Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler ankaradakş taraftar mağzasına gittim içeride 5 kişi vardı hepsi ts club tan bişeyler alıyorudu
    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan abinin isteği üzerine yaptım... Bu tabiiki diğer üyeler kullanamaz gerekçesini getirmiyor... =)

Gökhan Ünal | Bordo-Mavi

1 - )

2 - )

3 - ) ( Hareketli )

Pek güzel olmadı ama yinede yayınlayayım dedim.. =)
      Ellerine ve emegine saglik. O forma bize yeter de artar bile.
      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• burak yerine mehmet yildiz alindimi tamamdir.herhal dün 6 saat gökhan ünalin transferini konustuk.bizimi dinlediler ne yahu.

Yorum

• İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yav bu haber61 nerden buldu görüşme halindeki gökhanı da konuştu bunlar daha önce egemen burak selçuk ceyhun colmanlada ilk önce konuşmuştu acaba gökhan diye kendi ağızlarından mı yazıyolar
          kendilerince uyduruyorlar bakma sen onlara

Yorum

• kayserinin sayfasında da çıktı )
            "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• GÖKHAN ÜNAL BORDO MAVİ OLDU
              Transferin flaş isimlerindne Kayserisporlu Gökhan Ünal sürpriz bir imzayla Trabzonsporlu oldu.
              Trabzonspor Yöneticisi Mahmut Aksu transferi doğruladı ve "Gökhan camiamıza hayırlı olsun, kendisi son transferimiz değildir" dedi.
              Ünal'in toplam maliyetinin 6 milyon avro civarı olduğunu ve iki kulüp arasında ödeme tablosunun oluşturulduğu da ekleyip bu faslı bitirelim..
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1) işl özeride alırız

2) İşl hüseyini satarız kurtuluruz ii de para veririler

3) kaleci de alalım tamam

4) birde sol açık zor mu sizce bence sadri başkan için bebek oyuncagı
                furkanım kankim hepsi olcak 2008 2009 da 7 e kavuşcaz merak etme sen bunları nerden mi biliom kaynak cüneyt hoca ve tayfun cora + babam

Yorum

• haberi duymadan once pokerde 5€ dan 43€ yapmistim, haberi duydum hepsini carcur ettim heycandan

ts me feda olsun hepsi

Yorum

• Beyler Çağdaş Şuan da NTV spor da ...

Yorum

• Serefsiz medyaaaaaaaaaa geliyoruz oglum geliyoruz ilk haberden düsmüsler hemen sizi toza dumana katacagız ogluuuuuuuum
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Müjdem şu arkadaşlar.
                        Bu transferin gerçekleştiği kesinleştikten sonra trabzonda oturan bir kardeşimize maraton tribününden 1 adet kombine bilet hediye edicem. malum ben manisada oturuyorum, maçlara gelemiyorum, kombineyi kendim alsam yerim boş kalıcak. stadın boş kalmasını değil her maçta full dolu olmasını istiyorum. Bu sebeple bu forumun yöneticilerinden bana satın alacağım kombineyi hediye edeceğim bir arkadaş bulmalarını rica ediyorum. ücretini hemen yarın yatırıcam. Yanlız şartlarım şunlar.

1. Gerçek bir trabzonsporlu olsun
                        2. her maça gelecek, kaytarmayacak bir arkadaş olsun.
                        3. maddi durumu kombine almaya yetmicek, ihtiyacı olan bir arkadaş olsun
                        4. Küfür edip, sahaya atlayıp ceza almamıza neden olacak bir arkadaş istemiyorum.
                        5. Sus-pus oturup çekirdek çitleyen değil, 90 dakika takıma destek veren biri olsun.
                        6. senede 1 yada en fazla 2 kere trabzona yolum düşer. Yolum düştüğü zaman maç günü olursa bilet bulma konusunda bana yardımcı olunsun.

Ayrıca aramıza katılan gökhan gibi flaş her transfer için 1 kombine daha alıp hediye edicem.
                        Eminim benim gibi kombine alıp kulübe destek olmak isteyen fakat maç izleyemeyeceği için kombine almayan yada alsa bile tribünlerin boş kalacağı endişesi nedeniyle kombine almak istemeyen trabzon dışında ve yurtdışında binlerce taraftarımız vardır. Böyle bir uygulama kombine satışlarını patlatabilir. Forum yöneticilerimizden benim yaptığımı yapabilecek arkadaşlar için bir kampanya başlatmalarını rica ediyorum. Ben ilk gönüllüyüm, hemen yarın alıcam kombineyi.
                        Saygılar...
                        Şuan da Trabzonsporlu olduğum için grurlanıyorum. İşte hep soruyolar ya sizin nereniz büyük işte bundan dolayı büyüğüz adamız sonuna kadar bir takım böyle tutulur Allah yardımcımız olsun... İstanbul takımlarını tutanlar bir maç kaybettiklerin de ana avrat sövüyolar ya durmadan kendi takımlarına ve onlar büyük taraftar oluyolar çarşı en büyük grup oluyo ya inanın onlara büyük denildikçe ben mutlu oluyorum çünkü onlar küfürde büyükler biz taraftarlık da
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yav bu haber61 nerden buldu görüşme halindeki gökhanı da konuştu bunlar daha önce egemen burak selçuk ceyhun colmanlada ilk önce konuşmuştu acaba gökhan diye kendi ağızlarından mı yazıyolar
                          biraz dikkatli okursan hepsinde yazılan yazılar 3aşağı 5yukarı aynı

Yorum

• Yabancı forvetde istiyoruz.
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• yürüüü bee, arkadaşlarr hepimizin gözü aydın... bu arada resmi siteye girebilen var mı? girilmiyo yahu, resmi sitede açıklama var mı??
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                              X