İlk olarak atlantis tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cafer abi demişti sanırım.
ERSUN YANAL ; BU OLANLARIN AKABİNDE GÖNDERİLİRSEN,KULÜPTE 1 LİRA ALACAĞINI BIRAKIRSAN ADAM DEĞİLSİN !
Ersun'un istediği topçuları alabilirmişiz de , alamazmışız da...
Ne olacak canım...Alamazsak yollarız Ersunu,getirtiriz bir ÖZ evlaT ! yaptığımız transferleri oynatmayacak değil ya ! Sıkıyorsa oynatmasın ! Başka ÖZ EVLAT MI YOK !
Başkana muhalefet olmama 1 adım kaldı...Sadece 1 ...
Unutmadan...Kusura bakmayın ben hala orda kaldım...
Ne dedi başkan maçtan daha önce ?
-bejeke maçında sahada Gökdeniz Barış olacak...
Meğer Antrenöre haybiye para vermişiz yıllarca...Şu anda verenlerde Salak zaten...
Haftaya ilk 11 ' i de bekliyorum başkanım !En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 17.03.2008, 01:21.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak trabezonda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam arkadaslar,
Yönetim kurulumuz transfer calismalarini sürdürüyor.
Sizlere bir transfer haberi vermek istiyorum.
Trabzonsporumuz Almanyanin St. Pauli takiminda oynayan Ömer Sismanoglu ile ön sözlesme imzaladi.
Ömer 18 yasinda ve forvet oynuyor. 1,86 boyunda ve iki bacaginida kullanabiliyor.
Ben haberi bizzat ailesinden aldim.
Ümit Milli takimda oynuyor ve gelecek vaad eden bir oyuncu olarak degerlendiriliyor..
Hayirli olsun.[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim ersun yanalı gönderirse bende şu kanaat oluşacak maşa olarak rahatça kullanabilecekleri birini trabzona getirip yine 3.sınıf oyuncuları alıp verecekler eline ersun yanalın adam gibi transferler isteyeceğini biliyorlar ondan çekiniyorlar ondan
Aynen dediğin gibi !
Ersun yollanır,MAŞA olarak kullanılabilecek,bir öz evlat getirilir !
Yönetim topçu alır ! MAŞA oynatır ! Oynatmama gibi bir lüksü yoktur,olamaz !
Diyelim bir delilik yaptı oynatmadı...Amaaaaaan ÖZ EVLATLAR aman,pardon, MAŞALAR ! BİTTİ Mİ ?
Gazeteden mi toplarsın,6 pastan mı ? Yoksa başka takımlardan mı ? ...Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleleekens in bizdeki zamani cok igrencti. Breams zamaninda cok iyi idik. Umarim Ersun Hoca dan vazgecmezler.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
ünal, samet, giray bunların hiç biri gelmesin....
ersununda gitmesini istiyorum...
nedenim hucum oyununu çok sevmesi evet hucum oyunu zevkli ama bu kadro ya sen 10 oyuncu alsanda bu kadaro hucum oynayamaz en az 2 seneye ihtiyacı var...
gelşecek adam sağlam kadro kurmalı gol yememeli ve kontra atak futbolunu iyi sergilemeli " bir zamanki biz"[ille d' 7]
Yorum
-
-
İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizdeki değerleri kaybeden daha doğrusu kaybetirilen bir klubüz. Bursa maçını izleyen varmı bilmiyorum ama maksim romasenko harikalar yarattı gene. Ah ziya ah diyorum başka birşey demiyorum.
yaş sorunu olmasa (çok istedim) gelsin alınsın derdim[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben maximi dalen trabzonsporda görmek isteyenlerdeyim belki tekim ama
yaş sorunu olmasa (çok istedim) gelsin alınsın derdimTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum