Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aklıma gelmişken tartışalım;

Jaba ve Tita isimlerine farklı tepkiler alırken aklıma gelmedi.

O gruptan şimdilerde fb de oynayan Wedersonuda bu listeye eklemiş olsaydım(fb ye gitmemiş olsa idi)ne düşünülürdü merak ediyorum..

Biz dışardan adam alamayız arkadaşlar.

Alınana sabredeceğiz derseniz eyvallah.
    wedersonun adı daha fb ile anılmadan alınması gerekenler listesinde benim açımdan tepedeydi.
    tr de sol bek için alınabilecek en iyi futbolcuydu.

kapasite açısından jaba ve tita dan çok önde abi wederson.
    bi de üzerine duran toplardaki etkinliği var.

Yorum

O gruptan şimdilerde fb de oynayan Wedersonuda bu listeye eklemiş olsaydım(fb ye gitmemiş olsa idi)ne düşünülürdü merak ediyorum..

wedersonu petkovice 50 metreden gol attıktan sonra alabilirdik aslında daha öncede alabilirdik geldiği ilk sezon kalitesini göstermişti zaten
      Bordomavi.net

Yorum

• aynı nakarat

arkadaşlar maalesef aynı nakarat başladı hem televizyonlarda bas bas bağıracaksın nisanda trransfer bitecek diye hemde sonra asbaşkanın taraftarın karnın tok olduğu muhabbetlere başlayacak zaman lazım yok medyatik oldu fiyat çıktı yok sezon bitmedi falan o zaman kaldıramayacağın yükün altına girmeyaceksin şu forumda ne adamlar buluyo kardeşlerimiz helal olsun gerçekten ama anlıyıp yapacak adam nerde

Yorum

Hürriyet kötü adam değil.Ama Ankarada taş misali yerinde ağır.Hiç yerinden koparmayalım,bize çok büyük artı değer katamaz.
          evet olcay abi çok doğru bende hürriyet bulunmaz hint kumaşı demiyorum

fakat önyargılı olmak da iyi bişey değil
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            selçuk şu an süper ligdeki çoğu yerli orta saha oyuncusunu kesebilir.
            oyunu iki yönlü oynayabilen, uzaktan etkili şut atabilen, adam eksiltebilen hem de pas trafiğinde de etkili bi adam.

trabzonspora gelirse orta sahada ön liberonun önünde paşalar gibi banko oynar.
            ne sayılanların içinde ne de şu an elimizdekilerin arasında onu kesebilecek kalitede bi oyuncu yok.
            Eğer bahsedilen Selçuk İnan ise kesinlikle katılıyorum Fatih abiye.. Ama Selçuğu alabiliceğimizi pek düşünmüyorum açıkcası..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bu ligden oyuncu alırken bazı kriterleri göz önüne almak lazım nedir bu yeri geldğinde tek başına maç kazandırmalı takımına selçuk inan olsun mehmet topuz olsun gökhan ünal olsun bunu yapmışlardır yeri geldiğinde ama bunların dışındaki hürriyetmiş jabaymış titaymış belli bi seviyenin üstünde düz futbolcular onları aldırıpta sonra mustafa keçeli gibi sövmeyelim ne biz günaha girelim ne onlara yazık olsun

Yorum

• mesela geçtiğimiz yıllarda el saka falan gibi stoperler çok işimize yarardı.
                özellikle savunma bölgesinde türkiyedeki yabancılar göz önünde tutulmalı.

ama hücum hattında..........

bi holosko vardı, gene ersun hoca nın keşiflerinden.. onu da bjk aldı.

selçuk için ersun yanal manisaya ne diller dökmüş manisalılardan dinlemenizi tavsiye ederim.
                3 tane iyi genç oyuncu üzerine 500-600 bin dolar para harcanmış.

şu alınan riski görebiliyor msunuz?

ama adam listesine o kadar güveniyor ki bu riski dahi aldı ve selçuğu şu şartlarda aldırdı..

sonuç??

ersun yanalın lafına itibar edilmeli..

Yorum

• Ayman adı geçen oyunculardan daha mı kaliteliymiş
                  Yemin ederim bu taraftar herşeye müstehaktır.

Ben Hürriyetin yaşı itibariyle alınması taraftarı değilim ama çıkıpta Hürriyet'i bir kez izlemeden Ayman'a "kaliteli" demek ve kıyaslamak nasıl bir mantıktır.
                  Eleştirenler delikanlı gibi söylesin,Hürriyet denilen adamı kaç kere seyrettiniz.
                  Yaşı 23 yada 24 olsa gözün kapalı oynatacağın bir oyuncu.
                  Pes doğrusu Ayman daha kaliteliymiş,cidden bu taraftar herşeyi hakediyor.Özellikle ezbere atıp tutma konusunda da üzerine yok.
                  En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 23:46.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mesela geçtiğimiz yıllarda el saka falan gibi stoperler çok işimize yarardı.

selçuk için ersun yanal manisaya ne diller dökmüş manisalılardan dinlemenizi tavsiye ederim.

ama adam listesine o kadar güveniyor ki bu riski dahi aldı ve selçuğu şu şartlarda aldırdı..

sonuç??

zaten selçuğu alabilirsek ersun sayesinde alırız diğer türlü bize geleceğine ihtimal vermiyorum
                    Bordomavi.net

Yorum

• Ayman-Hüseyin ikilisi,

Uğur-Selçuk ikilisinden daha iyidir gibi bişi demek istemiştim.

İkili anlamda.

Bizim bir oyun kurucu derdimiz var.

Kadronun diğer yapısıda mühim tabi.

Ben şu durumda ve zorlu maratonda böyle düşünüyorum

Elbet bizimkiler yıpranan isimler.

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayman adı geçen oyunculardan daha mı kaliteliymiş
                      Yemin ederim bu taraftar herşeye müstehaktır.

Yorum

• hocanın portföyünde mutlaka cevherler var ancak belirsizlik(bize göre-umarım)ortamında hiçbir ismi paylaşmıyordur.

Kim paylaşırki aynı durumda.
                        İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mesela geçtiğimiz yıllarda el saka falan gibi stoperler çok işimize yarardı.

sonuç??

Yorum

• sadece eski parlammış öğrencileri için değil,
                          gelecek vaad eden oyuncular konusunda listesinden sonuna kadar faydalanılmalı.

adam bu işi biliyor kardeşim.

bunu her seferinde ispatlamış.

bundan faydalanacaksın.
                          büyük fırsattır ersun yanal.
                          trabzonspor ersun hoca için ne kadar büyük bi fırsatsa ersun hoca da bizim için o kadar büyük şans.

bu aslında uyum açısından da çok önemli.
                          buraya tutup çok meşhur bir yabancıyı getirseniz belki de ersun yanal kadar verim alamazsınız.
                          hocanın ve takımın konumları çok önemli.
                          ikisinin de geçmişinde başarılar var, ama bir süredir ikisi de gündemden düşmüş ve patlamak için fırsat arıyorlar. hem kulüp hem hoca.
                          hedef birliği uyum için çok önemli.

sonuna kadar sömürmeli ersun hocayı.
                          sömürmek derken bilgisini becerisini dibine kadar sömürmek lazım..

Yorum

Bende seninle aynı fikirdeyimki Wederson fb ye gitmeden önce onu ben Trabzonspora alsalar sol kanadımızı ihya eder demiştim o zamanlar keçeli ismi gündemdeydi sanırım Wederson un kılına bile gelemez diye yazmış ama sıra takımı futbolcuları bize yaramaz diyerek eleştirilmiştim yanlış hatırlamıyorsam.Jaba ve tita bence kaliteli isimler Dışarıdan heleki tunus musur gibi ülkelerden futbolcu transferi yapılacaksa bunlar alınmalı bence...
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Transferde Ersun hocaya güvensinler kâfi...
                              Hiç macera aramaya, alfabedeki harfler bitene kadar A,B,....Z... planları yapmaya gerek yok...

Yorum

Ayman-Hüseyin ikilisi,

Uğur-Selçuk ikilisinden daha iyidir gibi bişi demek istemiştim.

İkili anlamda.

Bizim bir oyun kurucu derdimiz var.

Kadronun diğer yapısıda mühim tabi.

Ben şu durumda ve zorlu maratonda böyle düşünüyorum

Elbet bizimkiler yıpranan isimler.
                                Olcay abi size demedim yanlış anlaşılma olmasın

Ayman-Hüseyin ikilisi nasıl Selçuk ve Uğur'dan iyi bir ikili oluyor Olcay abi.
                                Bana bir tane örnek verirmisiniz,çok değil sadece bir örnek;dünyada hangi kalbur üstü takımın orta göbeği iki tane bozan oyuncudan oluşuyor.
                                Selçuk-Uğur ikilisi ön libero özelliklerini taşırken,Ayman-Hüseyin ikilisi "Önstoper" özelliklerini taşıyor.
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 23:50.

Yorum

Yükleniyor...
                                X