Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bnce Hüseyini satacagız olmadı kombınesi flan deriz biraz azaltırız

Takım dayanır seneye turkıye kupası ve sampıyon oldukmu zaten

para da cıkar bu arada

Nike Bize ne kadar verdiki ??? bnce fazla vermiştir
    çok fazla vermemiştır ama seneye iyi bir rakam verebilir iyi gidersek : )
    Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• herkes transferin parasinin nerden geldigini soruyo..bu yonetim ayagini yorgana gore uzatiyodur...kimse dusunmesin...formalar ne zaman cikiyooo bilen yokmu beyler
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• sivas başkanı trabzonsporun mehmet yıldız için teklifte bulunduğunu söyledi
        Kaynek:trt2

yok artık lebroooonnnnn Jamess

Yorum

• ben bu kadar heyecana dayanamıcam rüyalarım gercek oluyor
          7n bitirdin bizi

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sivas başkanı trabzonsporun mehmet yıldız için teklifte bulunduğunu söyledi

gökhan haberi çıktığında msn de gamzeye
            m.yıldızı da alırlarsa oturur ağlarım dedim.

la başkanı tutun.
            durmuyor.

Yorum

• bence bonservisine 2.4 milyon euro .kendisinede 3 yıllık 3.6 milyon euro vermişizdir.başkan adı üstünde başkan kazıklatmaz kendini kayserililere

Yorum

peşin parayı gördüler, derler tabi
                "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

Buldular paralı başkan saldırırlar tabi
                  TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence bonservisi için cıkan 6 milyon ya da 5 milyon gibi haberler gerceği yansıtmıyor...yanılmıyorsam eğer gelecek sezon sözleşmesi kayseri de bitecekti...
                    kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarız

bonservis 5 mil. euro

yıllık 1.2 mil. euro

kaynak:ntvspor
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence bonservisi için cıkan 6 milyon ya da 5 milyon gibi haberler gerceği yansıtmıyor...yanılmıyorsam eğer gelecek sezon sözleşmesi kayseri de bitecekti...
                      kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarız
                      bencede

Sevilla Keita transferinden gelen parayla . İlk transfer Arjantinde yaptı hemde kimi aldı. Lautaro Acostayı Ödedikleri rakamise 7.5 milyon euro Acosta yıldız gozyle bakılıyor milli takımın değişmesi olucak diyrolar ki defalrca izledim harika bir adam otesi hatta...

ee bizde gokdenizi sattık ondan gelen rakama Acosta gibi manyak adamlar alabiliriz..

ama dediğin gibi 6 milyon euro olduğuna inanmıyorum bu insanlar futbolun içinden gelen insanlar vermezler o parayı.
                      Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• Mehmet Yıldız'ı da alırsak................. ?!?! (8614597 karakter)

Boşluğa ne yazacağımı bulamadım....
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkes transferin parasinin nerden geldigini soruyo..bu yonetim ayagini yorgana gore uzatiyodur...kimse dusunmesin...formalar ne zaman cikiyooo bilen yokmu beyler
                          Diyorlar ki;
                          "Bize dediler ki, siz iyi işler yapın, bu taraftar sizi yarı yolda bırakmaz!"

FORMA - KOMBİNE, ne bulursak TALAN EDİYORUZ!!!
                          SIRA BİZDE!!!

Yorum

• İlk olarak fatih28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar son 2 sezondur buyuk paralara sattik oyunculari herhalde, önceki yönetim azda olsa bir miktar birakti ki bu transfer yapildi
                            Anlaşılan Nuri'nin sattığı topçuları koyduğu para sandığı bulundu tesislerde bizde diyorduk nerde bu satılan topçuların paraları diye..
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Hakikaten formalra çıksa da alsak hemen ya...
                              sürmene

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gurbetçiler olarak ordayız
                                Biz de gurbetçi olduk ya vaaay be bu günleri de görmek varmış ...

Şantiyem olimpiyat stadına 2 km maçlarda ordayım Allah'ın izniyle
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X