Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o kombineler 200 tane..
    tanesi 15 bin euro.
    bağış falan yok.

200 tane kale arkası mı?
    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Radyospor'da Ahmet Ağaoğluyla Dışardan Bakınca programı başladı.Çabuk açın
      ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        200 tane kale arkası mı?
        hayır özel vip tribün yapıldı oranın..
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Arkadaşlar kaçırmayın bu programı çok güzel konuşuyor.Alın size linkte veriyim.
          http://www.yayinonline.com/asx/radyo...spor&lp=2blank#
          ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büyük ihtimal feybe bağlamıştır. Bonservisinin düşmesi için bekleniyordur
            Alırlarsa eğer bizim verdiğimizden daha az verip alacakları aşikar.Vestel'in elinde koz kalmadı fiyat arttırımı için.Zaten fener akıllandı artık eskisi gibi azıcık parlayan anadolu takımı oyuncusunu çok para vererek almıyor.
            Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• İmza Liberya maçı sonrası
              Trabzonspor 'un talip olduğu Fransa'nın Lille takımının Senegalli file bekçisi Tony Silva'da milli takım kampından izin alamadığı için Türkiyeye gelemedi Daha önce yapılan görüşmelerin ardandan her konuda anlaşmaya varılan ve 2 günden beni Türkiye'ye gelmesi beklenen Sylva'nın Liberya maçı nedeniyle Ülkesinin Milli takım kampından izin alamadığı ve bu yüzden Türkiye'ye gelemediği açıklandı. Senegal Federasyonu ve içişleri bakanlığı Liberya ile oynanacak olan kritik Dünya Kupası gurup eleme maçı nedeni ile Sylva'nın yanı sıra Avrupa'ya transfer olan bir çok futbolcuya da izin vermedi. Senegfal'ın Dünya Kupasa finallerine katılmak için Liberya maçından mutlaka galibiyetle ayrılması gerekirken Tony Slyva 20 Haziran'da oynanacak olan kritik Liberya maçı sonrası imza için Türkiye ye gelecek

spor61.net

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayır özel vip tribün yapıldı oranın..
                15.000 euro ya satılıyorsa bir nevi bağış sayılır.
                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Ozzgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Radyospor'da Ahmet Ağaoğluyla Dışardan Bakınca programı başladı.Çabuk açın

açtıkda milli takımdan bahsediliyor bu arada arka fondanda kemençe sesi geliyor
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    açtıkda milli takımdan bahsediliyor bu arada arka fondanda kemençe sesi geliyor

Fatih Terim'e sallayanları belgeyle söylüyor.Şimdide Şenol Güneşi savunuyor.,
                    Bu adam çok güzel konuşuyor.
                    ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• ula arkadaşlar habu kaleci bizde iş yapar daaaa...tolgayla onur da bundan bişeyler kaparlar artık nede olsa adam da avrupa tecrübesi var.oda bize yeter galiba.ts ye hayırlı olsun diyelim artık
                      ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• ben bu sene en çok gökhan dan bişeyler bekliyorum artık kendini terkrar ıspatlamsı lazım bizde yattara sayesin de kral olur zaten
                        ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• Arkadaşlar şimdi size ajansspordaki iki arkadaşın yorumunu yazayım.Ancak ne olur bana sallamayın ben duyduğum bir şeyi paylaşıyorum.Yorumlar aynen şöyle.Tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum.

elufi diyor ki;
                          18 Haziran 2008, 12:54

arkadaslar sıze kesın ır bılgı vereyım bu bılgıyı nerden aldın dıyeceksen yonetım kurulundan tanıdıgım bır arkadasım verdı sylvanın aracılıg ıle diouf trabzona gelecek 3-4 gun sonra acıklayacaklar...

alper1967 diyor ki;
                          18 Haziran 2008, 12:59

iyide elufi bunu biliyoruz)ama 3-4 gün değil önce kaleci gelecek diuf 1 hafta sonra gelecek..çaktırma duymasınlar...

Bekleyip göreceğiz...
                          ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• İlk olarak Ozzgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar şimdi size ajansspordaki ik arkadaşın yorumunu yazayım.Ancak ne olur bana sallamayın ben duyduğum bir şeyi paylaşıyorum.Yorumlar aynen şöyle.Tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum.

elufi diyor ki;
                            18 Haziran 2008, 12:54

arkadaslar sıze kesın ır bılgı vereyım bu bılgıyı nerden aldın dıyeceksen yonetım kurulundan tanıdıgım bır arkadasım verdı sylvanın aracılıg ıle diouf trabzona gelecek 3-4 gun sonra acıklayacaklar...

alper1967 diyor ki;
                            18 Haziran 2008, 12:59

iyide elufi bunu biliyoruz)ama 3-4 gün değil önce kaleci gelecek diuf 1 hafta sonra gelecek..çaktırma duymasınlar...

Bekleyip göreceğiz...
                            bunlara kalsaydı
                            aimar 20 kez
                            yıldıray 50 kez transfer olmuştu bize

Yorum

• arkadaslar sıze kesın ır bılgı vereyım bu bılgıyı nerden aldın dıyeceksen yonetım kurulundan tanıdıgım bır arkadasım verdı sylvanın aracılıg ıle diouf trabzona gelecek 3-4 gun sonra acıklayacaklar...
                              özgür valla inanma ben hiç inanmıyorum orda böyle enteresan bilgileri yazanlar hep eziklerin taraftarları emin ol
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunlara kalsaydı
                                aimar 20 kez
                                yıldıray 50 kez transfer olmuştu bize
                                aynen öyle
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X