Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle se büyük ikdimal onur da daha yaslidir

ama anlamadigim yaslarini nasil kücültüyorlar
    bide dogruysa milli takimin basi fifa yla belaya girer
    inanamiyorum pek
    vücut yapisida okadar ilerlemise benzemiyor
    inanmasi zor

Valla idmanocağında top oynayan bir arkadaşım 1983 lü olmasına rağmen 1986 lı yazıyordu 2. nüfus kağıdında.

Açıkçası nasıl yapıldığını bende çok bilmiyorum.

Belaya girmez.Çünkü yaş küçültme olayı , tahminlerinizden çooook daha fazla sporcunun baş vurduğu bir durum.

Örnek , gayse deki Song.
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben ergini severim... birseyler var onda. Benden sana rica. onu gördügün zmn söyle, yeni sezona girerken saclari kesilmis adam gibi girsin. Bak ozmn cogu sey cok farkli olucak.
      Simdididen tsk

Fakat Ergini görmem biraz zor olacak Ben Avusturyada yasiyorum, TEL'le görüsüyoruz, ama yinede mesajini iletirim
      .

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben , bana söyleneni paylaştım.Belki 2 yaştır.

Asıl öze dönersek , neticede , kesinlikle takımda kalması taraftarı değilim.
        Orası öyle, ben de değilim. Yine de biraz umut var, ne olur ne olmaz, kiralamak en iyisi...
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• emrah kol gelecekse saaten lazim degil daha ergin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Örnek , gayse deki Song.
            afrikalı futbolcuların çoğunda bu yaş küçültme var zaten. bir ara amatör spor kulüplerde antrenörlük yapan bir abimden de yattaranın yaşının da küçültülmüş olduğunu duymuştum ama inanmamıştım... doğru olabilir belkide...
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fakat Ergini görmem biraz zor olacak Ben Avusturyada yasiyorum, TEL'le görüsüyoruz, ama yinede mesajini iletirim
              tsk ederim renkdasim

Yorum

• son durum nedir?
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• onur beni ciddi ciddi kaleci alınsın mı alınmasın mı diye düşündürmeye başladı bu sezon başlarken tolgaya güvenerek başladık seneyede onura güvenerek başlasak mı acaba yarıştıgımız takımlara bakıyorumda gs fb bjknında kalecilerinin bizimkilerden artı yönü yok yattarada yabancı sayılıyormuş bende ersun hoca gibi kaleci almaktan soğudum yabancı hakkını başka biyere kullanalım en iyisi

Yorum

• Ya şu Cernat işi bir çözülse de bizde rahtlasak eğer o alınmicaksa H.LOSADA diyorum başka bişey demiyorum.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• Arkadaşlar illaki bi yerde yazılmıştır ama ben göremedim Yattara neden Türk satatüsünde oynayamayacak bunu sebebi ne aydınlatırsanız sevinirim
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar illaki bi yerde yazılmıştır ama ben göremedim Yattara neden Türk satatüsünde oynayamayacak bunu sebebi ne aydınlatırsanız sevinirim
                        kardes basvurduktan 5 yil sonra Türk vatandasi oluyormus yani yattara 5 yil önce basvursaydi sorun yoktur..
                        Ancak ülkesinin milli takiminda oynayan yada ülkemizi disarida tanitan, temsil eden kisilere vatandaslik verilme durumu oluyor..
                        aurello, nobre gibiler bu nedenle türk vatandasi oldu ayman gibiler ise 5 yil önceden basvurduklari icin..
                        ama benim aklim hala daha almadi o zaman okacha nasil türk olmustu, ankarasporlu bebbe nasil türk oldu..
                        karisik bir durum
                        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak Ahmet54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardes basvurduktan 5 yil sonra Türk vatandasi oluyormus yani yattara 5 yil önce basvursaydi sorun yoktur..
                          Ancak ülkesinin milli takiminda oynayan yada ülkemizi disarida tanitan, temsil eden kisilere vatandaslik verilme durumu oluyor..
                          aurello, nobre gibiler bu nedenle türk vatandasi oldu ayman gibiler ise 5 yil önceden basvurduklari icin..
                          ama benim aklim hala daha almadi o zaman okacha nasil türk olmustu, ankarasporlu bebbe nasil türk oldu..
                          karisik bir durum
                          Teşekkürler kardeş aydınlattığın için,ama pek içime sinmedi dediğin gibi okocha ve bebbe nasıl Türk oldular bu konuda da mı haksızlığa uğruyoruz ne,yinede bilmediğim için yanlış yorum yapmayayım
                          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• nobreyi 2 senede türk yaptılar. ahmet necdet sezer'in özel imzasıyla

Yorum

• Arkadaslar bu resmin konuyla alakasi yok ama eziklerin sitesinde gördüm ve cok icerledim gercekten böyle bir kare var mi, varsa gercekten cok yanlis yapilmis..
                              bu konuda ragbet oldugu icin buraya ekledim, diger konularada tasinabilir

Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak Ahmet54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                karisik bir durum
                                Türk vatandaşı olmakla Türk statüsünde oynamak başka şey...
                                All gave some;
                                Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

Yükleniyor...
                                X