İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
herkes transferin parasinin nerden geldigini soruyo..bu yonetim ayagini yorgana gore uzatiyodur...kimse dusunmesin...formalar ne zaman cikiyooo bilen yokmu beylertut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas başkanı trabzonsporun mehmet yıldız için teklifte bulunduğunu söyledi
Kaynek:trt2
yok artık lebroooonnnnn Jamess
gökhan haberi çıktığında msn de gamzeye
m.yıldızı da alırlarsa oturur ağlarım dedim.
la başkanı tutun.
durmuyor.
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas başkanı trabzonsporun mehmet yıldız için teklifte bulunduğunu söyledi
yok artık lebroooonnnnn Jamess"BBG Metris, çok yakında!"
Yorum
-
yok artık lebroooonnnnn JamessTRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bonservisi için cıkan 6 milyon ya da 5 milyon gibi haberler gerceği yansıtmıyor...yanılmıyorsam eğer gelecek sezon sözleşmesi kayseri de bitecekti...
kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarız
bonservis 5 mil. euro
yıllık 1.2 mil. euro
kaynak:ntvsporpoetricus
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bonservisi için cıkan 6 milyon ya da 5 milyon gibi haberler gerceği yansıtmıyor...yanılmıyorsam eğer gelecek sezon sözleşmesi kayseri de bitecekti...
kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarız
Sevilla Keita transferinden gelen parayla . İlk transfer Arjantinde yaptı hemde kimi aldı. Lautaro Acostayı Ödedikleri rakamise 7.5 milyon euro Acosta yıldız gozyle bakılıyor milli takımın değişmesi olucak diyrolar ki defalrca izledim harika bir adam otesi hatta...
ee bizde gokdenizi sattık ondan gelen rakama Acosta gibi manyak adamlar alabiliriz..
ama dediğin gibi 6 milyon euro olduğuna inanmıyorum bu insanlar futbolun içinden gelen insanlar vermezler o parayı.Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes transferin parasinin nerden geldigini soruyo..bu yonetim ayagini yorgana gore uzatiyodur...kimse dusunmesin...formalar ne zaman cikiyooo bilen yokmu beyler
"Bize dediler ki, siz iyi işler yapın, bu taraftar sizi yarı yolda bırakmaz!"
FORMA - KOMBİNE, ne bulursak TALAN EDİYORUZ!!!
SIRA BİZDE!!!
Yorum
-
İlk olarak fatih28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar son 2 sezondur buyuk paralara sattik oyunculari herhalde, önceki yönetim azda olsa bir miktar birakti ki bu transfer yapildi..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçiler olarak ordayız
Şantiyem olimpiyat stadına 2 km maçlarda ordayım Allah'ın izniyleRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
Yorum