Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar kaynak saglam !!!!!

bizim yönetim rafael van der vaart la anlasmis bile
    saglamcilar nerde ya

Yorum

Efsane erken geri döndü

ben Dos Santos'un bitirici bir forvet oldugunu biliyorum..Tunus milli takımının vazgeçilmeziydi bi aralar..tecrübelide..bence alınırsa çok kalite olur..

Chermiti adlı oyuncuyu tanımıyorum..yorumum yok

Yorum

Efsane erken geri döndü

ben Dos Santos'un bitirici bir forvet oldugunu biliyorum..Tunus milli takımının vazgeçilmeziydi bi aralar..tecrübelide..bence alınırsa çok kalite olur..

Chermiti adlı oyuncuyu tanımıyorum..yorumum yok

Yorum

Şimdiden açıldıysa bi 5000 sayfayı buluruz bence...

Yorum

sadribaşkana yıldız oyuncu almayacağız dediği için çok kızdım.o zaman (gökdenize yıldız demedi) gökdeniz gibi bir oyuncu alsın.

ve her bölgede sadece ileri sadece geri ve sadece orta değil her bölgede adam lazım ..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya bu youtube gene niye kapandı, ne güzel dos santos'un videolarına bakardık...
              www.proxytr.com Ben bulamadım video

Yorum

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baskanimiz transferin Mayis ayina kadar bitecegini söylüyor..
                Nuri Baskan da ara transfer dönemi baslarken 10 milyon dolar ayirmisti transfere.
                Bir kaleci Onur`u aldi bir de görmeye ömrü yetmedigi Sayed Muawad`i .

Yorum

Transfere sizlerin dediği gibi şimdiden baslamaları lazım ve ön protokolü imzalatmaları lazım aksi halde gecensene olduğu gibi kalırız bu futbolcularla su an elimizde bulunan futbolcuların alayını satsın başkan yattara hariç serkan balcı da hariç geri kalan herkesi kardeşim yok yok bizim futbolcularımızda futbolun f si yok formanın hakkını vermiyolar yasım 25 ben doğduğumda en son şampiyon olmusuz babamızdan dedemizden dinliyoruz şampiyonluk günlerini neden benim hakkım yokmu biz ölümüne trabzon sporluyuz neden bu yönetim bunlara çözümmmm bulmuyor.?? hiçbir yönetizi gelip bizim yazdıklarımızı burdan okumuyormu.? alsınlar bulsunlar napsınlar yapsınlar bu takıma iyi topcular alsınlar biz artık şampiyonluk istiyoruzzzzzzz
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kısa sürede kimi transferlerin sonuçlanabileceğini ifade eden Yanal, Yattara'nın kesinlikle takımda kalacağını vurguladı.

Transferde ciddi bir sekilde calisiyorlar

Yorum

Selam arkadaslar,

Yönetim kurulumuz transfer calismalarini sürdürüyor.
                      Sizlere bir transfer haberi vermek istiyorum.
                      Trabzonsporumuz Almanyanin St. Pauli takiminda oynayan Ömer Sismanoglu ile ön sözlesme imzaladi.
                      Ömer 18 yasinda ve forvet oynuyor. 1,86 boyunda ve iki bacaginida kullanabiliyor.
                      Ben haberi bizzat ailesinden aldim.
                      Ümit Milli takimda oynuyor ve gelecek vaad eden bir oyuncu olarak degerlendiriliyor..

Hayirli olsun.

Yorum

Az önce ATV'de Kazım Kanat "Sadri Şener yakın dostumdur ve sezon sonunda büyük ihtimalle George Leekens'i getirmeyi düşünüyor" diye bir haber attı ortaya. İlk transferimiz bir teknik direktör olabilir belki. Ve bence büyük bir hata olur. Yeniden yapılanmayı mutlaka Ersun Yanal gibi Türkiye piyasasını iyi bilen takip eden yerli bir teknik adamla gerçekleştirmeliyiz.

Transfer konusunda ise merak ediyorum hangi mevkinin açıklarını kapatabilecekler? Yattara ve Barış hariç neredeyse bütün kadro kütüklerden oluşuyor. Kaliteli transferler yapılsa bile önümüzdeki yıl başarı yine çok zor olur. Takımın birbirini tanıması ve kemik kadronun ortaya çıkması için en azından 15 maçın kötü geçmesini göze almak olacaktır. Önümüzdeki yıl için büyük hayalleri bir kenara bırakmak lazım şimdiden. En erken 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadromuz ortaya çıkabilir.
                        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

Hayir olamaz..
                          İnsan ol evlat!

Yorum

Trabzon insanı olarak ADALET anlayışımız Türkiyeye örnek olsun...

Ziyænın kadrosuna Ersunu ver ! Her maç sonrası arkasından salla anam salla sonra !

Bir de bejeke derbisi öncesi , Bi daha salla !

Bende Ersun olarak derby maça hazırlanıp,takımı motive edeyim değil mi ? !

YUH ! Diyorum yahu !
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

bu takımı sil baştan oluşturmak gerek bu yaz bi temel atılmalı gelecek senenin devre arasındanda yapının üstüne koyulmalı ve sonraki yazda artık şampiyonluğa oynuycak kadro oluşturulmalı en az 2 seneye ihtiyacı var bu takımın yeniden yapılanması için

Yorum

İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce ATV'de Kazım Kanat "Sadri Şener yakın dostumdur ve sezon sonunda büyük ihtimalle George Leekens'i getirmeyi düşünüyor" diye bir haber attı ortaya. İlk transferimiz bir teknik direktör olabilir belki. Ve bence büyük bir hata olur. Yeniden yapılanmayı mutlaka Ersun Yanal gibi Türkiye piyasasını iyi bilen takip eden yerli bir teknik adamla gerçekleştirmeliyiz.

Transfer konusunda ise merak ediyorum hangi mevkinin açıklarını kapatabilecekler? Yattara ve Barış hariç neredeyse bütün kadro kütüklerden oluşuyor. Kaliteli transferler yapılsa bile önümüzdeki yıl başarı yine çok zor olur. Takımın birbirini tanıması ve kemik kadronun ortaya çıkması için en azından 15 maçın kötü geçmesini göze almak olacaktır. Önümüzdeki yıl için büyük hayalleri bir kenara bırakmak lazım şimdiden. En erken 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadromuz ortaya çıkabilir.
                                leekens in bizdeki zamani cok igrencti. Breams zamaninda cok iyi idik. Umarim Ersun Hoca dan vazgecmezler.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

Yükleniyor...
                                X