Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırakın adamlar kendi düşündüklerini söylüyorlar..
    Daha sezon baslamadan Ersun Yanal'i gönderme niyetindeler. Buna ne denir bilmiyorum. Birkac mac üstüste kaybedersek elestirileri ne boyuta tasiycaklar tahmin bile edemiyorum.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Arkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?
        hakan şükür fiziği sayesinde gittiği her takımda iyi iş yapar ama bize gelmesi hem bizim transfer politikamız adına hem de başka olaylardan dolayı doğru olmaz kanımca..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Arkadaşlar, futboldan anladığım kadar, Takımda Pivot Sandrafor konusunu Hakan ŞÜKÜR ile açmak istiyorum. Bu futbolcu G.S. dan ayrıldı. Bonservisi yok, iyi biliyorumki T.S. da iyi bir ağabeylik ve iki yıl oynayabilir, futbolu oynayan bir kardeşime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Sitede bu konu işlenirmi ?

Şaka dimi abi ?
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Milli Takımda bile eksikliği hala doldurulamayan birisi olarak son Portekiz maçında gözümüz kendisini aradı. Bana göre T.S. da iş yapar, hem basında çıkanlara göre yurt dışından bazı teklifler de gelmiş

Yorum

• Cale'yi begenmeyenlere, Ersun Yanal'in almadigini iddia edenlere Ersun Yanal'in agzindan kapak.

İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersununun Ergün Ata ile sohbetinden alinti:

"Ama Colman’ı, Cale’yi, Ceyhun’u bizzat izlemiş. Yardımcısına izletmiş. Kulübe yakın teknik adamlar izlemiş. En sonunda Başkan ya da yöneticilerle de birlikte izlemiş. Anlata anlata bitiremiyor Colman’ı, Cale’yi. "

Yorum

• Arkadaşlar bu benim şahsi kanaatım. Bana göre alınırsa çok güzel olur. Hani alınsa. Gerçekten profesyonel bir futbolcu abime konuyu açtım, çok yararı olur dedi. Bilmem BMN bu konuyu işlermi ?

Yorum

Milli Takımda bile eksikliği hala doldurulamayan birisi olarak son Portekiz maçında gözümüz kendisini aradı. Bana göre T.S. da iş yapar, hem basında çıkanlara göre yurt dışından bazı teklifler de gelmiş
                  Hakan Sükür bizde is yapar mi yapmaz mi bilmem ama ne Hakan, Ersun Yanal'in oldugu takima gelir; ne de Ersun Yanal, milli takima almadigi Hakan Sükür'ü ister. Ama Hakan tarzinda bir santrafor ihityacimiz olduguna katiliyorum. Ersen Martin gibi.

Yorum

Milli Takımda bile eksikliği hala doldurulamayan birisi olarak son Portekiz maçında gözümüz kendisini aradı.
                    Benim de gözlerim çoğu zaman Hami' yi arıyor..

Hem daha jübilesini de yapmadı..

Bari onu da işleyelim, hazır "işletmeye" başlamışken
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Benim gözüm aramadı aramaz da. Gelmesini isteyeceğim en son kişi. Ağabeylikten başka şeylerinin gündeme geleceği kesin.
                      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

Adil Abi öncelikle saygılar
                        Hakan Şükür hem çok yaşı ilerledi,hem takımıyla çok özdeş(gs'li Hakan)
                        hemde Ersun Hoca onla çalışmak istemez
                        ve benim şahsi fikrimde hiç uymaz gibi abi
                        sonra çok paragöz az buz paraya da gelmez o arkadaş.
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Hakan Şükür feybe'nin listesindeyse alırız

Şaka maka'da biz bu takımdan Hami'yi yaşlı diye göndermiştik zamanında...

Hakan tpi bir oyuncuya gerek var Hakan'a gerek yok...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cale hakkında şüphelerin olabilir ama hocayı kendisiyle çeliyormuş gibi gösteremezsin.çünkü cale sol bek, bizim alacağımız oyuncu sol kanat.ikisi farklı mevkiler yani

Ünyeli Murat tarafından yazılan

Ersun Yanal nereden nereye..
                            05 Haziran 2008 Perşembe 14:13
                            Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!

Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.

Astronomik rakam verilecek

O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.

ben bir şey daha söylemiyorum........

Yorum

• Yaşı ilerlemiş işi hala bitmemiş bir futbolcu. Great White yazısında Hami ile nazire yapmış, arkadaşımı anlıyorum, ismini hatırlayamadığım Afrikalı bir futbolcu Dünya kupasında galiba gol kralı olmuştu. Sonra ülkesine gittiğinde kralları tarafından ödüllendirildi. İsmini hatırlayan arkadaşlarım yazabilir. Hem H.Şükür alınırsa her maçta oynayacak diye kaidede yok. Nasıl olsa bonservisi bedeva. G.S. nazire olur diye bize gelir belki para bile almaz.

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünyeli Murat tarafından yazılan

Ersun Yanal nereden nereye..
                                05 Haziran 2008 Perşembe 14:13
                                Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!

Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.

Astronomik rakam verilecek

O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.

ben bir şey daha söylemiyorum........
                                dünyada böyle çok sayıda örnek var böyle
                                o zaman yetersizdi gönderdi kendini geliştirdi aldık bu kadar basit

Yorum

Yükleniyor...
                                X