Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanal Chermiti hakkında kararsız

Tecrübeli hoca, Tunus-Fildişi maçında oynayan Chermiti hakkında kararsız kalırken, futboluyla dikkat çeken Chaouki'yi çok beğendi

Chaouki'yi alın

Tecrübeli hoca, Tunus-Fildişi maçında oynayan Chermiti hakkında kararsız kalırken, futboluyla dikkat çeken Chaouki'yi çok beğendi.

Teknik direktör Ersun Yanal, yabancı transfer konusunda yepyeni bir isim ortaya attı: Chaouki Ben Saada! Tunus'un Fildişi Sahilleri'ni 2-0 yendiği maçta daha önce görüştükleri Dhifallah ve Chermiti'yi izlemek için Fransa'ya giden Yanal, bu iki isim hakkında kararsız kaldı. Hedef değiştiren tecrübeli teknik adam, Tunus'ta 29 numaralı forma ile oynayıp bir de gol atan Chaouki için yönetime "Bu futbolcuyu alalım" raporu verdi.

GÖZLEM ALTINDA
    Yanal'ın beğendiği Chaouki Ben Saada, Fransa Bastia'da doğup büyüyen bir Tunuslu. 2001 yılında Bastia'nın A takımına alındı. 24 yaşındaki golcü oyuncu 7 yıldır oynadığı Bastia'da 160 maça çıkıp 14 gole imzasını attı. Bu sezon 20 karşılaşmada görev yapan Chaouki, fileleri 6 kez havalandırdı. Tunus Milli Takım formasını da 18 kez giyen yıldız oyuncunun 2 golü bulunuyor. Bordo-mavili yönetim bu oyuncuyu gözlem altına aldı.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fc zürich chermiti'yi transfer etmek icin takimina 5 milyon teklif etmis.
      hertha'da 2-2,5 milyon euro arasinda bir teklif sunmus etoile du sahel'e
      O halde bu transfer bizim için hayal olur ama bana o kadar para vermezler gibi geliyor tolga.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O halde bu transfer bizim için hayal olur ama bana o kadar para vermezler gibi geliyor tolga.
        bencede fc zürich'in teklifi biraz abartili ama bence bu oyuncuya deger

Yorum

• bencede hayal olur

İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence kı eger fanatık gazetesınde yazılanlar doğruysa ve alınacak eto ve mehdi nın pesınde kosan takımlar gazetete dogru yazıldıysa bence trabzonun %0 sansı olur
          umalımkı hersene oldugu gıbı bu senede bıze ılk basta bomba transferler denılıpte topcu yerıne su umut bulut , huseyın cımsır, cagdas, serkan balcı gibi topcuları getırmesınlerde yada junn gibi surusuyle varda ınsallah bıze yıne bomba transfer dıye boyle topcuları gagalamazlar
          Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• neye niyet neye kısmet galiba bu da iste ersun yanal hocamızın son talımatı
            Chaouki'yi alın

Yorum

• Bize öncelikli olarak iyi bir kaleci ve smek kalitesinde bir ortasaha oyuncusu şart. Mevlütüde alabilirsek çok iyi olur çok teknik ve golcü bir oyuncu. Son vuruşları çok iyi hemde genç adam.

Yorum

• iste benım siyah incim ya

Yattara'dan müjde

Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara transfer dedikodularına son noktayı koydu. Golcü oyuncu "Trabzonspor ile 1 yıllık daha mukavelem var. Hiçbir yere de gitmiyorum" dedi. Bordo-mavili taraftarlar da Türk olmak isteyen Gineli yıldıza nüfus cüzdanı hazırlattı!

İçim rahatladı bunu sebebıde bunu kendı agızından demesı

Yorum

• DANİEL LJUBOJA - WOLFSBURG

Doğum Tarihi:04.09.1978
                  Boy:1,89
                  Ülke: Serbien
                  Frankreich
                  Sözleşme bitiş tarihi:30.06.2008
                  Değeri : 1,000,000£

İLGİLENEN KULÜP: HAMBURG

Yorum

bencede fc zürich'in teklifi biraz abartili ama bence bu oyuncuya deger
                    Chikhaoui Etoile de Sahel'in eski kaptanı . Zurich , Chikhaoui'yi takımda tutabilecek koşulları yaratmaya çalışıyor olabilir . Daha önce sanırım aynı takımdan bir defans oyuncusu ile ilgilendiklerinide okumuştum .

Bu arada Ben Saada 'da çok etkili bir oyuncu . Ersun Yanal'ın bu oyuncuyu beğenmesinde çok haklı nedenleri var.

Chermiti , Chaouki ve Chikaoui'nin gelecekte Tunus milli takımda büyük işler yapacaktır.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 02:29.

Yorum

• İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      DANİEL LJUBOJA - WOLFSBURG

Doğum Tarihi:04.09.1978
                      Boy:1,89
                      Ülke: Serbien
                      Frankreich
                      Sözleşme bitiş tarihi:30.06.2008
                      Değeri : 1,000,000£

İLGİLENEN KULÜP: HAMBURG
                      Bu adam Hamburg'dan gelme..sanmiyorum Hamburg'un ilgilendigini..
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• fotomac'in haberindeki Chaouki zürichdeki chikaoui mi?
                        kesin yalan haberdir cünkü öyle bir futbolcu gol atmadi

Yorum

• Chikhaoui sezonu kapatti. Yalan haber oldugu burdan belli. Bari adamin ismini dogru yazsalar yaw
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

fotomac'in haberindeki Chaouki zürichdeki chikaoui mi?
                            kesin yalan haberdir cünkü öyle bir futbolcu gol atmadi
                            Hayır , Bastia'nın sol açık / forvet oyuncusu .

Chaouki Ben Saada

Yorum

• Chaouki denilen adam forvetse karnesi berbat zaten inş. alınmaz.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır , Bastia'nın sol açık / forvet oyuncusu .

Chaouki Ben Saada
                                ama gene de yalan heberdir cünkü öyle bir oyuncu gol atmadi ki.
                                bu fotomac'da cok atiyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X