İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
-
Arkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?
Şaka dimi abi ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Cale'yi begenmeyenlere, Ersun Yanal'in almadigini iddia edenlere Ersun Yanal'in agzindan kapak.
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsununun Ergün Ata ile sohbetinden alinti:
"Ama Colman’ı, Cale’yi, Ceyhun’u bizzat izlemiş. Yardımcısına izletmiş. Kulübe yakın teknik adamlar izlemiş. En sonunda Başkan ya da yöneticilerle de birlikte izlemiş. Anlata anlata bitiremiyor Colman’ı, Cale’yi. ""Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımda bile eksikliği hala doldurulamayan birisi olarak son Portekiz maçında gözümüz kendisini aradı. Bana göre T.S. da iş yapar, hem basında çıkanlara göre yurt dışından bazı teklifler de gelmiş"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımda bile eksikliği hala doldurulamayan birisi olarak son Portekiz maçında gözümüz kendisini aradı.
Hem daha jübilesini de yapmadı..
Bari onu da işleyelim, hazır "işletmeye" başlamışken"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?
Hakan Şükür hem çok yaşı ilerledi,hem takımıyla çok özdeş(gs'li Hakan)
hemde Ersun Hoca onla çalışmak istemez
ve benim şahsi fikrimde hiç uymaz gibi abi
sonra çok paragöz az buz paraya da gelmez o arkadaş.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecale hakkında şüphelerin olabilir ama hocayı kendisiyle çeliyormuş gibi gösteremezsin.çünkü cale sol bek, bizim alacağımız oyuncu sol kanat.ikisi farklı mevkiler yani
Ünyeli Murat tarafından yazılan
Ersun Yanal nereden nereye..
05 Haziran 2008 Perşembe 14:13
Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!
Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.
Astronomik rakam verilecek
O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.
ben bir şey daha söylemiyorum........
Yorum
-
Yaşı ilerlemiş işi hala bitmemiş bir futbolcu. Great White yazısında Hami ile nazire yapmış, arkadaşımı anlıyorum, ismini hatırlayamadığım Afrikalı bir futbolcu Dünya kupasında galiba gol kralı olmuştu. Sonra ülkesine gittiğinde kralları tarafından ödüllendirildi. İsmini hatırlayan arkadaşlarım yazabilir. Hem H.Şükür alınırsa her maçta oynayacak diye kaidede yok. Nasıl olsa bonservisi bedeva. G.S. nazire olur diye bize gelir belki para bile almaz.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnyeli Murat tarafından yazılan
Ersun Yanal nereden nereye..
05 Haziran 2008 Perşembe 14:13
Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!
Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.
Astronomik rakam verilecek
O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.
ben bir şey daha söylemiyorum........
o zaman yetersizdi gönderdi kendini geliştirdi aldık bu kadar basit
Yorum
Yorum