Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla sevindim habere çokta ne bileyim o para nasıl çıkacak onu düşünuyorum
Kombine alacağız forma alacağız kışın kaşkol alacağız öyle çıkacak hocamRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla sevindim habere çokta ne bileyim o para nasıl çıkacak onu düşünuyorum
bnce Hüseyini satacagız olmadı kombınesi flan deriz biraz azaltırız
Takım dayanır seneye turkıye kupası ve sampıyon oldukmu zaten
para da cıkar bu arada
Nike Bize ne kadar verdiki ??? bnce fazla vermiştir
Yorum
-
Yorum
-
Habu yeni formalarımız ne zaman satışa çıkacak acaba..
Yorum
-
İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBB maçını düşünemiyorum 80.000 seyirci
Gurbetçiler olarak ordayız
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyiptir sormasi o forma neden cercevelenmis? Hatirladigim en kötü Trabzonspor formasi
Yorum
-
İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenelik 1 200 000 € da futbolcuya , opsiyon kullanılmazsa toplam maliyet 9 600 000 €
kayseri bedava gitmesin gelecek sene diye bence cok ucuz bir paraya verdiğini düşünüyorum.bu fiyatı buraya yazanlar bi kaynak verirlerse seviniriz.en azından doğru mu gerçek mi anlarızTRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon dışında yaşayıp kombine alıp trabzondaki bir taraftara hediye edeceklerin listesi.
senide yazıyımmı?adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçiler olarak ordayızTRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
Yorum