Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önder'in menejeri gs'ye başvurmuş. Biz alsak Önder'i yararlı olur baya. Ön sözleşmeyi de ufak tazminatla safdışı bırakabiliyorlarmış galiba Moskova'yla
    Önder transferiyle Trabzonun defans dörtlüsü milli takımlar düzeyine çıkar , ayrıca Tayfun'uda düşünürsek sezona yabancı stoper almadan başlayabiliriz .

Fakat bir yerlerde Önder'in istanbuldan ayrılmak istemediği ile ilgili haberler okumuştum . gs'ye giderse muhtemelen Uğur'un arkasında kalır . gs yönetim ve taraftarı Uğur'un üzerinde adeta titriyor .

Ben diyorum , bjk Sivok , Seric , Ekrem derken yine çok sıkışık zamanlarında 10m€ para harcadılar . Serdar Kurtuluş'un şartlarını araştırmak gerek .

Hüseyin , Ayman , Serkan , Erdinç. Bu futbolcular "Erdinç hariç" yararlanabileceğimiz nitelikte olsada muhtemelen gelecek yılın ilk 11'inde sürekli şans vereceğimiz futbolcular değil . Özellikle Erdinç ve Ayman Anadoludan oyuncu alırken takas çözümlerinde işimize yarayacaktır .

Yorum

• Aimar Figo Shovkovsky

Buyuk Baskan DUY BIZI

nasil tezahurat??!!

Yorum

• Bu nasıl yönetim, bu nasıl yöneticiliktir. Ayıp ayıp. Daha geçen gün asbaşkan demedi mi ki transfer bitti diye?
        Nerden çıktı şimdi bu transfer?

Yorum

• İlk olarak kasila tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oooooooooooooppppppppppppp bidakka benim hakkimi yemeyin
          gokhan unal transferini ilk ben iki hafta once sdoylemistim hatta M-FATIH - ROBINHOOT arti niceleri sahittir buna.lutfen arkadaslar hakkimi yemeyin. demedimmi m-fatih y kayseride hanimin kuzeni gokhanla gorusuyo, demedimmi bize gelmek istiyo demedimmi trabzon teklif yapmis bu is olacak diye
          Haklısınız dediniz.

Yorum

• noluyo ya. niye ilerlemiyo sayfalar
            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• adamlar transfere biraz ara verdik dedi (1 gün sürdü bu) hemen ardindan 3 futbolcu aldi...e yeter artik bizimde bir canimiz var...yavas yavas
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar transfere biraz ara verdik dedi (1 gün sürdü bu) hemen ardindan 3 futbolcu aldi...e yeter artik bizimde bir canimiz var...yavas yavas
                hiç sorma yaaaa.

Yorum

• aimar da haberini ben pek okumadım aslı var mı gercekten ya?

Yorum

• arkadaşlar sırtımıza büyük yük yükledi bu yönetim.ayakta alkışlıyorum.durumu olan herkesi kombine ve forma almaya davet ediyorum.giresun da arkadaşlarla ekip kurduk.herkes kombine alacak her maça gidilecek.
                    Bordo Mavi En Büyük TRABZON

Yorum

• aimar geliyorrrr
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu nasıl yönetim, bu nasıl yöneticiliktir. Ayıp ayıp. Daha geçen gün asbaşkan demedi mi ki transfer bitti diye?
                        Nerden çıktı şimdi bu transfer?

Hiç sorma bunların bi dedikleri diğerini tutmuyor (!)
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç sorma bunların bi dedikleri diğerini tutmuyor (!)
                          Şimdi baaaaaaaazı arkadaşlar gerçek zannedip atlar, aman diyelim.

Yorum

• Site açılmıyor yine...bu sene yedek bir site kuralım böyle durumlar için...
                            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi baaaaaaaazı arkadaşlar gerçek zannedip atlar, aman diyelim.

Bizimkiler gerçek sanmaz da,burayı okuyan ezikler gerçek sanır

Ama fazla sevinmeyin ezikler,keyfimize diyecek yok
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• RADYO BMN YAYINDA!

Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

Bu BAŞLIKTAYIZ! BAŞLIĞA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!---> Y A Y I N D A | Radyo BMN | Salı 22:00 - 00:00 | Yayıncı: ilhan
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X