Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon iki süper Lejyoner getiriyor

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi

Zafere doğru

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Zafer Yelen'de de mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir ilgilendikleri 22 yaşındaki gurbetçi oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan bordo-mavili yöneticiler, geçen sezon Bundesliga'ya veda eden kulübü Hansa Rostock'u ikna etmeye çalışıyor. Transferin 1-2 gün içinde bitebileceği belirtiliyor.

ROSTOCK'UN ELMASI
    Ümit Milli Takımımızda da forma giyen Zafer, beyin görevini üstlendiği Hansa Rostock'un en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Almanya'da 'Rostock'un elması' olarak anılan genç yıldız, ortada oynamasına rağmen 20 maçta 1 gol attığı geçen sezon dışında genelde takımın en skorer isimleri arasında yer alarak dikkat çekti.

Kaynak: Fotomac
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Elde kaldılar

Trabzonspor'un satış listesine koyduğu kaleci Jefferson ve Jabi'ye henüz talip çıkmadı. 2 oyuncuyu bir an önce göndermeye çalışan bordo-mavili yönetimin, gelecek tüm teklifleri hemen değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fatih gün sayıyor
        Hamburg'lu oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldı.

KULÜBÜ DE ONAY VERDİ
        Trabzonspor, listesindeki gurbetçi oyunculardan Fatih Altundağ'ın transferinde mutlu sona ulaştı. Hamburg'un 4'üncü Bölgesel Lig'deki takımında forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusunun ardından kulübü ile de el sıkışan bordo-mavili yöneticiler, imzaların birkaç gün içinde atılacağını dile getirdiler.

SOLDA GÖREV YAPIYOR
        Alternatifli bir kadro oluşturmak istediklerini belirten yönetici Mahmut Aksu, "Fatih de kadroda görmek istediğimiz oyunculardan biriydi. Trabzonspor'a gelecek vadeden bir oyuncu kazandırdık" dedi. Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 1.78 boyundaki Fatih Altundağ, savunmanın solunda görev yapıyor.

FATİH ALTUNDAĞ KiMDiR?
        Doğum Tarihi: 12 Şubat 1988
        Doğum Yeri: Almanya
        Boyu: 1.78 metre
        Kilosu: 72 kilo
        Kulübü: Hamburg SV ll
        Mevki: Savunma

Yorum

• Sylva'da sorun yok

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu: Sylva milli takımda olduğu için biraz uzadı. Ancak menajeri ile el sıkıştık. Kendisini imzaya bekliyoruz.

Trabzonspor yönetimi, prensip anlaşmasına varılan Senegalli kaleci Tony Sylva'da sorun olduğu yolundaki haberleri yalanladı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu "Kendisi milli takımda olduğu için menajeriyle görüştük ve el sıkıştık. En ufak bir pürüz bile yok" diye konuştu.

Senegalli oyuncunun imza atmak için, yarın Türkiye'ye geleceğini belirten

Hacısalihoğlu, "Bu transfere bitti gözüyle bakıyoruz" dedi. Bu arada bordo-mavililerin B planında yer alan İsviçre Milli Takımı'nın kalecisi Zuberbuehler, Portekiz'i 2-0 yendikleri maçta yıldızlaştı

Yorum

• Katarlılar kaptı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda görmeyi çok istediği oyunculardan biri olan Brezilyalı Fernandaou, Katar ekibi Al Graffa'ya imza attı. Bordo-mavili yöneticilerin aylar süren çabalarına rağmen sambacının Katar'ı tercih etmesi Trabzon'da hayretle karşılandı. Genelde yaşı ilerleyen futbolcuların tercihi olan Katar, bu kez 29 yaşında bir Brezilyalıya

ev sahipliği yapacak

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Fatih hocayı seviyorum
              Kızı Zeynep'in, Chicago Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katılan başkan Sadri Şener, Türkiye'ye döndü. Şener, havaalanında "Milli Takım ile gururlandık. Hırvatları da yeneriz. Fatih hocayı seviyorum, takdir ediyor ve başarılı buluyorum" dedi.

Kombinede rekor çıkış
              Trabzonspor, İstanbul'da da kombine kart satışlarına başladı. Kartal'daki Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde satılmaya başlayan kombinelere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Kombine satışları 6 bin 600 rakamını aştı, rekora koşuyor.

Ayın golü Barış'ın
              Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda nisan ayını Barış Memiş'in golü kazandı. Barış'ın ligin 29. haftasında Denizlispor'a attığı ikinci gol 1119 oy aldı. Bu maçta Umut'un attığı ilk gol 257 oyla ikinci sırada yer aldı.

Formalı destek
              Taraftar sitesi Avniaker.net tüm taraftarları kulübe destek olmaya çağırdı. TS Clup'tan 120 adet forma satın alan site yöneticileri "Takıma katkıda bulunmak istedik. Bu davranışımız herkese örnek olmalı" dediler.

Yorum

• Trabzonspor durmuyor
                17 Haziran 2008 Bordo mavililer, 3 futbolcuyla daha anlaşmak üzere. Kaleci Sylva ile gurbetçi Zafer Yelen ve Fatih Altundağ’da sorun olmadığı açıklandı.

16 futbolcuya imza attırarak kadrosunu baştan aşağı yenileyen Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Bordo mavililerin 3 oyuncuyu daha renklerine katmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Mali sayman Mahmut Aksu, "Senegalli kaleci Tony Sylva’da sorun yok. Kulübünden bonservisini almak için bir görüşme yapılacak. Gurbetçi Zafer Yelen için de temaslarımız sürüyor. Bonservisi Hamburg’da bulunan gurbetçi Fatih Altundağ’ı da transfer ettik" dedi.

Talipleri çıkmadı

Trabzonspor Yönetimi’nin satış listesine koyduğu Brezilyalı kaleci Jefferson ve Gineli Jabi’ye henüz resmi bir talibin çıkmadığı bildirildi. İki futbolcuyu bir an önce elinden çıkarmak isteyen yönetimin gelecek olan teklifleri hemen değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Öte yandan yönetim, taraftarın yoğun ilgisi üzerine İstanbul’da da kombine kart satışlarına başladı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum

• 61 atağı
                  16 Haziran 2008 Takımdaki Trabzonlu futbolcu sayısını artırmak için çaba harcayan bordo mavili yönetim, G.Saraylı Serkan ve Sivassporlu Abdurrahman için nabız yokladı.

TRABZONSPORda yönetim, bir taraftan prensipte anlaşmaya varılan Senegalli kaleci Tony Sylva’nın menajeri ile olan sorununu gidermeye çalışırken, bir taraftan da yurt içindeki 61 numaralı futbolculara göz dikti.

Bordo mavili takımdaki Trabzonlu futbolcu sayısını artırmak için yapılan bu transfer atağında ilk olarak gündeme Sivasspor’un başarılı sağbeki Abdurrahman ve G.Saray’ın genç yıldızı Serkan Çalık geldi. Bu futbolcular için kulüplerinin nabzını yoklayan kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulunun ilk girişimlerinin sonuçsuz kaldığı öğrenilirken, her iki futbolcunun transferi için imkanların zorlanacağı belirtildi.

Zafer Yelen atağı

Almanya’da da gurbetçi futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadroda görmek istediği Hansa Rostock’un 22 yaşındaki 10 numarası Zafer Yelen için temaslar sürüyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 2010 yılında sona erecek olan futbolcu için bonservis bedeli konusunda görüşmeler yapan genel sayman Mahmut Aksu’nun, futbolcuyu da Trabzon’a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi

Kaynak: Hürriyet

Yorum

• 19 bin üye nerede?
                    16 Haziran 2008 / 13:52
                    Şener, kombine bilet satışında taraftarın görevini yaptığını dile getirirken, üyelerin tümünün aynı duyarlılıkta hareket etmediğinden yakındı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kombine bilet konusunda yaptıkları çağrıya taraftarların uyduğunu ve üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını dile getirirken, üyelerin tümünün aynı duyarlılıkta hareket etmediğinden yakındı.

Şener, “Kulüpte 19 binin üzerinde üye bulunuyor. Üyeler kulübün tüm faaliyetlerine katılan, ekonomik olarak destek veren, organizasyonlarında aktif görev üslenen ve kendiliğinden kulübe destek olanlardır. En azından böyle olmalıdır. Üyeler, kulübün resmi ürünlerinden azami ölçüde almalıdır, aidatını ödemelidir. Maçlarına gitmeli, takımına sonuna kadar destek vermelidir. Üyeler aynı zamanda kombine bilet kuyruğuna girmelidir” dedi.

Şener, “Bugün Fenerbahçe'nin kombine bilet fiyatları bizim 5 katımız. Ama 30 bine yakın kombine sattılar. Galatasaray nerdeyse stadın tümüyle kombine olarak satıyor. Beşiktaş da kombine de rakipleriyle yarışıyor. Biz büyük bir borç içinde aldığımız kulübümüzde taraftarlarımızın gururunu okşayacak transferlere imza atmaya çalıştık. Üyelerimi,z ve taraftarlarımız adına bu kulübü yönetiyoruz. Tabi ki hem ürün satışında, hem de kombine rakamında geçen sezonlardan daha iyi durumdayız. Fakat çok daha iyisini bekliyoruz. Ben şuna inanıyorum ki eğer kombine de 20 bin rakamına ulaşırsak, Türkiye'nin en büyük kulübü olduğumuzu da ortaya koymuş oluruz. Bu kulübe gönül veren başta üyelerimiz olmak üzere tüm taraftarlarımızı hem kombine alımında, hem de resmi ürünlerimize talepte yeni bir taarruz başlatmalarını istiyoruz ve bekliyoruz. Onların bu büyük ilgisi, bizi daha da şevklendirecek, sahada mücadele eden futbolcularımızı da coşturacaktır” şeklinde konuştu.

Haber61.net köşe yazarlarından Tanju Akıncıoğlu da bu konu ile ilgili olarak, iki gün önce, Trabzonspor Kulübünün 19.500 üyesi olmasın rağmen, kombine satışının 5 bin 680'de olmasına anlam veremediğini belirtmişti.

İşte Tanju Akıncıoğlu'nun köşe yazısı

Başkan futbolcu al, 12 tane aldın ama yetmez 10 numara lazım.
                    Sağ tarafa da adam lazım.
                    Hani sol tarafa da olsa hiç fena olmaz.
                    Aman ha kaleyi ihmal etmeyelim, ya başkan kaleye de iyi bir kaleci alalım.
                    Ya başkanım Aimar"ı da alsak harika olacak.
                    Yıldıray transferi ne durumda başkanım, oluru var mı?
                    Başkanım, şu Hırvat futbolcu bu hafta biter mi?
                    Başkanım Avni Aker"i öyle bir stadyum yap ki, gelen takımlar o ambiyanstan etkilensin elleri ayakları tutuşsun.
                    Ya sahi başkanım şu reklam panolarını da değiştir, bunlar bize yakışmıyor. şöyle malum stadyumdaki gibi yanarlı dönerli olsun.
                    Bekliyoruz , hep bekliyoruz 4 aylık yönetimden 4 yılda yapılması gereken icraatları bekliyoruz .
                    Peki biz ne yapıyoruz..
                    Kombinelere hücum ediyoruz,
                    Ts Club lara hücum ediyoruz daha ne yapacağız.
                    Hücum ettik, sıralar oluşturduk, izdiham oldu da ne oldu. Kaç kombine sattık.
                    Haber61.net"in haberinden öğrendiğim kadarı ile 12 Haziran itibarı ile 5680
                    Kaç kombine satılması hedefleniyor.
                    15 bin.
                    Eee bu kulübün kaç üyesi var?
                    Bildiğim kadarı ile 19.500 civarı.
                    Dur orada dur.
                    üye kayıtlarının durdurulması yetmez.
                    Mevcut üyelerin teker teker yeniden gözden geçirilmesi gerekir.
                    Benim kulübümün 19.500 üyesi varsa ve bu yoğun kombine satış kampanyasında hala 5680 kombine satmışsa, yazık hem de çok yazık.
                    Babalara en iyi hediye Trabzonspor formasıdır
                    Haydi çocuklar, haydi gençler Babalar günü geldi. Babalarımıza hediye alalım.
                    TS Club lara koşalım, babamıza hediyemiz Trabzonspor forması olsun.
                    Maçlara giderken sizde, babanızda formalarınızla gidin.
                    Bordo-Mavi renkleri gururla taşıyın,

Takımınızın geçmişi ile övünerek, geleceğe umutla bakarak

Yorum

• Başkan Şener'in mutlu günü
                      16 Haziran 2008 / 14:46
                      Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Amerika'da Chicago Üniversitesi'nde hukuk masterı yapan kızı Zeynep Şener'in mezuniyeti törenine katıldı.

Chicago Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan kızı Zeynep'in mezuniyet törenine katılan Sadri Şener, burada bir hafta tatil yaparak dinlendikten sonra öğle saatlerinde Türkiye'ye döndü.

Havalimanında Türkiye'nin başarısını değerlendiren Şener, "Hırvatları da yenip turnuvada çok daha yukarılara tırmanacağız. Fatih hocayı seviyorum, takdir ediyorum ve başarılı buluyorum" dedi.

Kaynak:

Heyt bea. Baskanim gelmis. Transferler yine patlar artik

Yorum

• Sami TS kampına katılacak
                        16 Haziran 2008 / 12:46
                        Sami Büyüktopaç'ın transferinde herhangi bir sorunun bulunmadığı belirtildi.

Trabzonspor'un daha önce Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından anlaşmaya vardığı Sami Büyüktopaç'ın transferinde herhangi bir sorunun bulunmadığı belirtildi.

İmza töreni yapılmayan Sami ile birlikte anlaşılan futbolcu sayısı 17'ye çıkarken bu futbolcunun Gerede'de yapılacak kampa katılacağı belirtildi.

Kaynak: haber61

Yorum

• Rukavina’da indirim
                          16 Haziran 2008 / 12:28
                          Rukavına'yı izleyip beğenmeyen Serdar Bali, Trabzonspor'a 3 milyon Euro para kazandırdı. Hırvat kulübü gerçek fiyata indi.

Rukavına'yı izleyip beğenmeyen Serdar Bali, Trabzonspor'a 3 milyon Euro para kazandırdı. Hırvat kulübü gerçek fiyata indi.

RUKAVİNA 1,5 MİLYON EURO
                          Trazonspor'un transfer listesinde bulunan birçok kişinin izleyip beğendiği Hırvat futbolcu Rukavına'yı son maçta Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Trabzonspor eski futbolcular derneği başkanı Serdar Bali ile bir kez daha izlenen Hırvat futbolcunun son maçında oynadığı futbol Serdar Bali tarafından beğenilmeyince bu oyuncunun transferi askıya alınmıştı.
                          Ayrıca Hırvat kulübü Rukavina için Trabzonspor kulübünden daha önce yüksek bonservis bedeli istemişti. Bu transferden vazgeçen bordo- mavili yöneticilere bu kez Hırvat kulübü görüşme talebinde bulundu. Hajduk Splitli yöneticiler bu futbolcu için daha önce 4 milyon 500 bin euro'dan kapı açarken son olarak 3 milyon 250 bin euroya kadar inmişlerdi. Ancak Bordo Mavili yönetim bu bedelide yüksek bularak transferi askıya almıştı. Bu futbolcuyu son olarak izleyen Serdar Bali Başkan Sadri Şener'e “ Rukavına'nın oynadığı futbolu beğenmedim. Trabzonspor'a faydalı olamaz. Ayrıca fiyatı çok yüksek bu para ona verilmez” diyerek iyi bir strateji uygulayarak Hırvat kulübünü dize getirdi

BALİ “BEĞENMEDİ FİYATI AŞAĞIYA İNDİ”
                          Hırvat futbolcu Rukavinayı izleyen teknik adamları olumlu rapor verirken Hırvat kulübüyle yapılan pazarlıklar sonucu Ante Rukavına'nın bonservis bedelini en son olarak 3 milyon 250 bin Euroya indirildi.

Başkan Şener ve teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte özel uçakla Hırvatistan'a giden Bali bir kez izlemesi sonucunda Rukavina hakkında başkan Şener'e kararını bildirmesi üzerine bu oyuncunun transferi askıya alındı Bunun üzerine harekete geçen Hırvat kulübü Rukavına nın bonservis bedelini gerçek rakam olan 1,5 milyon Euroya çekerek Trabzonspor'un kapısını aşındırmaya başlardı.

Hırvat yöneticiler her gün Bordo- Mavili kulübü telefonla arayarak gelin görüşelim haberini yollamaya devam ediyor. Evet işte gerçek Trabzonsporluluk bu, Serdar Bali'nin beğenmeyip aldırmadığı Rukavına için Trabzonspor'un parası havaya uçmaktan son anda kurtuldu.

HIRVAT KULÜBÜ YOLA GELDİ
                          Bali'nin stratejisi tutarken Hırvat kulübüde yola geldi. Hajduk Split kulübü talibi çıkmayan Rukavına'nın bonservis bedelinin 1,5 milyon euroya indirdi. Hırvatlar Trabzonspor kulübüne haber göndererek Rukavina için Pazarlığa hazır olduklarını ilettiler. Daha önce 4 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli belirleyen Hajduk Splitli yetkililer Serdar Bali'nin stratejisi nedeniyle 1milyon 500 bin Euroya inerken, Bali stratejisi ile Trabzonspor'un 3 milyon Euro'luk bir para kaybı yaşamasını engelledi.

Kaynak:

Yorum

• Trabzon Toni Sylva'ya kavuşuyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fransa'nın Lille takımının Senegalli kalecisi Tony Sylva'nın transferinde şimdilik bir sorun bulunmadığını ve bu transferin bu hafta içinde olumlu sonuçlanacağını düşündüklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, ülkesinin milli takım kampında bulunan Sylva'nın bugün ya da yarın Fransa'ya döneceğini belirterek, "Menajeriyle şartlar konusunda görüşmüştük. Kendisine de iletildi. Şimdilik bir sorun bulunmuyor. Bu hafta içinde bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi.

Kulüplerde transferin bitmeyeceğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Ama bu şartlara ve gelişmelere göre değişir. Şu anda kalecinin haricinde özellikle almak istediğimiz bir mevkide yok, oyuncu da yok" diye konuştu.
                            Hacısalihoğlu, Yunanistan Milli Takım forması giyen Antzas'ın transferinin ise bu oyuncunun bonservis sorununu halletmesi halinde gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.
                            SAMİ, KAMPA KATILACAK
                            Trabzonspor'un daha önce Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından anlaşmaya vardığı Sami Büyüktopaç'ın transferinde herhangi bir sorunun bulunmadığı belirtildi. İmza töreni yapılmayan Sami ile birlikte anlaşılan futbolcu sayısı 17'ye çıkarken bu futbolcunun Gerede'de yapılacak kampa katılacağı belirtildi. Bu arada, Trabzonspor'da kombine bilet satışlarının 6 bin 600'ü geçtiği ve bugün 13.00'den itibaren İstanbul Kartal'daki Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de satışlara başlanacağı kaydedildi.

Yorum

• Haberlerin yogunluguna bakarsak, Sylva, Zafer ve Fatih gelecek.

Anlasdigimiz Oyuncu sayisi 20 olacak!

Artik birkac Kazmadan kurtulma zamani geldi.

Su genclerden 2 - 3 Tane Takima kazandirirsak Süper olacak!

Yorum

• Trabzonspor'a Yunan stoper!
                                Transferin flaş takımı Trabzonspor, stoper mevkii ne bir takviye daha yapıyor. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre EURO 2008'de Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Paraskevas Antzas ile anlaşan bordo-mavili kulüp, Olimpiyakos'un da bonservisinde indirime gitmesi durumunda bu transferi bitirecek.

16.06.2008
                                Kaynak: Sporx.com
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Yükleniyor...
                                X