Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YATTARA KİMİM İÇİN ÜZÜLDÜ!..
    </SPAN>20 Haziran 2008 10:35
    Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, hangi oyuncun gönderileceğini duyunca yıkıldı. TC vatandaşlığını ise askıya aldı..
    YATTARA “HASAN’DAN GÖRDÜĞÜM YAKIN
    DOSLUK VE ARKADAŞLIKTAN DOLAYI TC
    VATANDAŞI OLMAYA KARAR VERDİM”

Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, Hasan’ın gönderileceğini duyması üzerine üzüldü ve sitemini dile getirdi..

Gineli Yıldız Yattara”Ben Hasan’ın sayesinde Trabzonspor’da kaldım.Hasan bana Trabzon’u sevdirdi. Her şeyimi onunla paylaştım. Türk vatandaşı olmayı ve Sürmeneli olmayı onun sayesinde kabul ettim. Hasan benim için çok önemli bir arkadaş dost..Takımı için yürekten oynayan bir oyuncu.Görev verildiğinde ise çıkıp en iyisini yapan insan. Hasan bunu hak etmedi. Bu sözleri herkes için söylemem ama Hasan hakikaten dört dörtlük bir arkadaş ve misafirperver.Yöneticilerle bu konuda konuşacağım.Onun kalmasını istiyorum. Takımdaki en iyi arkadaşım Ben İbrahim Üçüncü soyadının ondan gördüğüm arkadaşlık dostluk yüzünden almak istiyorum. Ama Hasan gönderiliyor. Bu adil olmadı”diyor.
    haberin dogru oldugu varsayılarak ndnd farkı ile kamera arkası çıktı
    Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
    7n bitirdin bizi

Yorum

YATTARA KİMİM İÇİN ÜZÜLDÜ!..
      </SPAN>20 Haziran 2008 10:35

Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, hangi oyuncun gönderileceğini duyunca yıkıldı. TC vatandaşlığını ise askıya aldı..
      YATTARA “HASAN’DAN GÖRDÜĞÜM YAKIN

DOSLUK VE ARKADAŞLIKTAN DOLAYI TC
      VATANDAŞI OLMAYA KARAR VERDİM”

Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, Hasan’ın gönderileceğini duyması üzerine üzüldü ve sitemini dile getirdi..

Gineli Yıldız Yattara”Ben Hasan’ın sayesinde Trabzonspor’da kaldım.Hasan bana Trabzon’u sevdirdi. Her şeyimi onunla paylaştım. Türk vatandaşı olmayı ve Sürmeneli olmayı onun sayesinde kabul ettim. Hasan benim için çok önemli bir arkadaş dost..Takımı için yürekten oynayan bir oyuncu.Görev verildiğinde ise çıkıp en iyisini yapan insan. Hasan bunu hak etmedi. Bu sözleri herkes için söylemem ama Hasan hakikaten dört dörtlük bir arkadaş ve misafirperver.Yöneticilerle bu konuda konuşacağım.Onun kalmasını istiyorum. Takımdaki en iyi arkadaşım Ben İbrahim Üçüncü soyadının ondan gördüğüm arkadaşlık dostluk yüzünden almak istiyorum. Ama Hasan gönderiliyor. Bu adil olmadı”diyor.

haberin doğru olduğuna pek inanmıyorum ama eğer doğruysa yattarada artık haddini fazlasıyla aşmaya başladı.canın cehenneme nereye gidersen git her sene bir şekilde yönetimi kulübü tehdit edinmeyi kendine iş edinmeye başladı kimsin sen koskoca TS uyaracakmış

Yorum

• Trabzonsporda futbolcular yeteneklerine ve oynadıkları futbola göre takımda kalmalıdırlar eger Hasan Ücüncü takımın nese kaynagıysa takıma ara sıra gelip komedi gösterileri sunabilir

medyatrabzonun yaptıkları haberlerin hicbirine inanmayın okuyun eglenin gülün kızın ama inanmayın
        En son Selman tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 15:34.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ayrıca burada böyle hemen gaza gelip yattaraya falan sallamayın biraz akıllı olun haberin kaynagına bakmıyorsunuz yahu

AA nın haberine göre Zafer Yelen ve Tony Slyva haftaya imza atacakmıs bu iki transferinde yüzde 99 bittigini gösteren bir gelisme
          En son Selman tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 15:34.

Yorum

• şu zafer yelenın bı vıdeosunu bulamadım sabahtan berı arıyorumm

Yorum

• http://www.myvideo.de/watch/889665/Z...elen_Freistoss zafer yelenin firikik golü

Yorum

• onuru 3. kaleciliğe düşürecek transfere karşıyım trabzonum için hayırlı olsun ama ben alınmasını istemiyorum
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Zafer Yelen

O da Almanya orijinli oyuncularımızdan biri. Türkiye orijinli oyunculara göre tabii ki futbol görüşü avantajı var. Ayrıca Bundesliga gibi bir ligde tam sezon oynamanın getirdiği fiziksel yeterliliği de daha ilk maçtan göze çarptı. O da Özer gibi oyunun iki tarafına hükmetse de hücum özellikleri bana yüksek derecede heyecan verdi. İki üç sene sonra onu Almanya’nın büyük kulüplerinden birinde görebiliriz.

Tufan Tosunoğlu

Tufan’ı bu sene Duisburg forması altında izleyemedik ama hakkında okuduklarım oldukça iyi şeyler. Bir çok kulübümüzün de Türkiye’ye getirmek için uğraştığı Tufan’ı Fatih Terim’in de dikkatle izlediği oyuncu hakkında konuşulanlar arasında. Mevlüt gibi bir anda Tufan’ı da takımda görebiliriz.

Duisburgun ikinci takımında oynuyor Alman Oberligada bu sene 19 gol attı Sivaslı ailenin cocugu ensonki Toulon turnuvasınada cagrıldı almamız iyi olmazmı

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 15:58.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eren diyorum başak biş idemiyorum alternatif olarak kimse dinlemio
                    kardeşim eren ıcın nekadar ıstıyolar bılıyomusun 3 mlyon£ gokhan umutun yedegı olarak yada alternatıf olarak eren bıraz mantıksız kacıyo! zaten butceyız asmısızzzz

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

medyatrabzonun yaptıkları haberlerin hicbirine inanmayın okuyun eglenin gülün kızın ama inanmayın
                      Tamam biz inanmayalım da,artık yönetim şu yerel gazete ve internet sitelerinde çıkan hayal ürünü haberlere bir çare bulsun.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeşim eren ıcın nekadar ıstıyolar bılıyomusun 3 mlyon£ gokhan umutun yedegı olarak yada alternatıf olarak eren bıraz mantıksız kacıyo! zaten butceyız asmısızzzz
                        senin dediğin eren derdiyok'tan bahsedilmiyor...
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senin dediğin eren derdiyok'tan bahsedilmiyor...
                          KİM BU EREN OZAMAN?

Yorum

• Yakışır sana/ bir Galatasaraylı olarak Trabzonun transferlerini çok beğeniyor ve seviniyorum özellikle selçuk inan ve zefer yelen seneye Trabzonda çok iyi işler yapacak

sadece bir arkadasın yorumu

Yorum

KİM BU EREN OZAMAN?
                              Pazarspordan aldığımız genç oyuncu

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yakup altınortu değil kaleci yakup bugun ve altınorduda fatih dir
                                benim yazımda Yakup Altınortu yazmıyor ki zaten
                                Yakup,Altınordu'ya yani geldiği takıma kiralık verilmiş diyorum
                                iyi oku

1-Toni
                                2-Onur
                                3-Zeki

Tolga kiralansın
                                Yakup kiralandı

Ahmet Şahin Manisa ya gitmiş
                                Jeff'i mutlaka transfer etmek isteyen olacaktır
                                diye düşünüyorum dedim
                                En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 16:14.
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Yükleniyor...
                                X