Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ab102482 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha bu arada ben şimdiye kadar Türkiye'de bir takımın Transfer Sezonu açılmadan , bir takımın yapacağı Transferi, alacağı adamları bitirdiğini duymadım, okumadım, görmedim de. Bu tür işler bir Arsenal, Liverpol, Milan , Barcelona vb ..... klüplerde olur, biz daha o seviyeye gelmedik.
    Hadi bakalım hayırlısı!
    evet dogru ama TS YÖNETIMI heralde bir ilk yapyior türkiyede...anlastiklari adamlar bile olabilir yani sasmamak lazim...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sol beke denizliden carlos alberto alınabilir bu hafta 40 metreden yine atmış.

Yorum

• serkan balcı da muhakkak kalmalı..

Yorum

• İlk olarak abdalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sol beke denizliden carlos alberto alınabilir bu hafta 40 metreden yine atmış.
          atmadi kaleci yedi

40 metreden gol yiyen kaleci kaleci degildir....
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ön liberoda oynayacak olan bir sürü oyuncumuz var ora ve sağ açık hariç takımın her yerine adam lazım. Elimizde ofansif bir yattara birde umut var yararlandığımız. Bize üretken gole dönük en az 5 adam lazım.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bir dakika...
              Ben yukarida transfer sezonu baslamadan transferler bitiyor diye mi okudum yoksa benim gozlerim mi dumanli goruyor

Yorum

• İlk olarak ab102482 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes şu olsun,bu olsun yazmış da yazmış. Sağolsunlar hepsi Trabzonspor'un başarısını istiyor, ancak bu takımın nasıl başarıyı yakalayacağı, elde bulunan imkanlarla nasıl bir kurtuluş/ başarı projesi üretilmesi , uygulanması gerektiğini iyi tespit edilmesi gerekir başta Yönetim tarafından......

Trabzonspor'un geçmişteki başarılarının kaynağı , sebepleri bellidir. Ekonomik olarak 3 büyük takımla yarışsan, Avrupa'nın pahalı,yıldızlarını transfer etsen dahi bu futbolcuları ( aileleri dahil) kafa olarak sorunsuz olacakları , mutlu bir ortamda (takımda/şehirde) tatmin etmen lazım.Zor gözüküyor, böyle de olmuştur. Yattara'nın da hala bu takımda nasıl kaldığına aklım ermiyor.............Öyle ise Trabzon'un Karadeniz Bölgesinin çocuklarına, gençlerine öncelik tanımalı, alt yapıya büyük yatırımlar yapılmalı,Trabzonspor'un kendisine has bir ekolü olmalı,bu bu şekilde kabul edilmelidir. Bana göre buna en iyi örnek İspanyol -Atletico Bilbao klübüdür.Bu klübün ben İspanya'da son 10-15 senede şampiyon olduğunu hiç duymadım ( Trabzonspor gibi),her sene Şampiyonlar Ligi'ne de katılmıyorlar ( Trabzonspor gibi) , UEFA Kupası'nı aldıklarını da duymadım ( Trabzonspor gibi), ancak adamlar Avrupa'da bir ekol,bir isim .Trabzonspor'un böyle bir ekolü yaratması bana göre en büyük başarı olurdu.

Transfer konusunda; Bu klubü, şehri benimseyecek, hayattan ne istediğini bilen profesyonelliği hayatında ilke edinmiş karakterlerin tespit edilmesi gerekir.İsim önemli değil.Maziden aklımda kalan bir İngiliz Campell, yakın geçmişten Smek,Marcelinho,Step önemli isimlerdi,bana göre ayrılış nedenleri bellidir, aynı kaynaklıdır.Şehirde istediği sosyal ortamı bulamayan şahsiyetlerin bu takıma bir faydası olamaz, olmaz. Doğru adamların tespit edilmesi, transfer edilmesi gerekir. Bir sezonda attığı gol bir ölçü olamaz.! Dokunun uyuşması lazım.Örnek Gürcü Arveladze kardeşler....Bölgenin adamları, civar komşu ülkelerden ,hamsi balığını aynı denizden yemiş adamların üzerine yoğunlaşmak yanlış bir tespit olmaz herhalde.Başta Gürcistan, Ukranya, Doğu Avrupa ülkeleri .........Yabancı futbolcu alırken bunu yüzde yüze yakın tutturmak biraz daha zordur, adamı ne kadar araştırabilirsin ki, ancak yerli transferlerde tam isabet tutturamamanın bir bahanesi olamaz.

Ha bu arada ben şimdiye kadar Türkiye'de bir takımın Transfer Sezonu açılmadan , bir takımın yapacağı Transferi, alacağı adamları bitirdiğini duymadım, okumadım, görmedim de. Bu tür işler bir Arsenal, Liverpol, Milan , Barcelona vb ..... klüplerde olur, biz daha o seviyeye gelmedik.
                Hadi bakalım hayırlısı!
                Arka sayfada Kalmasın...
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arka sayfada Kalmasın...
                  Ön sayfaya aldığın iyi olmuş..

İbretle okunması gereken, kaderci bir zihniyetin daha baştan kaybetmeye şartlanmış, vizyonsuz, ufuksuz, ışıksız ve daha da kötüsü umutsuz bir yazı..

Bir camianın içerisinde çöreklenmiş ortaçağdan kalma "gerici" bir zihniyetin nasıl da prim yapabildiğine dair bir manifesto olarak duvarlara dahi asılabilir..

Athletic Bilbao gibi tarihi boyunca bir baltaya sap olamamış takım parçasını "ekolmüş" gibi bize yutturmaya çalışan ve bunları yazarken Trabzonspor gibi şampiyonluk amacı güden bir camiaya da bu "takımcığı" örnek göstermekten çekinmeyen trajikomik bir vaka..

Vugrinec, Campbell, Sommers, Stephanov, Yattara gibi coğrafyamıza uzak mekanlardan transfer edilen başarılı yabancıları ve Abdullah, Tolunay, Ünal gibi de "yabancı" yerlileri görmezden gelerek kafalarda küf tutmuş "toprak" edebiyatı ile kendisine aklı sıra rant sağlayan garip bir yaklaşım..

En komiği de bir taraftan Athletic Bilbao' yu kendisine örnek alırken diğer taraftan da bir Barcelona ya da Liverpool kıvamına henüz gelemediğimizin de özeleştirisini yaparak yazıya son verilmesiydi sanırım

Bu kafa ile giden hangi camia Barcelona olabilmeyi başarmıştır ki zaten..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    atmadi kaleci yedi

40 metreden gol yiyen kaleci kaleci degildir....
                    cok guzel bir soz ve dogru bir söz

hatta imzamida atarim benbu söze
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Great White
                      arkadaşın yazısına katılmadığın yerler olabilir.
                      karşımızda duran her örnekten kendimize uygun olanları seçip uygulamak durumundayız. bu yazının tamamı için yanlış demek yanlış olur.
                      hepimiz bir Alexin bir Roberto Carlosun Trabzonsporda oynamasını isteriz.. peki soruyorum sana, sence bu adamları paran olsa dahi Trabzonsporda tutabilirmisin ? Sen Carlos olsan İstanbulumu Trabzonumu tercih ederdin?
                      Trabzonspor olarak yarışa zaten bir kaç adım geriden başlıyoruz. istanbul takımlarıyla şuan da maddi anlamda yarışma gibi bir şansımız yok. maddi anlamda denk olduğumuzu farzedelim. bizim coğrafyamıza yakın yerlerden transfer yapılmalı fikri gericilik değildir.. Tarihinde önemli başarılar yakalamış bir yelere sap olmuş ekol takımlardan futbolcu getirebileceğimize sen inanıyormusun ? böyle futbolcuları almayalım demiyor kimse. almayalım diyenler ücretlerinin çok çok fazla olacağndan ve Trabzona uyum sağlayamadıkalrından bu görüşü savunuyorlar. herkes ister ekol takımlardan futbolcu transfer etmeyi.
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Great White
                        arkadaşın yazısına katılmadığın yerler olabilir.
                        karşımızda duran her örnekten kendimize uygun olanları seçip uygulamak durumundayız. bu yazının tamamı için yanlış demek yanlış olur.
                        hepimiz bir Alexin bir Roberto Carlosun Trabzonsporda oynamasını isteriz.. peki soruyorum sana, sence bu adamları paran olsa dahi Trabzonsporda tutabilirmisin ? Sen Carlos olsan İstanbulumu Trabzonumu tercih ederdin?
                        Trabzonspor olarak yarışa zaten bir kaç adım geriden başlıyoruz. istanbul takımlarıyla şuan da maddi anlamda yarışma gibi bir şansımız yok. maddi anlamda denk olduğumuzu farzedelim. bizim coğrafyamıza yakın yerlerden transfer yapılmalı fikri gericilik değildir.. Tarihinde önemli başarılar yakalamış bir yelere sap olmuş ekol takımlardan futbolcu getirebileceğimize sen inanıyormusun ? böyle futbolcuları almayalım demiyor kimse. almayalım diyenler ücretlerinin çok çok fazla olacağndan ve Trabzona uyum sağlayamadıkalrından bu görüşü savunuyorlar. herkes ister ekol takımlardan futbolcu transfer etmeyi.
                        Her sene Sampiyonlar liginde oynasak ben inaniyorum. Yada adama gercekten basariyi hedefledigimizi kanitlayabilirsek.
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• önce hersene şampiyonlar liginde oynamalıyız öyleyse.
                          bunun içinde iyi futbolcular gerekli. iyi futbolcular ekol takımlardadırya, onları transfer etmemiz gerekir. yine dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyor kapı. işte o ekol takımlardaki iyi futbolcuları şampiyonlar liginde oynamayan takımlara getirmek zor iş olsa gerek.

yaa hepsini geçtim. hersene şampiyonlar ligindede oynuyoruz farzedin. roberto carlossun sen istanbulda oynamayımı tercih edersin Trabzondamı?
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Roberto Carlos`u isteyen kim? Daha genc daha Faydalisini isterim.... Ilk once o kaliteye ulasabilecek gencleri getir bul bana.. Alt yapidan bise yap et yine yetissin, olmadi belediye ile gencleri futbol oynamasi icin tesvik et. 1 Roberto carlos alacagina 10 tane Carlos adayi al... Ha, carlosun durumunda olsam gelirdim... Trabzonspor , fenerden yeterki daha basarili olsun.
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Objektif bakamıyoruz objektif.
                              fenerbahçeden benden çok nefret edemezsin . ama Carlosu getirdiler. Carlostan daha genci daha yeteneklisi Trabzona ne işi var.?
                              sana bırakırlarmı öyle adamı. ? elinde stepanov vardı çekti aldılar. hayal kurmayalım. senin söylediğin gibi carlos ayarında gencini almak istemen gayet doğal . bunu herkes ister. ama istemekle kalır. o pozisyonda olan bi futbolcu bırak Trabzonsporu İstanbulu bile tercih etmiyor. Hepsinin hayali ingiltere ispanya vs ligler.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaşlar,hayalcilik yapmaya gerek yok.Ne bir Carlos,Ne de başkası Trabzona gelmez.Gelse de durmaz,duramaz.
                                Yukarıdaki arkadaşın dediklerinde doğruluk payı elbette var.Ama çelişkilerle dolu bir yazı olduğuna da katılıyorum.
                                Kendi fikrimce yapılması gereken,aynen Stephanov,Szymek örneklerinde olduğu gibi,daha çok Polonya,Çek Cumhuriyeti,İskoçya,Sırbistan,Gürcistan,Gine,Mısır ,uzak olarakta Arjantin...Ama Brezilya değil,bölgelerinden oyuncu transfer etmemizdir.
                                Örnek Yattara...Çocuklarını okutacak okul yok.Ne diyebilirsiniz ? Hiç birşey !

Onun için çapımızı,şehrimizi bilerek transfer yapılması gerektiğine inanıyorum.

Şehir olarakta,en az geldikleri şehir - Ülke dengesini dikkate alacak kadar denk bir politika izlenmelidir.
                                Yoksa,Madrid şehrinde top koşturan bir oyuncuyu Trabzona(spor değil) getiremezsiniz !

Mesela , Marcelinho gittiğinde ne dedi ? - Bİr hata idi...
                                Soruyorum size,bu cümlenin sarfedilmesinin sebebi,%100 olarak sadece Ziyan doğanın aptallıkları mıydı ?Büyük aptallıklar yaptı ayrı...Ama sadece bu muydu ?

Ayrıca,transfer edilecek oyuncu,yine tıpkı Szymek,Step örneklerinde olduğu gibi,gerekirse Trabzonsporu basamak olarak görmelidir.Ama farkında olmalıdırki,bu basamakta başarı yapamazsa,tökezlenip düşecektir.
                                Yoksa,Carlos olsun,(zamanında konuşulmuştu) Rui Costa olsun(eey gidi eey ) Trabzona gelmezler,gelseler de yapamazlar !

Bu kesinlikle " nufüs kağıdında Trabzonlu yazsın , yeter ! " zihniyetini savunmak değildir.Anlamak isteyen zaten ne demek istediğimi anlar !
                                En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:00.
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Yükleniyor...
                                X