Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz ne kadar transfer yapsakta boş gibi
    3 eziklerin sahasını kapatamayanlar masa başında yine bize verdikleri cezayı onaylamışlar
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• dünya işte..
      eto ronaldinho owen derken,
      emrah kol kimdir.??

giresunda oynadı erdemin dediği gibi. bonservisi bizde değildi.
      bizden verilmiş oyuncu olduğunu sanmıyorum.

manisa başkanı anlaştığı bütün futbolcuları saydı orada..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Yönetimi transferde adeta fırtına estirirken, alınan çok sayıdaki oyunculara yenilerinin katılacağı belirtildi. Fakat transferi gerçekleştirilen ve takımda oynaması muhtemel futbolcuların hiçbirinin Trabzonlu olmaması dikkat çekiyordu. Özellikle 2. Ligden alınan Trabzonluların yanında, Süper Ligde forma giyen 3-4 oyuncunun transferi için de düğmeye basılıyor. Bunun için de ilk hedef olarak Sivasspor’un başarılı sağbeki Abdurrahman Dereli seçildi. A.Rahman ile anlaşan yönetim şimdi de Sivasspor’un kapısını çaldı. Bu haber Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun tarafından da doğrulandı. Bordo-Mavililer, Abdurrahman Dereli ile birlikte sağ kanattaki sorunu çözmeyi planlıyor.

Trabzon Dostları Devreye Girdi

Trabzonspor yönetimi, Abdurrahman Dereli’nin dışında Ankaraspor’un Ümit milli oyun kurucusu Özer Hurmacı ve Gençlerbirliği’nin başarılı sol kanat oyuncusu Engin Baytar için de girişimler hızlandırıldı. Engin’in babası eski futbolcu Adnan Baytar ikna edildi. Özer için Fenerbahçe ile mücadele edilirken, bu futbolcunun dayısı Lemi Çelik de devreye sokuldu. Bu futbolculara Kasımpaşa’dan Erhan Küçük, Ankaraspor’dan da Mehmet Yılmaz’ın eklenmesi bekleniyor. Bordo-Mavili kulübün yöneticileri, “Bir yandan kaliteli yabancı ve yerli oyuncuları alırken, diğer yandan da Trabzon kökenli birçok genci kadromuza kattık. Bunlara tecrübeli Trabzonsporlu futbolcuları da eklemek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak : Günebakis

mehmet yılmaz hariç hepsini alalım
        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          asıl ersunu teste tutmak lazım her çalıştırdığı takımı 6 hafta uçuruyor ondan sonra 10 hafta tepetaklak
          gençlerde
          vestelde
          ankaragücünde
          hep aynısı gidin o zamanki lig tablolarına bakın
          Bak maçkalı ......
          Ben buradakilerin abisi yaşındayım..Onların adına da bu iletiyi yazabilirim herhalde..
          Ben Trabzonsporlu değilim..XXXX takım taraftayım de de , bitsin bu işkence ne olur ..?
          Bak , söz...
          Kimse sana kötü bir söz de demeyecek..tamam ?
          Hadi..yorma bizi..
          Daha önceki iletilerini okumayanlar ciddi ciddi cevap veriyorlar sana..
          Fatih ve Egemen bu işin mimarları da sizsiniz..Kurtulun bakalım şimdi..
          ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak maçkalı ......
            Ben buradakilerin abisi yaşındayım..Onların adına da bu iletiyi yazabilirim herhalde..
            Ben Trabzonsporlu değilim..XXXX takım taraftayım de de , bitsin bu işkence ne olur ..?
            Bak , söz...
            Hadi..yorma bizi..
            hangi işin seyit abi..
            adamı iki ciddiye alıp normal vatandaş gibi cevap verdim...

kazanmak lazım dedim ama..

Yorum

• azize yıldırım bunun acısını tekkeyi alarak çıkartmasın
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kazanmak..? yahu ciddi ciddi sinir bozuyor bu artık..
                ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dünya işte..
                  emrah kol kimdir.??

GİRESUNSPOR 12.07.2007 31.05.2008 Yurt İçi Transfer24.08.2007
                  TRABZONSPOR A.Ş. 18.01.2006 31.05.2010 Karşılıklı Fesih12.07.2007

emrah bizim futbolcumuz değil burda öyle gözüküyo giresunla 1 yıllık anlaşma yapmış
                  Bordomavi.net

Yorum

• Neyse sağlık olsun bizde elimizdekilerle yetiniriz ancak saha kapama hoş olmadı gelde küfür etme tff ve tahkim'e
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dünya işte..
                      emrah kol kimdir.??

Evet muhtemelen öyledir
                      Çünkü Emrah'ın bizle olan sözleşmesi geçen sene bitiyordu.Federasyonun sitesinde de kontratı 1 yıllık görünüyor.Ayrıca Manisa'yla neden anlaşmış bu adam.Kocaeli ile anlaşmıştı diye biliyorum.Kayseri'de teklif yaptı kendisine.Açıkcası Manisa'ya gideceğinide sanmıyorum,bir yıllık Bank Asya tecrübesi yeter ona

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TC Kimlik No olmayanlar nasi Üye olacak.Benim cünki yok.
                        her tc vatandasinin bir tc kimlik nosu var. sadece seninki kimligin uzerinde yazmiyordur
                        Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ---------Onur--------
                          Musa - Egemen - Giray - Cale
                          ---------Selçuk----------
                          Yattara ------------Barış(transfer)
                          ---------Colman---------
                          ----Burak-------Umut(Transfer)

bu sisteme ne dersiniz.
                          umut bulut burakdan daha iyi futbolcu bence burağın yerine bir yabanci olursa kadro güzel bida musanın oraya adam alınması lazim

Yorum

• Bugün kimseyi almadıkmı ya ? Hayırdır inşallah
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

kazanmak..? yahu ciddi ciddi sinir bozuyor bu artık..
                              ya mesela ben de sivas forumuna falan üyeyim..
                              ama kimse benim trabzonsporlu olduğumu anlamaz.
                              baya da sert tartışmalara sivaslı gibi dalıyorum..

hani arkadaşı en azından burada davranması gereken düzleme çekelim dedim..

ama nafile..
                              inat ki inat...

vazgeçtim en sonunda...

Yorum

Bak maçkalı ......
                                Bak , söz...
                                Hadi..yorma bizi..
                                abi biz naaptık
                                dikkatli olması konusunda uyardım zaten..
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Yükleniyor...
                                X