Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence ayrica ergin cem kesinlikle gonderilmeli..yerlerine super 2 forvet gelmeli....bence kiralik bile gitmesine deymezz..satilmalii..bi adam belli olur topcu olucak diye..25 yasina gelmisler nerdeyse hala iyi olcaklar diyozz...c ronaldo, rooney,,messi bunlar yillardir iyiler ve yaslari hala 23 falan
    Ergin 21, Cem 23 yasinda
    .

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel kardeşim iyi araştır.Kendisi 1987 doğumlu yazılmasına rağmen , 1983 doğumludur.

Lakin şu an ki doğum tarihi de 1.1.1987 dir...Ne tesdüf yahu ?

O U19 milli takımında oynanırken kendisi 23 ! yaşındaydı !
      bak bende merak ettim şimdi. Bilsem geçen gün sokakta görmüştüm sorardım vallahi

Yorum

Elimden geldiğince her yerde yazmaya çalışıyorum...

1983 doğumlu Ergin, 1988 li ÇOCUKLAR arasında gol kralı olmuştur !

Yaşı 25-26 dır.Değerlendirirken göz önüne alın lütfen.
        Haklı olabilirsin. Onur'un doğum tarihine baktım 01.01.1988 moralim bozuldu Umarım farklı değildir o da
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ergin kalmalı mıııı

ya bırakın Allah aşkına hayatımda bu kadar berbat bir forvet görmedim.2 nci lig b kategorisi ayarında bi topçu.

Yorum

• Abi Ergin benim KUZENIM! Öyle bisey olsaydi, haberim olurdu heralde!
            .

Yorum

Güzel kardeşim iyi araştır.Kendisi 1987 doğumlu yazılmasına rağmen , 1983 doğumludur.

kaynak ne ??????
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bence Ergin kesinlikle kalmali! Ergin gercekten Trabzonspora kazndirilan en iyi genc oyunculardan biri! Hatirlamiyosunuz galiba avrupada gol krali oldugunu. Tamam, bazen Erginin kötü maclarida oluyor, fakat hatalardan ögrenilir. Ersun Hoca isi biliyor, Ergini oynata oynata Erginin performanida artiyor, kendine güvenide.
                yok abi harbi ergin aslinda iyi topcu.
                Bu liste de benzema ile ayni golu var ve gol krali olmus. Benzemayi tanimyayan yoktur herhalde.

Torschützen des UEFA-CAF Meridian-Pokals 2005:

Spieler Land Tore
                Karim Benzema
                Frankreich5
                Jérémy Menez Frankreich 5
                Ergin Keles Türkei 5
                Carlos Carmona Spanien 3
                Sherif Ashraf Okily Ägypten 2
                Elliot Grandin Frankreich 2
                Franck Songo'o Frankreich 2
                Mülayim Erdem Türkei 2
                Jean Baptiste Dalle Kamerun 1
                Guy Toindouba Kamerun 1
                Ahmed El-Mohamdy Essa Ägypten 1
                Israel Bascon Spanien 1
                Rayco Garcia Spanien 1
                Francisco Javier García Spanien 1
                David Mateos Ramajo Spanien 1
                David Rodríguez Lombán Spanien 1
                Mario Suárez Spanien 1
                Benjamin Laurant Frankreich 1
                João Pedro Portugal 1
                Julien Araújo Portugal 1
                António Ferreira Portugal 1
                Bruno Gama Portugal 1
                Mustapha Bangura Sierra Leone 1
                Serdar Kurtulus Türkei 1
                Oguz Sabankay Türkei 1
                Volkan Zemen Türkei 1

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Yorum

Abi Ergin benim KUZENIM! Öyle bisey olsaydi, haberim olurdu heralde!
                  Belki olurdu , belki olmazdı,bunu ben bilemem...Kuzenin olduğuna emin misin ?

Lakin Trabzonda tanıdığım çoğu top koşturan arkadaşım yaşını küçültmüştür...

@Selcuk

Bana bu bilgiyi verende Trabzonda ki (KAMA BÜLENTİN İKİZ ÇOCUKLARI DOĞUKAN - VOLKAN ) akrabam (aynı soy adlarını taşırız.Bknz Kullanıcı adım) olan en az 2 yıl boyuncaki takım arkadaşlarıdır.

Artı olarak dediğim gibi 01.01.1987...

Ne tesadüf yahu ?

Ve yaşını küçülttüğünden emin olduğunuz sporculara bakın..

01.01. ....
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Ergin'in 2 yaş küçülttüğünü biliyorum. U19da 23 yaşında adam da komik olur yani. Biraz abartılı oldu.
                    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Tabiki eminim, Galib Keles'de amcam oluyor. Ergin abi yoksa derdi bana, öyle bi durum olsa.
                      .

Yorum

O zaman soyle kuzenine saclarinla ugrasacagina biraz top oynamayi ogrensin, futbolcumu artist mi belli degil! Trabzonsporda boyle BOS oyuncular kamyon dolusu var olmasi bana inanilmaz UTANC veriyor! Burada alay konusu oluyoruz boyle oyuncularla. Biz TRABZONSPORMUYUZ yoksa 3 lig B katagorisinde kumeye oyniyan bir takim mi???

Yorum

• ya yasi 15 de olsa gidecekk..bu takim ordu spor yada rize degill..trabzonspor...
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

ben ergini severim... birseyler var onda. Benden sana rica. onu gördügün zmn söyle, yeni sezona girerken saclari kesilmis adam gibi girsin. Bak ozmn cogu sey cok farkli olucak.
                            Simdididen tsk

Yorum

• İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ergin'in 2 yaş küçülttüğünü biliyorum. U19da 23 yaşında adam da komik olur yani. Biraz abartılı oldu.
                              Ben , bana söyleneni paylaştım.Belki 2 yaştır.

Asıl öze dönersek , neticede , kesinlikle takımda kalması taraftarı değilim.
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

@Selcuk

Bana bu bilgiyi verende Trabzonda ki (KAMA BÜLENTİN İKİZ ÇOCUKLARI DOĞUKAN - VOLKAN ) akrabam (aynı soy adlarını taşırız.Bknz Kullanıcı adım) olan en az 2 yıl boyuncaki takım arkadaşlarıdır.

Artı olarak dediğim gibi 01.01.1987...

Ne tesadüf yahu ?

Ve yaşını küçülttüğünden emin olduğunuz sporculara bakın..

01.01. ....

öyle se büyük ikdimal onur da daha yaslidir

ama anlamadigim yaslarini nasil kücültüyorlar
                                bide dogruysa milli takimin basi fifa yla belaya girer
                                inanamiyorum pek
                                vücut yapisida okadar ilerlemise benzemiyor
                                inanmasi zor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X