Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berkant üzerinde yeterince durulmadığını düşünüyorum. Başkanın ağzından yer belirtilerek yapılıyorsa bu haber ilginç. Berkant'ı yeterli buluyor muyuz? Kendisini çok mu geliştirdi gittiğinden beri
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence bizim kalecilerimiz, 1.Onur 2. Tolga olmak üzere bu isi götürür.Antep macinda harikaydi Onur.

Yorum

• Transferde müthiş bir maratona çıkan Trabzonspor’a Dünyaca ünlü futbolcu Luis Figo teklif edildi.
        Avrupa’nın başta Barcelona, Real Madrid ve İnter olmak üzere önemli kulüplerinde oynayan Portekizli futbolcu ile ilgili bu gelişmeyi yöneticiler doğruladı. Bu hafta yapılacak olan transfer komitesinde ele alınacak olan Figo için araştırma yapılacak. Ünlü oyuncunun son olarak İnter’de sakatlandığı ve sezonu kapadığı öğrenildi.
        bir taka klasiği
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence bizim kalecilerimiz, 1.Onur 2. Tolga olmak üzere bu isi götürür.Antep macinda harikaydi Onur.
          valla ben maçı izliyemedim, normal olarak pisligtv yüzünden ama baya iyi oynamış Onur ama ben yinede tecrübeli bi kalecinin alınmasından yanayım .Tolga ve Onur u ona bakarak kendilerini geliştirir böylece ama ileri de kaleci sorunu yaşayacagımızı sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transferde müthiş bir maratona çıkan Trabzonspor’a Dünyaca ünlü futbolcu Luis Figo teklif edildi.
            Avrupa’nın başta Barcelona, Real Madrid ve İnter olmak üzere önemli kulüplerinde oynayan Portekizli futbolcu ile ilgili bu gelişmeyi yöneticiler doğruladı. Bu hafta yapılacak olan transfer komitesinde ele alınacak olan Figo için araştırma yapılacak. Ünlü oyuncunun son olarak İnter’de sakatlandığı ve sezonu kapadığı öğrenildi.
            bir taka klasiği

aslında figo'nun resimdeki hareketi her şeyi anlatıyo...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aslında figo'nun resimdeki hareketi her şeyi anlatıyo...
              pışıııık
              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Yöenetim çileden çıktı
                Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu, kadro dışı kaldıktan sonra yönetimi adeta çılgına çevirdi.
                28 Nisan 2008 11:12
                Trabzon’da Gençlerbirliği maçında isteksiz futbol oynayan ve disiplinsiz hareketlerde bulunan Mısırlı futbolcunun Gaziantep maçında kadro dışı bırakılmasına rağmen, Ankara’ya gidip eski takımı Gençlerbirliği ve vatandaşı El Saka’ya destek vermesi Bordo-Mavili yöneticileri adeta çileden çıkarttı. Danimarka’ya futbolcu izlemeye giden Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Ayman’ın süresiz kadro dışı bırakılması ve ardından gönderilmesi gündemde. Bu arada 1.5 yıl önce Galatasaray maçında sağ ayağı kırılan Musa Büyük’ün Antep maçında oynaması camiada sevinçle karşılandı.

Akşam
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Arkadaşlar Serhat Akın ile ilgili haberler var.Siz Serhat için ne düşünüyorsunuz.
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Cernat İmzaladı

Hajduk Split’te oynayan Romen futbolcuya başkan yardımcısı Muammer Saka imza attırdı.

Bonservisi Dinamo Kiev’de bulunan Florin Cernat için Başkan Yardımcısı Muammer Saka, yönetim kurulu üyesi Saner Ayar ile birlikte yarın Kiev’e giderek masaya oturacak.

Herşey Split’te Bitti

Trabzonspor’un orta sahada oyun kurucu olarak almak istediği Florin Cernat’a başkan yardımcısı Muammer Saka geçtiğimiz hafta Hırvatistan’da imza attırdı. Hajduk Split’in Varteks’i 4-0 mağlup ettiği kupa yarı final maçından sonra bir araya gelen Saka ve Cernat noter huzurunda sözleşme imzaladı. Romen oyuncu ile tüm şartlarda anlaşan Saka bu oyuncunun bonservisi için şimdi de Kiev’e gidecek.

İki Aydır İzleniyor

Romanya milli takımında da oynayan Florin Cernat’ın iki aydır takip edilerek izlendiği ortaya çıktı. Dinamo Kiev’de yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle Hajduk Split’e kiralık giden Cernat’ın bugüne kadar 8 maçının izlendiği ve her müsabaka ile ilgili olumlu rapor verildiği belirtildi. Raporlarda özellikle “Alex’den daha iyi” ifadeleri yönetimi harekete geçirdi ve bu transferin bitirilmesini sağladı.

kaynak:takagazete

Yorum

• taka show war
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yöenetim çileden çıktı
                        Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu, kadro dışı kaldıktan sonra yönetimi adeta çılgına çevirdi.
                        28 Nisan 2008 11:12
                        Trabzon’da Gençlerbirliği maçında isteksiz futbol oynayan ve disiplinsiz hareketlerde bulunan Mısırlı futbolcunun Gaziantep maçında kadro dışı bırakılmasına rağmen, Ankara’ya gidip eski takımı Gençlerbirliği ve vatandaşı El Saka’ya destek vermesi Bordo-Mavili yöneticileri adeta çileden çıkarttı. Danimarka’ya futbolcu izlemeye giden Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Ayman’ın süresiz kadro dışı bırakılması ve ardından gönderilmesi gündemde. Bu arada 1.5 yıl önce Galatasaray maçında sağ ayağı kırılan Musa Büyük’ün Antep maçında oynaması camiada sevinçle karşılandı.

Akşam
                        Serdar Bali dün gece başkana söyledim dedi:

- Aslında söylemeyecektim ama Ayman Gençlerbirliği maçında kötü oynadı, onun için bu maçta kadroya alınmadı, o gitti bu haftaki Gençlerbirliği maçına destek vermeye, bir de gülüyor. O gülerken 80 km ötede Rizespor küme düşüyor. Bilerek kötü oynadı demiyorum ama bunlar yanlış şeyler. Ben Ayman'ın gelecek sezon Trabzonspor'un kadrosunda bulunmasını istemiyorum. Başkana söyledim
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla ben maçı izliyemedim, normal olarak pisligtv yüzünden ama baya iyi oynamış Onur ama ben yinede tecrübeli bi kalecinin alınmasından yanayım .Tolga ve Onur u ona bakarak kendilerini geliştirir böylece ama ileri de kaleci sorunu yaşayacagımızı sanmıyorum.

Özetlerde benimde dikkatimi çekti Onur iyi oynamış son iki hafta şans verilmeli bence
                          Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            taka show war
                            aynen öyle

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              özetlerden baktığım kadarıyla onur baya iyiydi.refleksleri çok iyi.uzaktan şutlarda da başarılı.bence iyi bir kaleci kazanıyoruz.
                              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Serhat Akın ile ilgili haberler var.Siz Serhat için ne düşünüyorsunuz.
                                bence iyi bi transfer olabilir.. malum hucum gucu olarak cok etkisiziz ve yeterince hucum elemanımız yok kadroda.. Serhat alınabilir iyi bir alternatif olabilir diye dusunuyorum..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X