alırdık...
                            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şakaydı abicim, umut'un bize olan katkısı küçümsenemez tabi ama ben şahsi kanaatimce çok üst düzey bir forvet olduğunu düşünmüyorum. mesela gökhan - mehmet yıldız ikilisini dünden tercih ederim umut - gökhan ikilisine. ama takımda kalmasını isterim, canını dişine takıp oynayan bir oyuncu. karakteride son derece düzgün.. ama sağlam bir alternatifi olmalı bu sezon..
                              Neden ?

Umut'un zayıf özellikleri nelerdir ?

Umut'un zayıf yönleri bu ligde hangi santraforda çok iyidir ?

Umut bir Kayseri'de Sivas'ta olsaydı ne yapardı ?

Yorum

• umutun son vuruşlarında eksikleri var...birde kafa toplarını geliştirmesi gerekiyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X