Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6m € vermemişizdir..
    verdiysek de verelim yahu ezikler çatlasın..

hayırlı uğurlu olsun..
    Hadi eyvallah..

Yorum

• site çöktü resmen
      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Lig tvye bi bakarmisiniz, ezikler ne diyo, yok efendim 3 buyuklerde oynayamaz. Kucuk takimlarin buyuk topcusu. Bi tanede kayserili var, tutturdu mehm,et eren bile gokhandan daha iyimisssss....S
        "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Sadri aşşağı sadri yukarı oleyyyyyyyy
          Sadri gönüllerin kralı oleyyyyyyyyy
          Sadri tabihat harikası oleyyyyyy
          SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
          ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Sadri Başkan bizi izliyor,kimi istesek alıyor yahu

Ayrıca imkanı olupta kombine almayan bizden değildir,herkes görevini yerine getirsin...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal, ilk kez haber61.net'e konuştu.

Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal ilk kez haber61.net'e konuştu.

TRABZONSPOR'U ÇOK İSTİYORDUM

Gökhan Ünal, Trabzonspor ile anlaştığı için son derece mutlu olduğunu belirterek, “Çok sevindiğim bir şey oldu. Trabzonspor'u çok istiyordum. İstediğim takıma imza attığım için son derece mutluyum” dedi.

TRABZONSPOR'DA EFSANELERİN ARASINA GİRECEĞİZ
              Trabzonspor ve Kayserispor'a bu transferin hayırlı olmasını dileyen Gökhan, “Her iki takıma da inşallah hayırlı olur.Trabzonspor tarafarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Taraftrarın beklentilerini iyi biliyorum. Sonuçta şampiyonluk isteniyor. Şampiyonluk Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da yaşamak çok kolay ama Trabzonspor'da bunu yaşamak beni çok daha mutlu eder. Çünkü bir Anadolu takımının şampiyon olması mutluluk verici bir olay. Sonuçta şampiyon olursak efsaneler arasına gireceğiz. İnşallah Trabzonspor'da bunu başarırız” diye konuştu.

TRABZONSPOR ÇOK BÜYÜK CAMİA
              Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunun altını çizen Gökhan Ünal, “Hedefleri çok büyük olan bir kulüp.İnşallah bu sezon bu hedefleri karşılarız. Bonservisime ne kadar para verildiğini tam olarak bilmiyorum. 5-6 milyon euro deniliyor. İnşallah bana verilen bu paranın karşılığını Trabzonspora vereceğim” dedi.

ŞAMPİYONLUK HASRETİNE SON VERECEĞİZ
              Trabzonspor'un çok iyi transfer yaparak iyi bir kadro kurduğunu da kaydeden Gökhan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:
              “Trabzonspor çok iyi transferlere imza attı, kadro olarak çok güçlendirildi. Trabzonspor'u da bundan dolayı tercih etti. Yapılan bu transferlerin arasında benim de olmam mutluluk verici.İnşallah bu sene şampiyonluk hasretine son vereceğiz. Trabzopnspor kulübüne çok teşekkür ediyorum. Transfer haberlerimi de haber61.net'ten takip ettim. Trabzonspor taraftarı benim için çok olumlu yorumlar yazmış. Trabzonspor trafatraına şükranlarımı sunuyorum, onlara layık olamaya çalışacağız, beklentilerine cevap vermek için gayret sarfedeceğiz”

Selahattin AYDINLI

TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Emirhan abinin isteği üzerine yaptım... Bu tabiiki diğer üyeler kullanamaz gerekçesini getirmiyor... =)

Gökhan Ünal | Bordo-Mavi

1 - )

2 - )

3 - ) ( Hareketli )

Pek güzel olmadı ama yinede yayınlayayım dedim.. =)
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lig tvye bi bakarmisiniz, ezikler ne diyo, yok efendim 3 buyuklerde oynayamaz. Kucuk takimlarin buyuk topcusu. Bi tanede kayserili var, tutturdu mehm,et eren bile gokhandan daha iyimisssss....S
                  abi yediremiyorlar işte bırak bunlar değilmiydi gökhan türkiyedeki en iyi golcülerden vs vs. kendileri alınca kıymete biner biz alınca sıradan topçu olur boşveeer
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lig tvye bi bakarmisiniz, ezikler ne diyo, yok efendim 3 buyuklerde oynayamaz. Kucuk takimlarin buyuk topcusu. Bi tanede kayserili var, tutturdu mehm,et eren bile gokhandan daha iyimisssss....S
                    Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş sallamayın arkadaşlar n o üç kız kardeşin yorumlarını ne de digerlerinin.

Yorum

• Resmi sitede bir açıklama yok, aldığım son duyumlara göre Ayman-Özer takası gündemdeymiş, ayrıca Hüseyin için de ruslarla büyük ölçüde anlaşılmış.

kaynak : Dayım
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

• g. ünal gerçekten alındıysa çok önemli bir transfer yaptık hep ü.karan -g. ünal türü forvetimiz olsun istemişimdir bitirici vuruşlarçok önemlidir şimdiki sorun gökhanla umut yan yana oynarmı
                        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• bu ne yaa harika transfer tamam birşey demiyorum ama eger gercekten 6 milyon euro verildiyse yonetimin yapabilecegi en kötü iş olur ama bence en fazla 3 milyon euro verilmiştir..
                          şimdiden sonra fatih tekke mansare aimar alınırsa sampiyonlugu 25. haftadan garantilerizz

Yorum

• su anngut.com da ki yorumlardan bitanesi ;
                            Gökhan ‚ Yattara ‚ Selçuk ‚ Egemen ‚ Giray

Ersun fos çıkan yabancı da getirmez.

İyi futbolculardan oluşan bir takım ‚ Ersunun fiziksel güç ve taktiksel olarak katacaklarını düşünürsek Trabzonluların özlediği hucumcu bir takım olacaklar sanırım.

ezikler fena tirsti arkadaslar , buyuksun baskanim buyuksun TRABZONSPOR um Biz Buyuk bir camiayizz holeyyyy
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Murat İnce

abim bana da kombine alsana
                              TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                              X