beyler ankaradakş taraftar mağzasına gittim içeride 5 kişi vardı hepsi ts club tan bişeyler alıyorudu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan abinin isteği üzerine yaptım... Bu tabiiki diğer üyeler kullanamaz gerekçesini getirmiyor... =)
Gökhan Ünal | Bordo-Mavi
1 - )
2 - )
3 - ) ( Hareketli )
Pek güzel olmadı ama yinede yayınlayayım dedim.. =)"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu haber61 nerden buldu görüşme halindeki gökhanı da konuştu bunlar daha önce egemen burak selçuk ceyhun colmanlada ilk önce konuşmuştu acaba gökhan diye kendi ağızlarından mı yazıyolar
Yorum
-
GÖKHAN ÜNAL BORDO MAVİ OLDU
Transferin flaş isimlerindne Kayserisporlu Gökhan Ünal sürpriz bir imzayla Trabzonsporlu oldu.
Trabzonspor Yöneticisi Mahmut Aksu transferi doğruladı ve "Gökhan camiamıza hayırlı olsun, kendisi son transferimiz değildir" dedi.
Ünal'in toplam maliyetinin 6 milyon avro civarı olduğunu ve iki kulüp arasında ödeme tablosunun oluşturulduğu da ekleyip bu faslı bitirelim..2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1) işl özeride alırız
2) İşl hüseyini satarız kurtuluruz ii de para veririler
3) kaleci de alalım tamam
4) birde sol açık zor mu sizce bence sadri başkan için bebek oyuncagı+ babam
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüjdem şu arkadaşlar.
Bu transferin gerçekleştiği kesinleştikten sonra trabzonda oturan bir kardeşimize maraton tribününden 1 adet kombine bilet hediye edicem. malum ben manisada oturuyorum, maçlara gelemiyorum, kombineyi kendim alsam yerim boş kalıcak. stadın boş kalmasını değil her maçta full dolu olmasını istiyorum. Bu sebeple bu forumun yöneticilerinden bana satın alacağım kombineyi hediye edeceğim bir arkadaş bulmalarını rica ediyorum. ücretini hemen yarın yatırıcam. Yanlız şartlarım şunlar.
1. Gerçek bir trabzonsporlu olsun
2. her maça gelecek, kaytarmayacak bir arkadaş olsun.
3. maddi durumu kombine almaya yetmicek, ihtiyacı olan bir arkadaş olsun
4. Küfür edip, sahaya atlayıp ceza almamıza neden olacak bir arkadaş istemiyorum.
5. Sus-pus oturup çekirdek çitleyen değil, 90 dakika takıma destek veren biri olsun.
6. senede 1 yada en fazla 2 kere trabzona yolum düşer. Yolum düştüğü zaman maç günü olursa bilet bulma konusunda bana yardımcı olunsun.
Ayrıca aramıza katılan gökhan gibi flaş her transfer için 1 kombine daha alıp hediye edicem.
Eminim benim gibi kombine alıp kulübe destek olmak isteyen fakat maç izleyemeyeceği için kombine almayan yada alsa bile tribünlerin boş kalacağı endişesi nedeniyle kombine almak istemeyen trabzon dışında ve yurtdışında binlerce taraftarımız vardır. Böyle bir uygulama kombine satışlarını patlatabilir. Forum yöneticilerimizden benim yaptığımı yapabilecek arkadaşlar için bir kampanya başlatmalarını rica ediyorum. Ben ilk gönüllüyüm, hemen yarın alıcam kombineyi.
Saygılar...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu haber61 nerden buldu görüşme halindeki gökhanı da konuştu bunlar daha önce egemen burak selçuk ceyhun colmanlada ilk önce konuşmuştu acaba gökhan diye kendi ağızlarından mı yazıyolar
Yorum
Yorum