Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2008-2009 l Transfer Dosyası

Baskanimiz transferin Mayis ayina kadar bitecegini söylüyor. Bu nedenle bu basligi simdiden acmakta bir sakinca görmüyorum.

Brezilya asilli Tunuslu forvet Dos Santos ile büyük ölcüde anlasmisiz LigTV'nin haberine göre...Sochaux'da oynuyor ve Afrika Kupasinda 3 macta 2 gol atti bu oyuncu. Yas 28...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Hocam şahsi kanaatimce bu başlık açık kalmalı ancak yönetici arkadaşlar büyük olasılıkla kilitleyeceklerdir.
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Ortada bir de Chermiti dönüyor.. iyi bir oyuncu . ama yalanmı gerçekmi bilinmez Bu arada umarım başlık açık kalır.

Yorum

Bizim için eziyet bu kadar mı erken başlayacaktı...

Umalım da yönetimin sadece A planı vardır...

Yorum

Bu başlık kapanmasın!

Yorum

Arkadaşlar bence başlık kapatılsın çok çok erken. Devre arası transfer döneminde açılan başlık sayesinde herkes ne sıkıntılar çektiğimizi biliyor. Onun için kafamızı şimdiden yormaya gerek yok diye düşünüyorum.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Revizyon istiyorum... Buarada gerçekten barış gibi altyapıdan futbolcuları takıma kazandırmalıyız. Keçeli gibi topcular oynayacağına altyapıdan gencecik çocukları koymalıyız takıma...
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

Ne zaman transfer Mayıs ayında bitmiş? Her gelen aynı şeyi söylüyor, hala da yutuyorsunuz..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

Ben Mayis ayini degil elinde delil olan yani ön protokol imzalanmis Futbolcular lazim. Ya simdi alacaksin yada mayis ayinda ancak kus avlariz.

Chemini transferi palavra adami kimler istiyor biz mi alacagiz. Artik biktik usandik böyle habelerden. Yönetim suan yarin öbür gün olmadan imzalari attirmasi lazim. Yoksa biz burda ortaya bol bol isim atariz sabaha kadar.
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

BELLKİ alakasız olacak ama acilen iki stoper------iyibir oyun kurucu ve iki kaliteli forvet alınması lazım.erdinç-çağdaş ve tayfun kazmasıyla olacak işler değil bunlar.

Yorum

başlığı kapatmayın arkdşlar artık lig den umut bitti transfer dönemi bizim icin başladı
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

efsane başlık geri döndü....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

tunuslu forvet dos santos beni heyecanlandirmadi.bize daha iyileri lazim.sanirim dos santos toulouse takiminda bile banko oynamiyor.fransa liginde küme düsmemeye oynayan bir takimda ilk 11 de yer bulamayan bir oyuncu bizim forvetimiz olamaz.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Ya bu youtube gene niye kapandı, ne güzel dos santos'un videolarına bakardık...
                            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ortada bir de Chermiti dönüyor.. iyi bir oyuncu . ama yalanmı gerçekmi bilinmez Bu arada umarım başlık açık kalır.
                              Bu Chermiti iyi adamda dossantosu bilmiyorum

Yorum

Çalışıyor...
                              X