Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recoba'nin sol ayagini ben hic bir futbolcuda görmedim. Aimar'in zeki futbol oynayisina hayranim. Ama bu bir gercek.....bunlar Trabzonspora gelmez. Ve kesinlikle yönetimin ve özellikle Ersun Yanal'in gündeminde yoklar. Bana kalirsa,Ersun Hoca zaten 10 numarasiz oynayacak. Öyle olsaydi Ceyhun Eris'i sezon sonuna kadar birakib gönderirdi. Hayal edelim ama pek asiriyada gitmeyelim. Bunlardan daha düsük futbolcu alirsak,hayal kirikligina urariz

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atay Aktuğ döneminde yattaranın ücretinde iyileştirme durumlarını anımsayanlar beni çok iyi anlayacaklardır. neyse konu amacından sapıyor. eski defterleri açmaya gerek yok...
      Yattara'nın o dönem iyileştirme yapılmasının istenmesinin sebebi zaten DENGE'yi kurmaya çalışmaktı...

Hüseyin bile yattaradan daha fazla para alıyordu... Bu muydu denge ?
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• transfer bekliyoruz inatla saatlerimiz 02:32
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Recoba'nin sol ayagini ben hic bir futbolcuda görmedim. Aimar'in zeki futbol oynayisina hayranim. Ama bu bir gercek.....bunlar Trabzonspora gelmez. Ve kesinlikle yönetimin ve özellikle Ersun Yanal'in gündeminde yoklar. Bana kalirsa,Ersun Hoca zaten 10 numarasiz oynayacak. Öyle olsaydi Ceyhun Eris'i sezon sonuna kadar birakib gönderirdi. Hayal edelim ama pek asiriyada gitmeyelim. Bunlardan daha düsük futbolcu alirsak,hayal kirikligina urariz
          Futbolcu yorumlarınıza katılıyorum.

Ama , Marcelinho geldiğine göre,futbolunun sonbaharına yaklaşan Recoba , neden olmasın diyorum içimden
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• 10 numara için cernat tekrar düşünülemez mi acaba?
            o adamdan neden vazgeçtiklerini hala anlamış değilim.
            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Recoba'nin sol ayagini ben hic bir futbolcuda görmedim. Aimar'in zeki futbol oynayisina hayranim. Ama bu bir gercek.....bunlar Trabzonspora gelmez. Ve kesinlikle yönetimin ve özellikle Ersun Yanal'in gündeminde yoklar. Bana kalirsa,Ersun Hoca zaten 10 numarasiz oynayacak. Öyle olsaydi Ceyhun Eris'i sezon sonuna kadar birakib gönderirdi. Hayal edelim ama pek asiriyada gitmeyelim. Bunlardan daha düsük futbolcu alirsak,hayal kirikligina urariz
              Tartışma şu Günebakışın haberinden çıktı.Yok adam 1.5 2 istermişte biz 1 verirmişiz.Yok neredeyse Recobayı Trabzonspor aşkından getireceğiz takıma.

Yorum

• Büyük futbolcular,büyük para alirlar. Büyük Futbolcular,(kücük futbolculara) para kazandirir. Maci kazanirlar,puan Primi,sampiyonluk primi alirlar. Kisacasi.......Bu heryerde böyledir.....

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 numara için cernat tekrar düşünülemez mi acaba?
                  o adamdan neden vazgeçtiklerini hala anlamış değilim.
                  Oyunu iki yönlü oynamadığı ve ağır olduğu için sanırım...

@baggio

Son yorumunuz süperdi.Tebrik ederim.

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Klup içinde denge diyorsan Hüseyinin ne işi var klupte.Roberto Carlos fenerde dengeleri bir bozdu gelir gelmez ezikler çeyrek final gördü.Cincondada Lincoln acayip bozdu dengeleri adam top oynamadı baltalarla topallarla şampiyon oldular.Bu mantıkla aldığımız gençlerden bir ikisi iyi çıksın onlarda seneye dengeleri bozarlar o zaman.
                    Hüseyin konusuna girmeye gerek yok...

Carlos ve lincoln örnekleri doğru çıkarımlara ulaştırmaz bizleri. Fenerbahçe carlosa o kadar para vermiştir 3 yıllık sözleşme yapmıştır. Elindeki tek kar dünya futbolunda yaptığı reklamdır. Bizim paramız var bizde recobayı alalım reklam yapalım diyorsanız o başka. Ayrıca Carlosun saraçoğlunda yuhalandığı zamanlarıda göreceğiz

Gs olayı ise tamamen farklı adamlar kimseye para vermiyorlar Gerçek anlamda spor yapıyorlar

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyunu iki yönlü oynamadığı ve ağır olduğu için sanırım...

@baggio

Son yorumunuz süperdi.Tebrik ederim.
                      10 numaraların bir çoğunda bu handikaplar vardır zaten.
                      ama çok yetenekli bir futbolcu olduğu kesin.
                      ama ersun hoca daha iyisini bilir tabii ki.

Yorum

Yattara'nın o dönem iyileştirme yapılmasının istenmesinin sebebi zaten DENGE'yi kurmaya çalışmaktı...

Hüseyin bile yattaradan daha fazla para alıyordu... Bu muydu denge ?
                        ben bunu kastetmedim mesela o dönem hangi sportif rezaleti yaşadığımız döneme denk geliyordu...

Yorum

Futbolcu yorumlarınıza katılıyorum.

Ama , Marcelinho geldiğine göre,futbolunun sonbaharına yaklaşan Recoba , neden olmasın diyorum içimden
                          Bravo......Haklisin. Ama ona verdigmiz para 2.75 Milyon Euro Net

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10 numaraların bir çoğunda bu handikaplar vardır zaten.
                            ama çok yetenekli bir futbolcu olduğu kesin.
                            ama ersun hoca daha iyisini bilir tabii ki.
                            Kesinlikle inanılmaz yetenekli olduğunu düşünüyorum bende...

Lakin , çok şükür ki - Uzun zaman olmuş -- "Vardır hocanın bir bildiği " cümlesini kurabiliyoruz

Yorum

Kesinlikle inanılmaz yetenekli olduğunu düşünüyorum bende...

Lakin , çok şükür ki - Uzun zaman olmuş -- "Vardır hocanın bir bildiği " cümlesini kurabiliyoruz
                              o gerçekten bir hoca çünkü.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin konusuna girmeye gerek yok...

Carlos ve lincoln örnekleri doğru çıkarımlara ulaştırmaz bizleri. Fenerbahçe carlosa o kadar para vermiştir 3 yıllık sözleşme yapmıştır. Elindeki tek kar dünya futbolunda yaptığı reklamdır. Bizim paramız var bizde recobayı alalım reklam yapalım diyorsanız o başka. Ayrıca Carlosun saraçoğlunda yuhalandığı zamanlarıda göreceğiz

Gs olayı ise tamamen farklı adamlar kimseye para vermiyorlar Gerçek anlamda spor yapıyorlar
                                Ya boşver yuhalasınlar adam reklamını yapıyor.Recoba gelsin şu takıma inan diğer oyuncuların sahada duruşu bile değişir.Hiç oynamasa 4-5 maç kazandırır reklamımızı yapar, forma sattırır ,kombineleri arttırır,ne bileyim ezikleri tırstırır

Yorum

Yükleniyor...
                                X