Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam çerçeveyi kırıp formayı sırtına geçirir yahu nasıl sabretti hayret..
    Seviyorum bu forumu.

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla sevindim habere çokta ne bileyim o para nasıl çıkacak onu düşünuyorum

Kombine alacağız forma alacağız kışın kaşkol alacağız öyle çıkacak hocam
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Ayiptir sormasi o forma neden cercevelenmis? Hatirladigim en kötü Trabzonspor formasi
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bnce Hüseyini satacagız olmadı kombınesi flan deriz biraz azaltırız

Takım dayanır seneye turkıye kupası ve sampıyon oldukmu zaten

para da cıkar bu arada

Nike Bize ne kadar verdiki ??? bnce fazla vermiştir
          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• bu degirmenin kaynagını merak ettim .
            süper süper... kendimii fm de oynuyor sanıyorum ay cok mutluyum rüyadayım sanki
            7n bitirdin bizi

Yorum

• İBB maçını düşünemiyorum 80.000 seyirci
              TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

arkadaslar son 2 sezondur buyuk paralara sattik oyunculari herhalde, önceki yönetim azda olsa bir miktar birakti ki bu transfer yapildi

Yorum

• Bu arada Yunan Forumlarda Antzas'i konusiyorlar. Yunan basinda hic konusulmiyormusda......ve Antzas Olympiakosun degisilmes isim'mis. Ve en iyi defans oyunculari 'iymis

Yorum

• Habu yeni formalarımız ne zaman satışa çıkacak acaba..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İBB maçını düşünemiyorum 80.000 seyirci

Gurbetçiler olarak ordayız
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayiptir sormasi o forma neden cercevelenmis? Hatirladigim en kötü Trabzonspor formasi
                        benim anladığım kadarıyla imzalar Ankarada bir is adamının ofisinde atılmış. heralde adamda dekor olsun diye boyle birşey yapmış

Yorum

senelik 1 200 000 € da futbolcuya , opsiyon kullanılmazsa toplam maliyet 9 600 000 €
                          bence bonservisi için cıkan 6 milyon ya da 5 milyon gibi haberler gerceği yansıtmıyor...yanılmıyorsam eğer gelecek sezon sözleşmesi kayseri de bitecekti...
                          kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarız
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzon dışında yaşayıp kombine alıp trabzondaki bir taraftara hediye edeceklerin listesi.
                            senide yazıyımmı?
                            beni yaz ama demedi deme hediye etmem kullansın olurda allah nnasip ederse trabzonun şampiyonluk maçında alırım kombinemi
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gurbetçiler olarak ordayız
                              Kesinlikle İstanbul maçında 50.000 kişiydik İBB maşında rekor kıracağız
                              TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

Yükleniyor...
                              X