İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
Artık ne stopperi ya...
Giray,Tayfun,Çağdaş,Ceyhun bence yeterli...Kaleye Serdar'ı alırsak müthiş olur bence çok iyi bir kaleci ve Tecrubesini konuşturur oldukça yaşlı da değil bonservisi de elinde...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih şu var iki yönün ikiside hiç bir zaman eşit olmuyo..bir yön hep ağır basıyor...Mehmet Topla mesela defans yönü ağır basıyor... Diğer yönü kuvvetli olan birinin yanında Hüseyin ( kızacaksınız) iş yapabilir diye düşünüyorum. Hatta Ferhat...Colman ı bilmiyorum tabi hangi yönü ağır basıyor
hüseyin de ayman da falan bunlar yok..
hele 2 forvetle oynayacaksak allahın emri selçuk..
ileri pas veremeyen adamı kaldırmaz orta saha.. dan dun top kaptırmalardan bıktık..
Yorum
-
Bu arada İstanbuldaki arkadaşları Pazar günü şöhretler turnuvasına bekliyoruz... organizatör kurum ismi vermiyorum reklam yasak malum) bu da korsan mesaj oluversin
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Türkiye'den 5M$dan ucuz tüm yetenekleri toplayabiliriz bence, ne de olsa Ruslara 7M€ ve üzeri fiyata elden çıkartabiliyoruz.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
bu mehmet yıldız ayağında top tutuyo da sadece tutuyo süremiyo.hani topla birlikte hareketlenmezse kaptırmıyo ama bi koşmaya başladı freni boşalmış kamyon gibi topu aça aça taca çıkıyo yada auta.mehmet yıldız'da gol vuruşlarıda kötü.galiba kariyerinin en yüksek gol sayısı 12.bu kapasitedeki adamı beğeniyodunuzda mehmet yılmaz'ın umut'un ne günahı neydi. m.yıldız'dan eksikleri yok fazlaları vardı.m.yıldız hantal ve teknik özellikleri çok yetersiz.tek özelliği güçlü olması.başka özelliği var mı???
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp başkanı Sadri Şener de şu ana kadar Colman, Cale, Ceyhun ve Giray olmak üzere 4 oyuncu ile anlaştıklarını belirerek, şunları söyledi:
''Bunların dışında Selçuk ve Burak için görüşmelerimiz sürüyor. Burak için yarın akşama kadar bir opsiyonumuz var. Santrafor konusunda çaresiz değiliz. Burak olursa olur, olmazsa başka bakacağız. Hocamız da bakıyor. Ama Burak konusunda çok mesafe aldık. Bunun dışında 7 tane genç futbolcu aldık. Burak'ı alırsak forvet transferini sonlandıracağız. Ama olmazsa yabancı alacağız.''
Forvet yine umut'a kaldık desenize..
Hocam bu açıklamadan bunu anladıysanız Umut a kalın emiii))
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu gece Zafer Yelen'i pek beğenmedim.
Bu arada Rukavinayı kesin almalıyız ya Şiddetle söylüyorum 4 sene sonra 15 milyon euroya satarız... Stepanov'u ucuz satmanın acısını Rukavinadan çıkartabiliriz bu kadar iddialı konuşuyorum... Rukavina gelsin 2.sezon bu ligin en iyi golcüsü olacak...
En az 1-2 kez de gol kralı olur 3. 4. sezonlarında...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık ne stopperi ya...
Giray,Tayfun,Çağdaş,Ceyhun bence yeterli...Kaleye Serdar'ı alırsak müthiş olur bence çok iyi bir kaleci ve Tecrubesini konuşturur oldukça yaşlı da değil bonservisi de elinde...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum