Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnların yerine Ayman+Hasan+Mustafa Keçeli+Erdinç gitse çok hoşuma giderdi mesela...Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrusu ben dördüne de üzüldüm..
Zira daha çok genç oyuncular idi hepsi..
Potansiyellrini henüz açığa çıkaramadılar..
Ne bileyim..
Ben genç oyuncuyu yollayacağıma bekletirim köşede..
En fazla kiralık yollarım..
Onların yerine Ayman+Hasan+Mustafa Keçeli+Erdinç gitse çok hoşuma giderdi mesela...
genç oyuncuların köşede bekletilmesi de yanlış olur
bu sezon pilot takım uygulamasına geçilecek orda şans verilebilirdi mesela
ayrıca ayman mısırda bir takımla anlaştı mustafa keçelinin sözleşmesi bitti erdinç takas gitmek istemezdi oyuncu tercihlerini emrah kol dışında olumlu görüyorumBordomavi.net
Yorum
-
AZİZ YILDIRIM DA ENGELLEYEMEDİ!
Önceki gün anlaşmaya varılan Burak ve Selçuk için Fenerbahçe bastırdı ama işi Trabzonspor bitirdi
Trabzonspor’un uzun süredir peşinde koştuğu ve önceki gün yapılan görüşmelerde hemen hemen her konuda anlaşmaya varılarak imza aşamasına getirilen Manisaspor’un orta saha oyuncusu Selçuk İnan ve forveti Burak Yılmaz’ın resmi imza atması beklenirken devreye giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım her şeyi alt üst etti ama yine de anlaşmaya engel olamadı.. Önceki gece de Bordo-Mavililerle, Manisaspor kurmayları arasında İstanbul Swisss Otel’de gerçekleşen görüşmede taraflar iki futbolcu için 3,5 milyon Euro’ya anlaşırken sadece ödeme planı konusunun dün (Çarşamba) görüşülmesine karar verildi. Bu sorunun da kesin çözüleceği düşünülüyordu. Fakat tam da bu noktada Fenerbahçe başkanı Yıldırım’ın devreye girerek, Selçuk ve Burak ikilisinden en az bir tanesini almak istediğini Yaralı’ya söyledi. Bu gelişme transferi bir ara çıkmaza soktu.
Müthiş Savaştan Çıkan Zafer
Burak ve Selçuk transferine özel önem veren Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın, Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ı arayarak, “Aradan çekil, bu transferde siz de biz de zararlı çıkarız” dediği kaydedildi. Yıldırım’ın ikili oynadığının anlaşılmasıyla bu kez Trabzon’dan bazı dostları devreye girerek, “Başkan bir dostluk köprüsü kurulması için özveride bulunun ve Trabzonspor’un önünü açın. Siz olmazsanız, Trabzonspor bu işi 3,5 milyon Euro’ya bitirecek” dediği iddia edildi. Yıldırım’ın da, “Büyük baskı altına alındım. Biz transfer yapmayalım mı?” karşılığını verdiği ama yine de devreden çıktığı belirtildi. İşte bu aşamadan sonra Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile son kez akşam bir araya geldi ve her konuda anlaşmaya varıldı. Futbolcularla da 3’er yıllığına el sıkışıldı. Ve büyük pazarlık Trabzonspor’un zaferiyle sona ererken, iki yıldızın alınmasını Aziz Yıldırım bile engelleyememiş oldu.
Gueye Favori, Mehmet Sürpriz
Öte yandan Gökhan Ünal, Ante Rukavina, Bryan Ruiz Gonzales, Eren Derdiyok, Fernandao Luis Costa’da yaşanan sorunların ardından Trabzonspor yönetimi golcü oyuncuda gözünü Fransa’nın Metz takımında forma giyen Senegalli 22 yaşındaki forvet Babacar Gueye ve Sivassporlu Mehmet Yıldız’a çevirdi. Gueye’nin Ersun Yanal tarafından defalarca izlendiği ve çok beğenildiği belirtildi. Metz kulübüne bu oyuncu için 1,5 milyon önerildi. Yanıt beklenmeye başlandı. Mehmet Yıldız için de Sivasspor kulübüyle bir görüşme yapıldı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da bu oyuncunun Trabzonspor tarafından resmen istendiğini dile getirerek, “Başka kulübe 5’e vereceksek, Trabzonspor’a 3’e veririz” dedi. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu ise Mehmet Yıldız için, “Önceliğimiz olan bir oyuncu değil. Daha sonra onu değerlendireceğiz” dedi.
Kaynak : GunebakisBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah Kol bizim oyuncumuz değildi ki.Geçen sene kulübümüzle olan sözleşmesi bitiyordu, bonservisini eline aldı ve Giresunspor'a bir yıllık imza attı diye biliyordum.
Acaba bizimle mukavelesi ne zamana kadar devame diyor.İnşallah elimizden kaçırmayız bu adamı.
Yorum
-
Trabzonspor Yönetimi transferde adeta fırtına estirirken, alınan çok sayıdaki oyunculara yenilerinin katılacağı belirtildi. Fakat transferi gerçekleştirilen ve takımda oynaması muhtemel futbolcuların hiçbirinin Trabzonlu olmaması dikkat çekiyordu. Özellikle 2. Ligden alınan Trabzonluların yanında, Süper Ligde forma giyen 3-4 oyuncunun transferi için de düğmeye basılıyor. Bunun için de ilk hedef olarak Sivasspor’un başarılı sağbeki Abdurrahman Dereli seçildi. A.Rahman ile anlaşan yönetim şimdi de Sivasspor’un kapısını çaldı. Bu haber Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun tarafından da doğrulandı. Bordo-Mavililer, Abdurrahman Dereli ile birlikte sağ kanattaki sorunu çözmeyi planlıyor.
Trabzon Dostları Devreye Girdi
Trabzonspor yönetimi, Abdurrahman Dereli’nin dışında Ankaraspor’un Ümit milli oyun kurucusu Özer Hurmacı ve Gençlerbirliği’nin başarılı sol kanat oyuncusu Engin Baytar için de girişimler hızlandırıldı. Engin’in babası eski futbolcu Adnan Baytar ikna edildi. Özer için Fenerbahçe ile mücadele edilirken, bu futbolcunun dayısı Lemi Çelik de devreye sokuldu. Bu futbolculara Kasımpaşa’dan Erhan Küçük, Ankaraspor’dan da Mehmet Yılmaz’ın eklenmesi bekleniyor. Bordo-Mavili kulübün yöneticileri, “Bir yandan kaliteli yabancı ve yerli oyuncuları alırken, diğer yandan da Trabzon kökenli birçok genci kadromuza kattık. Bunlara tecrübeli Trabzonsporlu futbolcuları da eklemek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.
Kaynak : GünebakisBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah Kol bizim oyuncumuz değildi ki.Geçen sene kulübümüzle olan sözleşmesi bitiyordu, bonservisini eline aldı ve Giresunspor'a bir yıllık imza attı diye biliyordum.
Acaba bizimle mukavelesi ne zamana kadar devam ediyor bilen var mı?
İnşallah elimizden kaçırmayız bu adamı.
vestele verdik yazıyor
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleowwwwwww
kurtlar ya mukkemeldı trabzona donunce
Emrah Kol'u tanıtabılecek var mı ?
Doğum Tarihi :17 Şubat 1986
TFF 2. Lig 50/21
PAF Ligi 39/16
Bank Asya 1. Lig 29/10
alt yapıdan sonra sarıyere kiralık verildi burda 21 gol attı geçen sezon da giresunda 10 gol attıBordomavi.net
Yorum
Yorum