Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o önemli konunun konuşulacagı yer mevcut..
    buraya transfer haberlerine bakmak amacıyla cok insan giriyor. hiç biri fatih tekke haberlerini okumak zorunda değil
    Kiskananlar catlasin
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Statyumda maçın adamı olarak Arşavin açıklandı ama internette Fatih Sultan Tekke yazıyor
      http://www.uefa.com/live/competition...605/index.html
      bi yerde oylama olsada Fatih'i seçebilsek iyi olurdu aslında
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• fatih tekke kupa almış da büyük iş olmuş ..sanki trabzonspor aldı...ben de bu zihniyeti anlamıyorum..eğer bir başarıyı paylaşmaksa amaç trabzonsporun başarılarını bekleyin..yok bu mutluluk yetiyorsa o da size kalmış demektir..bol zenitli bol tekke li geceler size..
        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih tekke kupa almış da büyük iş olmuş ..sanki trabzonspor aldı...ben de bu zihniyeti anlamıyorum..eğer bir başarıyı paylaşmaksa amaç trabzonsporun başarılarını bekleyin..yok bu mutluluk yetiyorsa o da size kalmış demektir..bol zenitli bol tekke li geceler size..
          yettiğini kim söyledi??
          bu kanıya varacağınız ne oldu şurada??
          fatih i tebrik ettik başarısına sevindik.

ee garip olan, anlaşılmaz olan ne??

yani saçmalayacağım diye sınırları niye zorluyorsunuz ki?

Yorum

• başka yerde tebrik edin onun yeri ayrı burası transfer başlığı ok...?
            bu forumun da özelliği kalmadı artık galiba yönetici arkadaşlar eskiden sık sık müdahale ediyolardı ama eski hassasiyetleri kalmadı artık sanırım lütfen gereken yapılırsa sevinirim
            şimdiki konuşalanlar için demiyorum transfer başlığı başka konularla işgal ediliyor günü her saati böyle bu
            En son Hami_41 tarafından düzenlendi; 15.05.2008, 01:42.
            HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yettiğini kim söyledi??
              bu kanıya varacağınız ne oldu şurada??
              fatih i tebrik ettik başarısına sevindik.

ee garip olan, anlaşılmaz olan ne??

yani saçmalayacağım diye sınırları niye zorluyorsunuz ki?
              saçmalak??sınırları zorlayan biri varsa onun kim olduğunu aynaya bakarak görebilirsin..

Yorum

• o başka mesele.. zaten normalde fatih tekke başlığına göçmüştük .. orada devam ediyorduk...

Yorum

saçmalak??sınırları zorlayan biri varsa onun kim olduğunu aynaya bakarak görebilirsin..
                  ya hadi bak keyfine.
                  fatih tekke kupa almış da ne olmuş.
                  aynı mantıkla selçuk aydın altın kemer kazanmış da ne olmuş.
                  lise dünya kupası kazanmış da ne olmuş..

nasılsa hiçbiri trabzonspor değil..

insanların mutluluklarından rahatsızlık duymak bayağı sınır zorlayıcı bi mantık.
                  hatta mantık derken bile zorlanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Statyumda maçın adamı olarak Arşavin açıklandı ama internette Fatih Sultan Tekke yazıyor
                    http://www.uefa.com/live/competition...605/index.html
                    zenitin açıkara en gayretsiz en silik oyuncusuydu.

Yorum

• yeter.özelden tartışın, ne tartışacaksanız.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya hadi bak keyfine.
                        fatih tekke kupa almış da ne olmuş.
                        aynı mantıkla selçuk aydın altın kemer kazanmış da ne olmuş.
                        lise dünya kupası kazanmış da ne olmuş..

nasılsa hiçbiri trabzonspor değil..

insanların mutluluklarından rahatsızlık duymak bayağı sınır zorlayıcı bi mantık.
                        hatta mantık derken bile zorlanıyorum.
                        keyfime bakarım ya da bakmam bu seni ilgilendiren bir konu değil..bu burda sana karşı yazılmış son mesajdır bu iki..diğer insanlardan özür dilerim bu üç..
                        zaten bireysel bir spor olan boksla takım halin de oynanan futbolu karşılaştıran bir insan olduğunu bilsem sana msj atmazdım..herkesten tekrardan özür dilerim..

Yorum

fatih tekke kupa almış da büyük iş olmuş ..sanki trabzonspor aldı...ben de bu zihniyeti anlamıyorum..eğer bir başarıyı paylaşmaksa amaç trabzonsporun başarılarını bekleyin..yok bu mutluluk yetiyorsa o da size kalmış demektir..bol zenitli bol tekke li geceler size..
                          cvp vermeye gerek duymuyor ve gülüp geçiyorum..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arkadaşlar uzatmayın daaa artık...

Yorum

keyfime bakarım ya da bakmam bu seni ilgilendiren bir konu değil..bu burda sana karşı yazılmış son mesajdır bu iki..diğer insanlardan özür dilerim bu üç..
                              zaten bireysel bir spor olan boksla takım halin de oynanan futbolu karşılaştıran bir insan olduğunu bilsem sana msj atmazdım..herkesten tekrardan özür dilerim..
                              takım ya da bireysel spor farketmez.
                              bu bir aidiyet duygusudur.
                              şehirden yetişen insan, kurum başarılı olduğu zaman insanlar sevinir.
                              buna sevinmek mi abestir, sevineni garipsemek mi??
                              ona okuyanlar karar verir.

valla ben kimseden özür dilemiyorum.
                              insanların kendilerinden gördüğü insanlara duyduğu sempatiyi ve onların başarısından duydukları hazzı rahatsızlıkla karşılayan birine aynı cevabı her an veririm..

şenol güneş gidip korede şampiyon olsa gene aynı sevinci herkes duyar.
                              herkes gene tebrik eder.
                              gökdeniz rubinde bu başarıları alsa gene herkes sevinir.
                              bu bir aidiyet ve sahiplenme duygusu.

tabi şu yukardaki mesajlardan sonra bunu anlamanı beklemiyorum..
                              cevap verip vermemen de çok mühim değil açıkçası.

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zenitin açıkara en gayretsiz en silik oyuncusuydu.
                                bende bi an futboldan anlamadigimi dusunmustum bi baktim yorum yapan 10 kisiden 9u fatihi begenmis bi ben begenmemisim demek sorun bende diyordum ki imdadima yetistin usta
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X